Yllätys modeemi Soneralta

  • 11 December 2014
  • 4 kommenttia
  • 0 katselukertaa

Terve.

Tänään maanantaina tuli Soneralta yllätys paketti jossa oli uusi EPC-3825 kaapeli modeemi. Lähetteen mukaan laite on tilattu perjantaina. Mistähän mahtaa olla kyse? Tietääkseni en uutta modeemia ole tilannut, Omilta Sivuilta en löytänyt infoa myöskään.

4 kommenttia

Hei HerraMika!

Alueellasi tehtävät muutostyöt aiheuttavat sen että 9.7. jälkeen nykyinen modeemisi ei enää toimi ja sen vuoksi lähetimme sinulle uuden. Sinulle on myös yhteysnumeroosi lähetetty tekstiviesti jossa on kerrottu tästä modeemin vaihdosta. Etkö ole saanut viestiä? Viesti on lähetetty -951 loppuiseen numeroosi.
Viesti oli tullut mutta kyseinen henkilö ei asusta enää tässä osoitteessa. Liittymä on kuitenkin hänen nimissään vielä. Hyvä että selvisi. Pitäisi varmaan tehdä tuo omistussuhteen muutos.

Se taitaa onnistua ihan puhelimitse?
Hei HerraMika!

Aivan, no se selittääkin sitten. Ja omistussuhteen muutos onnistuu tosiaan puhelimitse Asiakaspalvelussamme 0200 17000. Molempien kannattaa olla vaikka saman luurin ääressä niin saadaan se yhdellä soitolla hoidettua.

Meiltä voi myös varata soittoajan osoitteesta http://www.sonera.fi/ajanvaraus -> kysy verkossa -> jätä soittopyyntö. Silloin meiltä päin soitellaan sinulle varaamanasi ajankohtana ja siirto saadaan sitäkin kautta näppärästi hoidettua.
Kiitos.

Vastaa