Tilasin ADSL24M/M ,kuinkahan kauan menee oikeasti kun toimii

  • 11 December 2014
  • 6 kommenttia
  • 0 katselukertaa

Siis tilasin tänään 27.9. tuon nopeuden noston. Joutuessani jonottamaan asiakaspalveluun tunnin ajan jäi kyllä vähä epävarma olo tuosta nopeuden noston aikataulusta.Kestääköhän sekin miten pitkään..Ja saahan tälle alueelle sen varmasti hyvin toimivana??

6 kommenttia

Liittymäsi ei ole valmiiksi kytketty ADSL 2+ paikalle, joten voit varautua noin viikon toimitusaikaan. Pitkä toimitusaika johtuu siitä, että käytännössä yhteys määritetään verkkoon ja kytketään uudestaan. Yhteyteen tulee pieni katkos siinä vaiheessa kun siirto toiselle ADSL-keskittimelle suoritetaan.

T. Tapio
Sonera Asiakaspalvelu
Jaahas ja kuinkahan PIENI katkos yhteyteen on tulossa?Teidän toimintanne tuntien....useita päiviä..
Katkoksen pituus riippuu tapauksesta, mutta yhteys kytketään ADSL 2+ keskittimelle samana päivänä kuin se on vanhalta paikalta irroitettu. ADLS-yhteys kulkee puhelinlankaa pitkin, joten liitäntäpaikan vaihto pakostakin katkaisee yhteyden joksikin aikaa. Katkos pyritään saamaan mahdollisimman lyhyeksi.

T. Tapio
Sonera Asiakaspalvelu
Ja mikäkähän lienee aikataulu että nostatte tuota nopeutta? Tällä viikolla??Viikko on jo mennyt.
Ja milloinkahan saan tuon sonera tietoturvaplussan käyttööni? Lisenssiavaimista tuli tekstiviestiä mutta lisenssiavaimia ei ole kuulunut!!
Toimitusaika 24M Adsl-yhteydelle on noin viikko, riippuen tapauksesta kuten Tapio jo mainitsikin. Jos tietoturva on tilattu samalla tilauksella nopeuden noston kanssa, toimittuu lisenssikoodi sitten kun nopeus on nostettu.

T. Anu
Sonera Asiakaspalvelu
Kiitos, nyt liittymän nopeus on nostettu.

Vastaa