Tekstitysongelmia ja pätkimistä

  • 11 December 2014
  • 3 kommenttia
  • 0 katselukertaa

Minulla ei toimi tekstitykset MTV3 Komedia kanavalla eikä Urhotv kanavalla missä nyt olisi menossa Pulp Fiction. Muilla kanavilla tekstitykset toimii niinkuin ennenkin.

Lisäksi välillä kuva pysähtyy > tulee videontoistovirhe-ilmoitus > on käytävä välillä toisella kanavalle ja tultava takaisin, niin taas näkyy.

Käytössä 24 Mbps ADSL + RR24AP, kokeiltu boottia ja tehdasasetuksien palautusta, ei apua.

3 kommenttia

samoja ongelmia, juuri äsken tuli videontoistovirhe sub junior kanavalla.
käynnistämässäsi ohjelmassa on virhe. yritä käynnistää ohjelma uudelleen. eilen tuli mtv3 max kun katsoin jääkiekkoa sama virhe.
Samoja ongelmia. Otin Koti-TV:n syksyllä, ja kuva on pätkinyt enemmän tai vähemmän alusta saakka. Viime aikoina kuva on pysähdellyt hetkeksi noin vartin välein. Asiakaspalvelun ohjeen mukaan olen resetoinut modeemin ja digiboksin, muutamankin kerran, ilman vaikutusta. Ei hyvä.
Tekstityksen puuttuminen ei ole harvinainen ongelma sekään. Ja jos ohjelmassa pitäisi olla suomenkielinen selostus, se puuttuu silloin tällöin. Juuri äsken katselin yhdistetyn hiihtoa tv2:sta, jossa oli vain ruotsinkielinen selostus.
Yhteenveto: Soneran Koti-TV-palvelussa on luvattoman paljon vikoja.
Myös sellaiset pikkuvirheet häiritsevät Kotitv:ssä, jotenkin sellainen puolihuolimattomuus paistaa, kun isot Ääkköset puuttuvat. Älypää = lypää, esim.

Vastaa