Viihde-lisäkanavat

  • 11 December 2014
  • 1 kommentti
  • 0 katselukertaa

Olin yhteydessä aspan kanssa 16.7.-14 ja sovittiin Discovery -paketin irtisanomisesta, viimeisellä laskulla on veloitettu koko kuukaudesta ja omat sivut näyttää ko. tilauksen olevan toistaiseksi voimassa... Niinjoo sitten on tämä toinen juttu nimeltään YHTEISLASKU elikkä 7/2013 pyysin netti- ja kännylaskun yhdistämistä (samalle laskulle/samaan sähköpostiosoitteeseen) - jep, toimii loistavasti, nettilasku kilahtaa sähköpostiin ihan normaalisti, mutta kännylasku tulee PAPERILLA postiluukusta (laskuarkistossa näkyy nimikkeellä "yhteislasku". MIKÄ TEILLÄ OIKEEN MÄTTÄÄ???

1 kommentti

Hei _T_!

Alueellasi tapahtuneistä teknisistä muutoksista johtuen kanavapaketin irtisanominen oli jäänyt jumiin ja sen vuoksi se on edelleen voimassa. Laitoin korjauspyynnön tästä eteenpäin, joten paketti saadaan pois vielä tämän viikon aikana.

Tein hyvityksen nyt kanavapaketin osalta koko heinäkuulta, vaikka paketti irtisanottiin alunperin kuukauden puolessa välissä. Tämä olkoon korvauksena näiltä muutamilta syyskuun päiviltä joita sinulta myöhemmin hyvitetään. Lisäksi tein hyvityksen vielä tulevaan laskuun jossa veloitetaan heinäkuun osuus. Näin asia on kunnossa.

Mitä tulee yhteislaskuun niin jostain syystä se on poistunut tuossa alkuvuodesta. Tein tilauksen yhteislaskun kytkennästä nyt uudelleen. Seuraavat laskut tulevat todennäköisesti vielä erikseen, mutta sitä seuraavat sitten samassa laskussa. Pahoittelut omasta puolestani tästä kaikestä sähellyksestä!

Vastaa