Thomson TG789vn päivitykset

  • 11 December 2014
  • 9 kommenttia
  • 0 katselukertaa

Lukaisin toisaalta, että porukka olisi saanut päivityksiä kyseiseen reitittimeen ja tuorein versio olisi 8.8.B.2, kun itselläni on 8.4.2.Q. Mistä moinen johtuu, ettei tänne ole ensimmäistäkään päivitystä tullut, varsinkin kun niistä kuuluu olevan hyötyä.

9 kommenttia

Edelleen kaipaisin vastausta tähän.
Pistin tästä tiedustelun eteenpäin, laitan tänne tiedon kun saan vastauksen.
Sellaista tietoa sain, että Thomsonin päivityksiä tehdään pienissä erissä ja siitä syystä voi olla että laitteesi toimii vielä vanhemmalla softaversiolla. Mikäli haluat päivityksen, voit jättää siitä palvelupyynnön vikapalveluun (omien sivujen kautta). Palvelupyyntöön tulee liittää laitteen sarjanumero. Lisäksi laitteen tulee olla jatkuvasti päällä palvelupyynnön käsittelyn ajan jotta päivitys saadaan varmasti tehtyä.
Terve Veikko! Mikäs mahtaa olla TG784-boxin uusin päivitys?
Etuhaarukka kirjoitti:
Terve Veikko! Mikäs mahtaa olla TG784-boxin uusin päivitys?


Mikä softaversio laitteessasi on? Voin varmistaa mikä on viimeisin päivitys.
8.2.4.B
Onko tuo mun reuhkan versio 8.8.B.6 nyt uusin saatavilla oleva vai vanhempi 😃 Ajattelin, että josko päivittämällä häipyis ongelmat..
etuhaarukka ja tuhkar-11 Päivitystä voi kysellä samalla tavalla kuin ylempänä mainitsin, palvelupyynnöllä johon on liitetty modeemin sarjanumero.
Laitettu vikailmoitusta. Siellä kysyttiin kaikkea toimiiko kotitv ja plää plää. Lisätietoja kohta vasta viimeisenä. Näyttää olevan uusin versio 8.4, meillä 8.2.

Edit. 12.10. Sonera lähettää meille uudemman modeemin, jotta sillä saataisiin kuriin useita kertoja päivässä katkeava nettiyhteys. Eli kaiketi TG789-mallin.

Vastaa