Tuettava muoto

  • 11 December 2014
  • 1 kommentti
  • 0 katselukertaa

Windows Tietoturvakeskus antaa koneellemme seuraavan viestin:
"Suojautuminen haittaohjelmilta
Virusten torjunta
Sonera Tietoturva 7.03 on käytössä, mutta se ilmoittaa tilansa Windowsin Tietoturvakeskukseen muodossa, jota ei enää tueta. Käytä ohjelman automaattista päivitysominaisuutta tai pyydä ohjelman valmistajalta päivitetty versio."
Koneellamme on käytössä Tietoturvan automaattinen päivitystoiminto eli oletamme että asian pitäisi olla kunnossa (?!?) . Miten tilanteessa tulisi toimia?

1 kommentti

Sonera Tietoturva -ohjelman oikea toiminta kannattaa ensin tarkistaa tämän ohjeen avulla: Sonera Tietoturvan tilan tarkastaminen.

Sonera Tietoturva -ohjelman uusin versio on tällä hetkellä versio 8. Ilmeisesti tietokoneellasi on käytössä ohjelman aikaisempi versio 7. Tämäkin versio on vielä toiminnassa, mutta voit halutessasi ottaa uudemman version käyttöösi, poistamalla vanhan asennuksen ja asentamalla ohjelman uudelleen tietokoneellesi uusimmalla asennusohjelmalla. Ohjeen uudelleen asennukseen löydät täältä: Tietoturvan uudelleenasennus.

Huom. Ennenkuin poistat aikaisempaa Sonera Tietoturva -ohjelmaa, kannattaa varmistaa, että Windowsin oma palomuuri on käytössä, jotta tietokoneella on olemassa jokin suoja, silloin kun Sonera Tietoturva ei ole käytössä. Voit käyttää ohjelman uudelleen asennuksessa jo olemassa olevaa Sonera Tietoturva -lisenssinumeroa, joten uutta palvelua ei tarvitse tilata.

T. Sami
Sonera Asiakaspalvelu

Vastaa