VPN ei toimi

  • 11 December 2014
  • 7 kommenttia
  • 3 katselukertaa

En saa muodostettua VPN:n yhteyttä ja alkaa vähän tuntua, että vika on tässä Thomsonin TG789vn reitittimessä. Ciscon VPN:n clientti herjaa 414 errorista, TCP yhteyttä ei voitu muodostaa. Softamuurit on otettu pois käytöstä.

Onko kenelläkään muulla ollut ongelmia tämän Thomsonin ja VPN:n yhteyden kanssa?

7 kommenttia

Käyttäjätaso 2
Kunniamerkki +16
Mitä VPN protokolaa käytät? Vpn yhteys minne?
Hei tap1o!
Onko vika alkanut äskettäin vai oletko koskaan saanut vpn yhteyttä toimimaan?
Oletko kokeillut toisella modeemilla?
Vika on ollut aina, mutta nyt tarvitsisin sitä VPN:n yhteyttä koulun takia. Toista modeemia ei ole kokeiltu koska ei ole, eikä viitsisi turhanpäitenkään ostaa.

olkitu kirjoitti:
Mitä VPN protokolaa käytät? Vpn yhteys minne?


Ilmeisesti IPsec? En näistä sen tarkemmin perillä ole. UDP IPsecillä pääsen jopa yhdistämään, mutta netti katkeaa samalla eikä yllättäen pääse mihinkää. Verkon diagnosoinnin kun ajaa niin herjaa DNS palvelimesta.
Käyttäjätaso 2
Kunniamerkki +16
Kannattaa selvittää paremmin VPN toimivuus...

Toimiiko muualla?

Dns palvelimen voi määrittää laitteellesi manuaalisesti.

En usko että modeemissa on vikaa
Miten toimiiko muualla? Pääsenkö siis itse muualta vai pääseekö muut? Kyllä, olen päässyt muualta ja kyllä muutkin pääsevät. En vaan ymmärrä missä muussa vika voi olla kuin reitittimessä. Samaiseen veepeeännään pääsin connectaamaan vanhempien luota, mutta kummasti vaan ei kotona toimi.
Ongelma ratkesi. Yhteys lähti toimimaan normaalisti kiinteällä heti sen jälkeen kun kokeilin yhteyttä puhelimen nettiliittymällä. Tiedä sitten missä vika oli, koska puhelimen liittymällä yhteys pelasi heti.
Käyttäjätaso 2
Kunniamerkki +16
Oletko resetoinut reitittimesi? Se voi auttaa..

Vastaa