Spotifyn kytkeminen

  • 11 December 2014
  • 1 kommentti
  • 0 katselukertaa

Hei!

Miten saan kytkettyä 6kk ilmaisen Spotifyn liittymääni? Päivitin viime viikolla liittymäni ja sen mukana piti tulla myös ilmainen Spotify Premium kuudeksi kuukaudeksi. Liittymän päivityksen yhteydessä valitsin itselleni Spotify-tunnuksen, joka toimii siis tällä hetkellä näyttävästi Free-tunnuksena, koska en ole saanut tunnusta mitenkään pävitettyä.

Olen yrittänyt Soneran Omat sivut -sivuston kautta kytkeä Spotify Premiumia liittymääni tuloksetta. Täyttäessäni kytkentätiedot saan vastaukseksi vain tekstin: "Sinulla on jo maksullinen Spotify-tuote käytössäsi. Peruuta se ennen uuden kytkemistä." ?!? Mikä maksullinen tuote? Tätä ennen mulla ei ole ollut ilmaisia eikä maksullisia Spotify-tunnuksia.

Ymmärtääkseni minun oli tarkoitus saada Soneralta jotain tekstiviestiä Spotify:ta koskien? En ole saanut mitään tuollaisia viestejä. Suuri syy miksi päivitin liittymäni oli juuri tuo Spotify Premiun, niin olisi erittäin kiva saada se toimimaankin.

Kiitos neuvoistanne jo etukäteen!

1 kommentti

Hei metso !

Liittymällesi ei ole Spotify Premiumia kytkeytynyt, eli saisitko vielä testattua kytkentää Omilla Sivuilla?
http://www.sonera.fi/tutustu+ja+osta/li ... d=some8781 .> Spotify nykyiseen liittymään -> Kirjauduttuasi liittymävalinnan jälkeen valitse "Minulla on jo Spotify Free". Pääsetkö tätä kautta etenemään? Tunnukset ovat siis ilmeisestikin voimassa, koska Freenä toimivat - vaatii siis vain päivittämisen Premiumiksi.

Vastaa