Uusi Thomson TG789vn palvelureititin?

  • 11 December 2014
  • 4 kommenttia
  • 0 katselukertaa

Minulta on mennyt jostain syystä Thomsonin palvelureititin rikki ja internet-valo ei pala kyseisellä modeemilla. Haluaisin uuden palvelureitittimen tämän toimimattoman tilalle, onko tämä oikea paikka hoitaa tilaus? Soneran nettikaupasta en reititintä löytänyt. Kyseessä siis malli Thomson TG789vn.

Kirjoitin aiheesta aiemmin tänne: http://www5.sonera.fi/keskustele/viewtopic.php?f=53&t=18431

-RoniB

4 kommenttia

Hei RoniB,

Vastailinkin sinulle jo tuohon toiseen ketjuun! Voisitko vielä sen resetin kokeilla tehdä kunnolla laitteen kyljestä löytyvästä reset-painikkeesta! Jos se ei auta, palaa asiaan vielä uudestaan tai ole yhteydessä suoraan vikapalveluun esim. palvelupyynnöllä omien sivujen kautta.
Ei lähde resetillä toimimaan ja Broadband vaan vilkkuu. Vanhalla modeemilla netti toimii joten Thomson on rikki. Epäilen että ukkonen on aiheuttanut laitteen särkymisen vaikka lähellämme ei rajuja ukkosia ole tänä keväänä ollutkaan. Laittakaa vain uusi Thomson tulemaan. Tarvitseeko olla asiakaspalveluun yhteydessä?
-RoniB
Hei RoniB,

Asia kunnossa tällä ilmoituksella! Ei tarvitse olla yhteydessä enää erikseen asiakaspalveluun. Laitoin sinulle uuden takuuvaihtolaiteen tulemaan! Palautatko vanhan laitteen ystävällisesti vaikka samalla laatikolla alla olevilla tiedoilla

Itella Logistics Oy
E-varasto / Sopimustunnus 619604
Satamatie 37
37800 Toijala
Hyvä juttu. 🙂 Kiitoksia sinulle Antti! Laitan vanhan Thomsonin tulemaan sitten vaihdossa.

-RoniB

Vastaa