Valioliiga HD 14.1.2012: kaikki pelit munattu

  • 11 December 2014
  • 1 kommentti
  • 0 katselukertaa

Tätä ei voi nyt taas tajuta. Aston Villa - Everton -pelistä on ohjelmakirjastossa tallennetta 33. peliminuutista eteenpäin, mutta yhdestäkään muusta pelistä EI MITÄÄN. Pelkkää Canal+:n ohjelmalistausta. Ja ihan tiedoksi, että Aston Villa - Everton -ottelu ei kiinnosta minua hiukkaakaan.

Valioliiga HD, 92% peleistä? Yksistään tässä tämän päivän munauksessa meni laskutavasta riippuen 4-5 peliä.

Tämä touhu menee kokolailla yli käsityskyvyn. Saisiko tästä edes jonkinlaisen selityksen? Pelejä jäi viime vuonnakin näkemättä monta ja taas tänä vuonna sama meininki päällä. Mihin toimenpiteisiin Sonera on ryhtynyt tämän paljon mainostetun Valioliiga HD -palvelun sisällön saattamiseksi kuntoon? Silloin kun pelit ovat käynnissä, niin toivoisi, että joku ihminen edes ensimmäisen viiden minuutin aikana kävisi vilkaisemassa, että tuleeko sieltä jostain Canalin tuutista mitään vai ei, ja jos ei näytä tulevan, niin yrittäisi tehdä jotain. Laittaisi vaikka tiedotteen.

Ostin nyt sitten MTV3:n Katsomo-palvelusta ManU:n loppukauden pelit hintaan 27 EUR.

1 kommentti

Hei Asjakas ja pahoittelut viikonlopun Valioliiga HD -ongelmista. Samasta aiheesta keskustellaan toisessakin ketjussa, jota suosittelen seuraamaan. Selvittelen asiaa ja ilmoitan heti kun saan lisätietoja.

Vastaa