tuplanetti

  • 11 December 2014
  • 4 kommenttia
  • 25 katselukertaa

Miksi Soneran myymälästä ei saa Tuplanettiin 4G liikkuvaa nettiä, vaan myyvät liikkuvan netin 3G:n?

4 kommenttia

Hei lavi! Kurkataampas mikä on tilanne. Mielellään toki laitamme 4G -palvelut Liikkuvaan nettiin. Lisäähän asiakasnumerosi Profiilisi tietoihin niin saamme sitä kautta osoitteesi ja pääsemme tarkistamaan tarjoukset.
Tungenpas tähän topickiin. Tuota samaa olen kysellyt aspasta. Kysymyksessä minne, eli minulle "ehkä" 4g yltää, mutta sopparia pitäisi jatkaa 2v, johon en nyt ala. Sama hinta 3g ==> 4g. Niin, mulla on se ADSL 24/1, johon tuo tuplanettikin viittaa.
Tervehdys aazie!

Tupalnetin tikun ja liittymän voi kyllä päivittää 4G tekniikkaan, mutta silloin sopimus pitää uusia, eli alkaa se 24kk sopimus alusta. Mikäli oikein ymmärsin, niin tällaista et itse halunnut tehdä kuitenkaan.
Tämä sopimuksen uudistaminen johtuu siitä, että siinä tilataan käytännössä kokonaan uusi tuotekokonaisuus.
Niinpäs, mutta kun on kokeilusta kysymys 4g:n. Pyhätunturin masto "ehkä" yltää minulle asti signaali, kokeilusta vaan kysymys. No, jos ei onnistu, Saunalahdella on jo täällä 4g LTE, sopparini katkeaa keväällä, joten pitää harkita pitkäaikaisen operaattorin ( teidän ) vaihtoa. Kysyin jo nyt Saunalahdelta, ja tarjosivat edukkaan sopparin modeemeineen. En vaan viitsi ottaa kahta päällekkäin. Puhelinkin on TeleFinlandilla.

Vastaa