Uusi ZyXel P-660HN-T1A v2 katkoo yhteyttä

  • 11 December 2014
  • 1 kommentti
  • 3 katselukertaa

Hei!

Maanantaina avattu laajakaista ei tahdo oikein toimia. Modeemina on ZyXel P-660HN-T1A v2 (jonka uskon olevan syyllinen takkuiluun). Yhteys alkaa kenkkuilla kun WLANiin liitetään playstation 3. Tämän jälkeen _kaikki_ laitteet (läppäri, tabletti...) putoavat langattomasta verkosta ja internetyhteyskin näyttäisi toisinaan pimenevän tässä yhteydessä joksikin aikaa. Olen lueskellut PS3:n ja kyseisen modeemin yhteensopivuusongelmista, joten olen niistä hyvin tietoinen, kokeillut eri asetuksia, resetoinut modeemin jne, mutta ongelma toistuu. Toisinaan myös oma wlan-verkko katoaa kokonaan, eli mikään laite ei löydä sitä yrityksistä huolimatta, ja verkko löytyy vasta modeemin resetoinnin jälkeen (jos sittenkään). Tätä tapahtuu siis useita kertoja tunnissa, ei vain silloin tällöin.

Ethernet-kaapelin kautta yhteys onnistuu, mutta langaton WLAN on taloudessamme elinehto, piuhojen vetäminen huoneesta toiseen ei onnistu.

Hatuttaa tämä laaduttoman huono modeemi, jonka kanssa takkuamiseen kuluneen ajan viettäisi mielellään hyödyllisemmin. En tiedä onko kyseinen purkki viallinen vai onko kyse vain modeemin ominaisuuksista - paljon näyttää samansuuntaisia ongelmia olevan muillakin. Myös ZyXelin tukeen otettu yhteyttä, sieltä ei mitään ole vielä kuulunut. Onko mitään tehtävissä? Voiko modeemin vielä vaihtaa toisenmalliseen? Tällainen säätäminen ei tule pitemmän päälle kuuloonkaan.

Muoks. Ajattelin vian johtuvan PS3 ja modeemin välisestä takkuamisesta, mutta samaa ongelmaa näyttää esiintyvän nyt vaikka PS3 ei olekaan liitettynä wlaniin. Näyttää siltä, että modeemi boottaa itsensä spontaanisti heti, kun yrittää siirtää vähän enemmän dataa langattoman kautta...

1 kommentti

Hei Purkkapallo83,

Onko Zyxelin tuesta kuulunut vielä mitään?

Mikäli tuen kautta ei ongelmaan löydy ratkaisua, niin olethan vikapalveluumme yhteydessä.

Vastaa