Zyxel 660HW-D1 ei pääse hallintasivuille asti


Tuli tänään hankittua käytetty Zyxel modeemi. Kotona pistin modeemiin virtaa ja samantien reset nappia painoin muutaman sekunnin ajan pari-kolme kertaa ja virta pois ja päälle. Kytkin verkkopiuhan tietokoneeseen ja firefox päälle ja suoraan modeemin hallintasivuille. Sivulla on login screeni ja ohjeiden mukaisesti kirjoitin siihen password kohtaan numerot 1234 ja klikkaa login nappia. Tässä se ongelma tulee: login nappin painaluksen jlk. sivu päivittyy samanlaiseksi eli samaan kohtaan missä se kyselee salasanaa. Eli siis ei se sivu missä se kyselee uutta salasanaa vaan se ensimmäinen. Jos painan login nappia pari-kolme kertaa peräkkäin niin pääsen vain sinne status etusivulle. Sieltä ei oikein pääse mihinkään muuaalle kuin logout. Mikä mättää? Modeemi toimii muuten ihan ok mutta tarkoituksena olisi saada se wlan käyttöönkin.

13 kommenttia

Ongelma ratkaistu-tavallaan: Microsoftin internet explorerilla pääsin oikeaoppisesti modeemin sisälle! Eli siis firefoxilla jostain syystä en pääse. Näköjään selaimilla on väliä? Omalta osaltani ongelma ratkaistu....
Hieman erikoista, että vain toisella selaimella kirjautuminen modeemin hallintaohjelmaan onnistui vaikka molemmilla käytit samoja tunnuksia.

Olisiko ollu selaimen välimuistista tai jostain asetuksesta kiinni (esim. proxy päällä selaimen asetuksissa)...mutta hyvä vinkki kokeilla toista selainta jos joku toinenkin törmää samaan ongelmaan.


T. Jarmo
Sonera asiakaspalvelu
Vinkkinä tuohon modeemiin, vaikka kirjautumisikkunassa salasanan kohdalla on neljä pallukkaa valmiina joka yleensä tarkoittaa että salasana on muistissa, täytyy ne pyyhkiä pois ja kirjoittaa salasana kenttään ennenkuin hallintaan pääsee, muuten joutuu juuri status-sivulle jossa asetuksia ei pääse muuttamaan.

- Mikko
Ongelmana täällä on, että en pääse hallinta sivulle. En Firefoxilla, operalla, Safarilla tai Chromella. Ja Exploreria en enää Maciin saa. Eli aika epätoivoinen olen. JOudun jatkuvasti sinne status-sivulle. Menee hermot, kun en saa wlania toimimaan.
Hei eianmo

Oletko kokeillut restoida modeemia? Modeemista löytyy erillinen reset-painike. Painiketta pitää painaa pohjassa 10-15 sekunttia.
Olen kyllä. Ei auta. Siinä kirjautumissivulla, kun pyyhin ne pallukat pois ja kirjoitan 1234 tilalle ja painan enter/login, niin niiden neljän pallukan tilalle muuttuu useampi pallukka. En ole moneen kuukauteen saanut langatonta yhteyttä toimimaan.
Hei eianmo

Kuulostaapa hieman merkilliseltä. Modeemi voi tietenkin olla viallinen. Toimiiko kirjautumissivu samanlailla kaikilla selaimilla?
Paina sitten, jos tulee tuon jälkeen ignore ==> apply, pitäisi mennä sisään.
E näy mitään ignore>apply. Ja samanlailla toimii kaikilla selaimilla, paitsi sillä Explorerilla, jota en tosiaan saa tähän asennettua. Järki tässä menee.
Hei eianmo

Jos modeemi on hankittu meidän kautta ja siinä on takuuta jäljellä voimme vaihtaa laitteen tarvittaessa uuteen. Sinäänsä outo, että pääset kirjautumissivulle asti, mutta laite ei hyväksy salasanaa. Yleensä nämä ongelmat korjaantuvat tehdasasetusten palautuksella. Takuuvaihto on viimeinen ratkaisu. Takuuvaihdot hoituvat meidän Vikapalvelumme kautta.
Takuuta ei varmaankaan enää ole, kun toimituspäivä näkyy olevan 3.9.2010. Ongelmia on kyllä ollut myös TV:n kanssa. Eli TV pätkii ja netti ei voi olla samaan aikaan auki, kuin TV. Tästä olin yhteydessä Vikapalveluun jo viime vuonna. Lieneekö sitten modeemi rikki, kun ei se resettaaminenkaan auta.
Hei eianmo

Valitettavasti takuu ei ole enää voimassa. Laitteen takuu on 2 vuotta. Kaista voi loppua kesken, jos käyttää nettiä ja TV:tä samaan aikaan. Tämä voi johtia linjasta tai modeemista. Epäilen hieman, että modeemissa on jotain vikaa. 100% varmaksi sitä en tietenkään voi sanoa, mutta ei tuo hirveä hyvältä kuulosta. Suosittelen harkitsemaan uuden modeemin hankkimista. Voi olla, että molemmat ongelmat korjaantuisivat sillä.
Ok. Täytyy kokeilla sitä. Kiitos!

Vastaa