Zyxel P-870HN-5xb asetukset?

  • 11 December 2014
  • 4 kommenttia
  • 0 katselukertaa

Hei,

minulla on avattuna Sonera Laajakaista Valokuitu liittymä ja olen ensimmäistä kertaa yrittämässä yhteyttä. Pääsy näyttää olevan vain ja ainoastaan Soneran sivuille, Tervetuloa Sonera Laajakaista rekisteröitymissivulle -> Jatka -> Liittymäsi on avattu ja valmis käyttöön. Tai sitten serveriä ei löydetä.

Modeemin hallintasivu avautuu, mutta mitkä ovat asetukset? Ohjeessa sanotaan että Syötä palveluntarjoajaltasi saamasi internet-yhteyden tiedot täydellisesti Internet Connection ruutuun, mutta mistä ne löytää? Tilausvahvistuksessa sanotaan että asennus- ja käyttöohjeet löytyvät osoitteesta http://www.sonera.fi/avustaja, mutta tuota serveriä ei sitten löydy vaikka Soneran sivu onkin. Linuxista pääsen verkkoon puhelimen avulla, mutta kun tuo avustaja toimisi vain Windowsissa - ei siis apua siitäkään.

Eli mitkä asetusten pitäisi olla?

kuukkeli5

4 kommenttia

Hei Kuukkeli5,

Liittymäsi asetuksissa oli pientä ongelmaa. Korjailtiin ne kuntoon ja nyt pitäisi yhteytesi olla kunnossa. Kokeilethan että lähtee varmasti toimimaan.
kuukkeli5 kirjoitti:
Pääsy näyttää olevan vain ja ainoastaan Soneran sivuille


Kun pääset näin pitkälle, modeemisi asetukset ovat kunnossa.

Kuriositeettina mainittakoon, että modeemista oikea WAN-yhteysasetus on DHCP.
Moi,

Mistäköhän voisi kiikastaa kun en pääse reitittimen sisälle ollenkaan? Lan toimii todella hyvin mutta en pääse reitittimeen vaihtamaan asetuksia että saisin wlan asetukset laitettua. Eli siis yritän mennä reitittimen sisään 192. jnejne sivulle, pääsen siihen saakka kunnes zyxel teksti tulee sivun yläreunaan mutta siihen jää jumittamaan.
Hei sotari,

Olithan kokeillut resetoida modeemia? Jos et niin kokeile tätä vielä.

Mikäli ongelma ei poistu, niin voisit olla Zyxelin tukeen yhteydessä, niin sieltä voisi löytyä apua ongelmaan.

Vastaa