Apple Special Event 10.9. klo 20 *skaba päättynyt*


Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22
 • Yhteisömanageri
 • 10477 kommenttia

8919i6BBF7561D9F13FF9.jpg

 

EDIT 12.9.

Arvonta on pidetty ja voittajat on nyt myös tavoitettu, he ovat @jukis74  & @peekotu. Onneksi olkoon :)

Julkistustilaisuus ja skabamme päättynyt. Apple julkaisi tänään uuden Apple Watch Series 5 kellon (GPS & GPS + Cellular -mallit), iPhone 11 ja iPhone 11 Pro -puhelimet sekä uuden iPadin.

Puhelimien ennakkomyynti alkaa jenkeissä tulevana perjantaina, Suomen osalta tilanne on tätä kirjoittaessa vielä auki. Myös hinnat Suomen osalta on avoinna.

Avasimme oman ketjun uusien Apple-laitteiden saatavuus- ja toimituskeskusteluita varten.

Hinnat ja saatavuudet jenkeissä:

 • Apple Watch Series 5 GPS 399 dollaria (ennakkomyynti alkaa heti, toimitukset 20.9. alkaen)
 • Apple Watch Series 5  GPS + Cellular 499 dollaria (ennakkomyynti alkaa heti, toimitukset 20.9. alkaen)
 • iPhone 11 699 dollaria (ennakkomyynti alkaa 13.9. ja toimitukset 20.9. alkaen)
 • iPhone 11 Pro 999 dollaria (ennakkomyynti alkaa 13.9. ja toimitukset 20.9. alkaen)
 • iPhone 11 Pro Max 1099 dollaria (ennakkomyynti alkaa 13.9. ja toimitukset 20.9. alkaen)
 • Uusi iPad alkaen 329 dollaria (ennakkomyynti alkaa 30.9)

 

12754iF6825B68B8EE344A.jpg12755i5F0C04FB6EBAB65C.jpg12758iB70078583FCF5523.jpg12756iAA7FD7C1D9AF930F.jpg12757i7519E9F5B33C5F62.jpg

 

---

Syksyn omenasato on kypsymässä joka tarkoittaa myös sitä, että Applen vuosittainen Special Event -julkistustilaisuus on ihan oven takana. Tänä vuonna julkistustilaisuus on 10.9. klo 20.00 alkaen, joten enää ei mene kauaa, kun pääsemme kuulemaan mitä uutta ja kivaa Apple tuokaan myyntiin tänä vuonna.

Tulemme seuraamaan perinteiseen tapaan julkistustilaisuutta täällä Laiteyhteisössä, jaamme tietoa siitä mitä julkistustilaisuudessa tapahtuu ja mitä siellä on julkaistu. Sinäkin seuraat varmasti Applen streamia Cupertinosta, joten tule mukaan kanssamme fiilistelemään illan antia tähän ketjuun - osallistut samalla Apple AirdPods -kuulokkeiden arvontaan!

 

Osallistu keskusteluun jo nyt ja voita Apple Airpods-kuulokkeet

 

Olet mukana arvonnassa, kun osallistut keskusteluun tässä ketjussa tilaisuuden aikana ja/tai jo ennakkoon. Esimerkiksi; kerro mitä sinä odotat tämän vuoden Apple-uutuuksilta, mitä kaipaat, mitä huhuja olet ehkä kuullut. Julkistuksen aikana: mikä julkistuksista kolahti eniten, minkä uutuuslaitteesta tai laitteista aiot hankkia. Ja niin edelleen.

Kun osallistut keskusteluun saat arpalipukkeita seuraavasti:

 1. Kaikki ennen julkistustilaisuutta keskusteluun osallistuneet saavat arvontaan yhden arpalipukkeen (kun kirjoitat vähintään yhden viestin tähän keskusteluun 2.9. - 10.9. kello 19.59 -välisenä aikana)
 2. Kaikki julkistustilaisuuden aikana keskusteluun osallistuneet saavat arvontaan kaksi arpalipuketta (kun kirjoitat vähintään yhden viestin tähän keskusteluun 10.9. kello 20-22 -välisenä aikana)
 3. Kaikki ennen julkistustilaisuutta ja sen aikana keskusteluun osallistuneet saavat arvontaan kolme arpalipuketta (kun kirjoitat vähintään yhden viestin tähän keskusteluun 10.9. kello 19:59 mennessä sekä vähintään yhden viestin 10.9. kello 20.00 - 22.00 -välisenä aikana)

