Vanha Linksys Cisco WCM300-EU piiputtaa

  • 11 December 2014
  • 2 kommenttia
  • 1 katselukerta

Terve.

Eli aikoinaan liittymän päivityksen kylkiäisenä tuli tuollainen Linksys Cisco WCM300-EU modeemi joka on nyt viime aikoina alkanut vähän piiputtamaan. Välillä netti katkeilee ja purkki ei saa yhteyttä ilman että virran ottaa seinästä vähäksi aikaa. Nopeuskin vaihtelee välillä aika roimasti, joskus kyseinen virran cyclaus tuo nopeudenkin takaisin.

Taitaa purkki olla jo sitä ikäluokkaa ettei firmwaren päivitykset taida auttaa.

Mitenkäs sen vaihto mahtaa onnistua? Mahtaako Soneralta saada uuden purkin postissa kun kylkiäisenä tämänkin saanut, vai pitääkö ostaa jostain? Entäs se varsinainen vaihto, tarvitseeko siinä muuta kuin pistää uusi modeemi seinään ja toivoa parasta?

2 kommenttia

Hei HerraMika,

Kyllä vanhan hajonneen laitteen uusinta kuuluu käyttäjälle eli ts. sinulle tässätapauksessa. Ennenkuin lähdet uutta laitetta ostamaan, kannattaa melkein soittaa asiasta meidän myyntipalveluun 0800 133 133 niin he osaavat katsoa sinulle ajantasaisen tarjouksen tuota modeemia varten meidän kautta. Modeemilaitteen on tällä hetkellä saanut melko edullisesti myös meidän kautta hankittua.

Jos kuitenkin päädyt tuon laitteen hankkimaan jostain muualta, tarvitsee sinun ilmoittaa laitevaihdosta vielä erikseen meille soittamalla jotta yhteytesi lähtee toimimaan. Jos laite tilataan meidän kautta, ei soittoa silloin tarvita.
Ok, kiitti infosta.

Vastaa