Toimituksen sietämätön viivästys, kuka kantaa vastuun?

  • 11 December 2014
  • 1 kommentti
  • 0 katselukertaa

Tarina 21.03.2011 tilatusta liittymästä Koti TV palvelun kanssa.

En tiedä pidättekö asiakasta asiakkaana vai beeta testaajana.

Olen toukokuun 4 päivästä alkaen ihmetellyt Koti TV palvelun toimituksen vaikeutta. Omalta osaltani olen pyrkinyt edesauttamaan ongelman ratkaisussa ja antamaan rakentavaa palautetta. Ikävä kyllä lopputulos on vain aina sama: siirretään seuraavalle.

Prosessia kannattaisia hieman sorvata enemmän asiakasta palvelevaksi kuin Soneraa palvelevaksi.

Löytyykö Soneralta henkilöä joka kykenee ottamaan ohjat ja hoitamaan " ongelman" lopuun saakka ja kertomaan selkeän aikataulun ja toimimaan siten että se vaikuttaa johdonmukaiselta asiakkaalle?
Asiakkaan pitäminen epätietoisessa tilassa ja huono kommunikaatio asiakkaan suuntaan antaa kaikkea muuta kuin positiivisen ja luotettavan kuvan toiminnastanne.

Omakohtaisesti en ole saanut selkeää vastausta 90% kysymyksistäni, jotka ovat koskeneet palvelujen toimittamisen viimeistelyä. Toiseksi minulle ei ole osattu kertoa aikataulua tai selkeää suunnitelmaa kuinka asia aiotaan saattaa loppuun.

1 kommentti

Kyllähän Vikapalvelu on yrittänyt liittymäsi Koti TV -palvelun toimimattomuuden syytä ratkaista. Viimeisin toimenpide on se, että sinulle lähetettiin uudet laitteet Koti TV:tä varten.

Vikailmoituksen käsittelyajoista sen verran, että kokonaan poikki olevien yhteyksin korjaaminen pyritään hoitamaan kahdessa vuorokaudessa arkipäivisin (ma-pe). Lievemmissä häiriöissä korjauksen tavoiteaika on yksi viikko.

Vastaa