Skaba on vain Yhteisön jäsenille. Jos et ole vielä jäsen niin liity mukaan ja voit osallistua tähän sekä myös muihin skaboihin joista voit voittaa mm. uusia laitteita. Klikkaa LUE LISÄÄ -painiketta jutun lopusta ja tutustu skaban sääntöihin tarkemmin.

Koostamme tilaisuuden jälkeen tietoa tämän vuoden omenasadosta omaan erilliseen keskusteluun, joten seuraa Laiteyhteisöä jatkossakin niin tiedät millaisia ja milloin uusia omppuja tullaan tänä vuonna saamaan. Jos haluat saada sähköpostiisi tietoa tämän vuoden omenasadosta niin tsekkaa telia.fi/kampanjat/uusi-iphone ja osallistut samalla arvontaan.

---

Ei muuta kuin keskustelut käyntiin ja onnea arvontaan. Ollaan kuulolla 10.9. kello 20 alkaen!

 

 

Arvonnan säännöt ja rekisteriseloste Osallistu keskusteluun ja arvontaan: Apple Special Event 10.9.


Arvonnan järjestäjä
Telia Finland Oyj, jäljempänä "Telia" (Telia Finland Oyj, Teollisuuskatu 15, 00510 Helsinki, Y-tunnus: 1475607-9, puh. 020401).

 

Osallistumiskelpoisuus
Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt pois lukien Telian sekä kumppaneiden henkilökunta ja heidän perheenjäsenensä, sekä niiden yhtiöiden ja organisaatioiden työntekijät, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan kanssa.

 

Osallistumisaika
Arvontaan voi osallistua 2.9. – 10.9.2019 kello 22:00 välisenä aikana. Telia ei vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista osallistumisista tai puutteellisista, asiattomista tai lukukelvottomista vastauksista.

 

Palkinnot
Palkintona arvotaan kaksi (2) kappaletta Apple Airpods -kuulokkeita, yhdet kuulokkeet/voittaja. Palkinnon arvo: 179€/kpl. 
 

Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi tai muuksi hyödykkeeksi. Palkinto on henkilökohtainen eikä sitä voi myydä tai siirtää eteenpäin. 

 

Arvontaan osallistuminen

Arvontaan osallistuminen ei edellytä tuotteen tai palvelun ostamista. Arvontaan voi osallistua kertomalla tässä keskusteluketjussa mitä odottaa Applen tämän vuoden uutuuslaitteilta ja/tai miltä julkistuksessa esitellyt uutuuslaitteet vaikuttavat.
 

 1. Kaikki ennen julkistustilaisuutta keskusteluun osallistuneet saavat arvontaan yhden arpalipukkeen (henkilö kirjoittaa vähintään yhden viestin tähän keskusteluun 2.9. - 10.9. kello 19.59 -välisenä aikana)
 2. Kaikki julkistustilaisuuden aikana keskusteluun osallistuneet saavat arvontaan kaksi arpalipuketta (henkilö kirjoittaa vähintään yhden viestin tähän keskusteluun 10.9. kello 20-22 -välisenä aikana)
 3. Kaikki ennen julkistustilaisuutta ja sen aikana keskusteluun osallistuneet saavat arvontaan kolme arpalipuketta (henkilö kirjoittaa vähintään yhden viestin tähän keskusteluun 10.9. kello 19:59 mennessä sekä vähintään yhden viestin 10.9. kello 20.00 - 22.00 -välisenä aikana)

Henkilö voi kuitenkin osallistua keskusteluun niin usein kuin haluaa. 1 osallistuminen / henkilö.

Yhteystietoja ei luovuteta ulkopuolisten käyttöön.

