Synkronointi toisen iTunesin kanssa

  • 11 December 2014
  • 2 kommenttia
  • 0 katselukertaa

Hei,

Miten saan synkronoitua puhelimeni toisen iTunesin kanssa?
Edellinen tietokoneeni meni rikki ja nyt haluaisin synkronoida puhelimeni uuden iTunesin kanssa, mutta miten se onnistu ilman että kakki puhelimessa olevat tiedot esim, musiikki, valokuvat ja ladatut ohjelmat säilyvät siellä?

2 kommenttia

Hei Veera. Tässä asiassa kannattaa ensisijaisesti tukeutua Applen puoleen. Seuraavista linkeissä löydät ohjeita asiaan liittyen.

Aluksi sinun pitäisi kirjautua iTunes-käyttäjätilillesi ja valtuuttaa uusi tietokoneesi, jotta synkronointi on ylipäätänsä mahdollista. Tämän jälkeen voit kytkeä iPhonen koneeseen, jolloin synkronointi tapahtuu oletuksena automaattisesti. Voit myös määritellä itse, mitä tietoja haluat synkronoida. Ohjeita löydät mm. täältä ja täältä.

Tarkempaa tietoa synkronoinnista löydät myös iPhonen ohjekirjasta (luku 4).

Toivottavasti näistä linkeistä on apua ja homma sujuu ilman ongelmia. Kannattaa tutustua ohjeisiin huolellisesti ja tarpeen vaatiessa ottaa yhteyttä Applen tukeen.

Ps. Olethan sinäkin jo tutustunut Facebook-sivuihimme ja liittynyt tykkääjiin? http://www.facebook.com/sonera
Kiitos vastauksesta!
Yritän selvitä näillä ohjeilla.
Soitin jo aikaisemmin applelle ja he eivät voineet neuvoa, koska olen ostanut puhelimeni soneralta enkä applelta suoraan... Soittelin sitten myös soneran tukeen, mutta hekään eivät osanneet neuvoa vaan käskivät soittaa helpsonille ja siellä taas sanottiin että he eivät osaa auttaa applen tuotteita koskevissa asioissa ja käskivät tietysti soittaa applelle.

Vastaa