Sony xperia z3 compact


Mikähän näiden tilanne on, koska alkaa toimitukset?

Verkkokauppa näyttää, että näitä olisi teillä varastossa ja siksipä vaihoin teidät tilauspaikaksi eilen.. No, kuitenkaan ei ole tilaus edennyt mihinkään tässä yli vuorokauden aikana.

Epäasiallista toimintaa, kun näytetään, että tuotteita olisi mutta ei niitä kuitenkaan taida oikeasti olla..

14 kommenttia

Hei xniko!

Lisääthän tänne asetuksiin asiakasnumerosi, niin katsellaan tarkemmin tilaustasi.
Laitevalmistajalla on ollut vaikeuksia toimittaa laitteita, joten kuin muutkin operaattorit, niin myös me odottelemme puhelintoimituksia saapuvaksi... joten toivotaan, että saamme pian laitteita tukkuun ja sitä mukaa paketteja postiin.
Asiakasnumero lisätty profiiliin. Joo kyllähän nämä puhelimet tuntuvat olevan kiven alla.

Mutta tosiaan tuota kummastelin, kun teidän verkkokauppa näytti eilen ja näyttää aina vaan "saatavuus:heti" mutta ei taida paikkaansa pitää?
Hei xniko !

Totta, kävin tarkistamassa tilanteen ja saatavuus näytti tilaa "Heti".
Verkkokaupan tietoa ei päästä reaaliaikaisesti päivittämään tukun tilanteen mukaiseksi. Ilmoitan tästä joka tapauksessa heti eteenpäin, että tieto saadaan ajantasalle. Ensisijainen toive ja ajatus on toki se, että huomisesta lähtien toimituksia voidaan lähteä tekemään.
Terve

Onko teillä mitään tietoa koska saatte puhelimia toimitukseen ??
Menee hermo vanhan kanssa ...
Heippa RamVaa,

Täälläkin päässä kuumeisesti odotellaan laitteita saapuvaksi, jotta saamme toimitettua tilaukset. Tietoa ei meilläkään aikatauluista ole, mutta peukut on pystyssä, toivottavasti saadaan niitä pian! :)
Eipä näemmä päde tuo teidän 2-7 vrk toimitusaika , ei näy luuria vieläkään minulla !!!!
Hei RamVaa! Pistähän asiakasnumerosi tuonne Profiilisi tietoihin niin selvitellään mikä on tilanne.
täältäkö sitä toimitusta saa hoputettua?
Hei Sello! Tässä on nyt käynyt ikävästi, sillä tilaamaasi Sony Xperia Z3 Compactia ei pystytä toimittamaan oranssin värisenä. Nähtävästi tämä on päätynyt myyntiin epähuomiossa. Meillä myyntiin tulee ainoastaan värit valkoinen, musta ja vihreä.

Tilauksesi on näin ollen peruttu. Jos haluat tilata laitteen jonkun toisen värisenä, niin tilaus pitäisi tehdä uudestaan tämän linkin kautta. Pahoittelut omasta puolestani tästä virheestä ja aiheutuneesta vaivasta!
Ihan kiva! Mukava kuulla jo yhdeksän odotuspäivän jälkeen...
Ymmärrän kyllä hyvin, että tilanne harmittaa. En ole ihan perillä siitä, miten näin on päässyt käymään. Pistin kuitenkin palautteen jo eteenpäin, jotta tälläisiltä virheiltä vältytään jatkossa. Pahoittelut vielä kerran!
Voisitteko tarkistaa minun tilaukseni tila myös. Tilasin viime viikolla vihreän z3 compactin mutta vielä vaan näyttää että tilaus käsittelyssä...
Moikka mats_lindholm!

Selvitetään ja palataan heti, kun lisätietoa tulee!
mats_lindholm: Laite, tilaamassasi värissä on harmillisesti tällä hetkellä loppu :(
Lisää on tulossa näillä näkymin viikolla 43, eli vielä täytyy hetki odotella.
Heti, kun laitetta taas tulee, nytkähtää tilauksesi eteenpäin!

Vastaa