TeliaSoneran vastuu

  • 11 December 2014
  • 2 kommenttia
  • 1 katselukerta

Mitäs täältä vaikuttaa mitään keneltäkään Soneran "asiantuntijalta" kysellä? TeliaSonerahan ei foorumin käyttöehtojen mukaan ota mitään vastuuta esim. siitä, jos virheellisen opastuksen vuoksi käyttäjän laitteistolle tapahtuu jotain saatikka siitä, että opastus yleensäkään olisi paikkansapitävää.


TSF ei takaa sitä, että 1) Keskustelufoorumi täyttää käyttäjän vaatimukset ja odotukset, 2) Keskustelufoorumi on jatkuvasti saatavilla, 3) Keskustelufoo-rumilla esitetyt viestit ja tiedot ovat oikeita, tarkkoja ja luotettavia eikä sitä että 4) Keskustelufoorumilla mahdollisesti esiintyvät ja/tai Keskus-telufoorumin käyttöä koskevat virheet korjataan.



TSF ei vastaa mistään Käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista, jotka voivat aiheutua esimerkiksi 1) Keskustelufoorumin käytöstä (mukaan lukien rajoituksetta Keskustelufoorumin sisältävät virheelliset tiedot)


Tähänkin saakka on saanut avun 24/7 näihin Soneran laajakaistaongelmiin, sen avun nimi on Google.

2 kommenttia

Taitaa kuulua yleisiin foorumiperiaatteisiin tuollainen "vastuuvapautuslauseke". Mitä itse nyt olen eri foorumeilla ja sukulaisia it-asioissa auttanut, on tuo tavallaan itsestään selvä asia mainitsemattakin, kun ohjeen antajana ei voi 100% varmistaa, että toinen on kertonut varmasti riittävät tiedot ja varmasti tekee niin kuin neuvotaan.
Ja kirjottaahan tällä foorumilla muutkin kuin Soneran tyypit.. Olisihan se hauska jos Sonera-asiantuntijat & TeliaSonera ottais vastuun myös mun kirjotuksista 😉

Vastaa