Ylen alueuutiset

  • 11 December 2014
  • 3 kommenttia
  • 3 katselukertaa

Perinteiseltä antenniboxilta näkyy täällä Hämeessä Ylen Hämeen alueuutiset niinkuin pitääkin,vaan Soneran Koti-Tv boxista näkyykin vain ja ainoastaan Uudenmaan alueuutiset!Eipä oo iloo niistä Pirkanmaalla!Lisäksi saamme täällä Hämeessä nauttia HOK Elannon mainoksista.Resetointikaan ei auttanut,vaan boxini pysyy edelleen kovin pääkaupunkikeskeisenä.Mikä avuksi?

3 kommenttia

Hei Kiujuk-1

KotiTV palvelun kautta näkyy tällä hetkellä ainoastaan Uudenmaan alueuutiset. Samasta syystä myös mainokset ovat Uudenmaan alueelta. Kyse on siis palvelun ominaisuudesta.
Hei Marko!Kiitos vastauksesta.Täytyypä pitää mielessä kun autooni tulee vikaa ja poliisi pysäyttää minut sen takia - se on tämän autoni OMINAISUUS.Ei vika tai puute...Meneeköhän läpi?Tallentava boxi tietysti maksaa lisää?Normi boxihan ei tietenkään käy,vai kuinka?
Hei Kiujuk-1

KotiTV palvelua kehitetään jatkuvasti ja myös alueuutiset ovat kehityslistalla, mutta toistaiseksi ei ole tiedossa koska tähän ominaisuuteen olisi tulossa muutosta.

Ohjelmat lähetetään IPTV palveluun keskitetysti ja tästä syystä kaikille käyttäjille näkyvät samat ohjelmat, alueuutiset ja mainokset.

Vastaa