Viihde laitteiden kytkentä

  • 11 December 2014
  • 1 kommentti
  • 0 katselukertaa

morjesta,

muuten näppärät vehkeet mutta sais olla langatonta mallia.

markkinoinnissa vois mainita ettei välttämättä laitteiden asennus mene tavanpulliaiselta "bolt on" - johdot kii ja virrat päälle. voipi tarvita sähkömiestä. kuten omassa tapauksessa, kävin vanhemilleni asentamassa. vois kysästä missäpäin nykyinen modeemi sijaitsee ja onko television lähellä puhelinpistoketta jos ei niin markkinoida zap100 ja jne.

ongelmaha on siinä, modeemi pitäis saada lähelle boxia, eli olohuoneeseen. harvoissahan taloissa on puhelinpistoketta olohuoneessa asti. eli joutui puhelinkaapelia metreittän vetelee olohuoneen puolelle. onneks tarvitsi vain yhden seinän läpi mennä ettei homma aikaa tuhertunu montaa tuntia.

toinen vaihtoehto olis olluna verkkokaapelin veto boxin ja modeemin välille jolloin modeemi säilyny vanhassa paikkassa, vähän isompaa reikää seinään ja kaapelia perään.

hommaahan olis helpottanu inteno zap100, jolloin olisi langattomasti homma hoitunu, modeemin pysyny vanhalla paikallaan ja kaapelin vedolta vältytty. (itseä epäilyttää onko zap100 toiminta mitenkä luotettavaa riippuen etäisyydestä??.)

omasta mielestä ei tossa asennushommassa ole järkeä jos pitäisi jokaisen saada asennettua vähäisillä kaapeliasennuksilla ja ettei erikseen tarvitse hommata langattomia kikkuloita. voiskohan se motorolan insinööri suunnitella seuraavasta boxista langattoman, hdmi ja virtalähde paikoilleen ja verkon haku ja thats it. (kuten kilpailijan vekottimessa taitaa olla)

Kake apsi myös Windows phoneen ja lisäks tv-ohjelmien tallennus Kakeen. niin kaikki olis käyttäjän kannalta mukavempaa.

mutta ei sen kummempaa, käytöltään hyvä systeemi ja silleen.

terveisin. Janne K

1 kommentti

Hei lance89,

Erittäin hyvä palaute ja hyviä huomioita! Ilman muuta Inteno ZAP 100-laitteen suosittelua tehdään tilanteessa jos laitteiden sijoittelu kaapelivedon kannalta on haastavaa. Monesti ei tosiaan tiedetä minkälainen talon sisäverkko on joten tämä tulee myyntitilanteessa kartoittaa.

Motorola-boksin WLAN-ominaisuudesta sekä Kake-softan kehityksestä on tullut muitakin palautetta ja nämä ollaan toimitettu eteenpäin. Vielä ei mitään tarkkoja aikatauluja tai faktoja näiden toteutumisesta kuitenkaan ole minulla saatavilla. Windows phone 7-7.5 järjestelmällä oleville puhelimille (ensimmäiset lumia mallit) ei kuitenkaan kake-softaa ole tulossa.

Vastaa