Ulkomaille muutto ja laskutus

  • 11 December 2014
  • 5 kommenttia
  • 92 katselukertaa

Hei!
Muutin ulkomaille puoleksi vuodeksi ja hankin täällä paikallisen operaattorin liittymän. Kuulin, että voi nollata ulkomailla asumisen ajaksi määräaikaisen Soneran liittymän? Koska muutto ulkomaille on pätevä syy purkaa sopimus tai ainakin pistää se tauolla. Nyt maksan Soneran liittymästä 10e/kk eli laitettiin pienin mahdollinen soppari. En tosin käytä suomalaista liittymää ollenkaan täällä vaan vasta kun palaan takaisin Suomeen.
Onko siis mahdollista olla maksamatta edes tuota pienentä mahdollista liittymämaksua, koska en asu tällä hetkellä Suomessa?

5 kommenttia

Hei shakala!

Kiitos viestistäsi. Jotta tiedustelusi voidaan varmuudella kohdistaa oikealle liittymälle, liittäisitkö tämän Keskustelupalstan profiiliisi asiakasnumerosi (10 numeroa), joka löytyy liittymäsi laskuista. Asiakasnumerosi ei näy muille Keskustelupalstan käyttäjille.

Ohje: Omat asetukset => Profiili => Asiakasnumeron kohdalle kirjoitetaan siis asiakasnumerosi. Vaihtoehtoisesti voit kirjoittaa asiakasnumeron kohdalle kyseisen puhelinnumerosi ilman ensimmäistä nollaa => Lähetä.
Kiitos vastauksesta! Päivitin tietoihini asiakasnumeron.
shakala: Nyt jostain syystä näkyy vain kaksi ensimmäistä numeroa. Tarkastatko vielä, kiitos 🙂
Nyt pitäisi näkyä! 🙂
Heippa shakala,

Sinulla on siellä laitesopimus Iphone 4S 8GB -laitteesta, jolloin pienin mahdollinen laitesopimuksen kanssa oleva pakettimahdollisuus on käytössä oleva Startti.

Ulkomaille muuton vuoksi voidaan tuo laitesopimus poikkeuksellisesti lopettaa, sillä sinulla ei siellä maksettavaakaan laitteesta ole. 🙂

Jos numeron haluat säilyttää, suosittelen sinulle Sonera Perus -pakettia, kk-maksut ovat ainoastaan 1,90€/kk, numero siis säilyy ja on aina käytettävissäsi jos tarvitset / Suomeen tulet. 🙂

Vastaa