Spammipuhelujen estäminen

  • 11 December 2014
  • 5 kommenttia
  • 1 katselukerta

Ennenvanhaan spammia tuli sähköpostiin, mutta ainakaan minua ne eivät enää juuri haittaa. Sensijaan puhelimeen tulevat spampuhelut eli sekalainen markkinointi haittaa paljonkin. Esim. jos olen ulkomailla niin joudun maksamaan siitä, että joku spammaa minua. Ei ole OK. Mitkä ovat minun keinot rajoittaa spammauspuheluja?
M

5 kommenttia

Hei molkko!

Tarkoitatko spammipuheluilla häirikkösoittoja vai markkinointipuheluita? Jos kyse on markkinointipuheluista, voit tilata markkinointieston numerosta 0600 13404 ma-pe klo 8-18 (puhelun hinta 0,39 €/min +pvm). Kielto tulee voimaan viimeistään 1 kuukauden kuluessa ilmoituksesta ja on voimassa 3 vuotta kerrallaan.

Jos taas on kyse häirikköpuheluista, voit toki harkita numeron vaihtoa mikäli niistä ei muuten pääse eroon. Numeron voi toki myös laittaa salaiseksi, mutta mikäli se on jo tiedossa soittajilla, eipä siitä juuri ole enää apua.
[quote="Merja_J"]Hei molkko!

>Tarkoitatko spammipuheluilla häirikkösoittoja vai markkinointipuheluita?

Markkinoitipuheluja. Tilasin ohjeesi mukaisesti eston ja spammi väheni (muttei loppunut kokonaan). Kumma, että sähköpostipuolella niin paha spam ongelma pystyttiin hoitamaan muutamassa vuodessa, mutta puheluissa spam ongelma vain tuntuu pahenevan. Alan olla valmis siirtymään pelkkään Viber tyyliseen kännykkään, jossa soittajat ensin hyväksytään kavereiksi ja vasta sitten he voivat soittaa minulle.
Hei molkko !

Toivotaan, että markkinointiestolla nämä puhelut nyt sitten loppuisivat.
Täältä löydät aiheesta lisätietoja:
http://www.asml.fi/kieltopalvelut/?someid=some5818
KatjaN kirjoitti:
Hei molkko !

Toivotaan, että markkinointiestolla nämä puhelut nyt sitten loppuisivat.
Täältä löydät aiheesta lisätietoja:
http://www.asml.fi/kieltopalvelut/?someid=some5818


Juu, Kyllä nuo markkinointipuhelut aika vähiin menivät. Asia kunnossa. Kiitoksia kommenteista.
M
Hei molkko! Kiva kuulla 🙂 Mukavaa kesän jatkoa sinne!

Vastaa