 

Arvonnan suorittaminen ja palkinnon lunastus
Arvonta suoritetaan 11.9. ja voitosta ilmoitetaan yksityisviestillä Telia Yhteisön kautta. Jos voittajaa ei tavoiteta kolmen (3) vuorokauden kuluessa, arvotaan uusi voittaja. Telia ei korvaa palkintoa, mikäli osallistujaa ei tavoiteta. Telialla on oikeus julkaista voittajan nimi ja kotipaikkakunta sekä Yhteisön nimimerkki eri medioissa ilman erillistä suostumusta tai korvausta.
 

Osallistumalla kilpailuun henkilö myöntää Telialle oikeuden hyödyntää materiaalia Telian markkinoinnissa ilman eri korvausta, sekä julkaista materiaalin tehneiden henkilöiden Telia Yhteisön nimimerkit.

 

Verot
Telia sitoutuu maksamaan lakisääteiset verot näissä virallisissa säännöissä ilmoitetuista palkinnoista. 
Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän arvontaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä arvonnan sääntöjä.

 

Rekisteriseloste
Telian henkilötietolain mukainen rekisteriseloste on nähtävissä osoitteessa www.telia.fi/tietosuoja

 

Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään.


Telia Finland Oyj
Helsingissä 02.09.2019

 

 


231 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +21

Odotan uusilta iPhoneilta erityisesti kameroilta paljon, huhujen mukaan pitäisi olla paremmat edellytykset hämäräkuvaukselle ja kameroitakin on useampi kappale takana sisältäen mm laajakulmakamerankin.

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +16

Tänä vuonna Applessa keskitytään kameratekniikkaa. En malta odottaa millaisia otoksia tuolla syntyykään! :smileywink:

iPhonelta ei juurikaan ole suuria odotuksia. Kamera tosiaan varmaan uudistuu ja muutamia muita pikkuisia muutoksia on varmasti odotettavissa. Eniten kiinnosti tämä iOS 13 softa päivitys, jonka mukana tuli rutkasti uusia hyviä ominaisuuksia. Nyt jo beta testaajillakikn käytössä 13.1, jossa vielä muutamia pieniä lisäyksiä. Eniten odotukset kohdistuvat huhujen mukaiseen titaanista valmistettuun apple watch kelloon, jonka tuo watchOS 6 vielä kruunaisi. 16" macbook myös saattaa yllättää ja ei tiedä vaikka nuo huhutut uudet enemmän uudistetut airpodit sieltä tulisi. 

Kunniamerkki +3

Nykyään päivitykset puhelimiin ovat olleet niin pieniä, että ei houkuttele enää päivittämään edellisestä mallista. Toista oli vielä vajaa 10 vuotta sitten. Toki muilla valmistajilla hieman samaa.

Toivotaan että tulisi suurempia uudistuksia sekä tulisivat myyntiin myös järkevällä hinnalla

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22

Lisäsin nyt alkuperäiseen viestiin linkin:


 


https://www.telia.fi/kampanjat/uusi-iphone


 


Tuolta voit tilata sähköpostiisi tietoa tämän vuoden omenasadosta, samalla osallistut arvontaan kaikkien yhteystietonsa jättäneiden kesken.

Saas katsoa kameratekniikan muutokset.

Oletan, että tarkoitat järkevällä hinnalla alempaa hintaa, kuin mitä yleensä ovat olleet. En kuitenkaa nää mitään syytä miksi nämä olisivat yhtään halvempia kuin ennenkään. Luultavasti hinnat liikkuvat 1100-1600€ normaaleille malleille ja sitten mahdollinen LCD-näytöllinen tai muuten heikompi malli voi liikkua juuri ja juuri alle 1000€.

Odotan josko tulisi jotain mielenkiintoista jota saattaisin itsekin haluta ainakin kokeilla.

Uu, eniten odotan tota iOS13 päivitystä! Monta vuotta jo samankaltaisia päivityksiä ollut, mitä katselin tuossa Applen sivuilta nii aivan täysin uudistettu.. :)) Pitkästä aikaa! 

Käyttäjätaso 2
Kunniamerkki +3

Älykelloja ja muita erikoisempia uutuuksia odotellen..

Oma iPhone on edelleen mallia 8, eli FaceID-iLuurit on vielä kokeilematta. Jos en olisi niin tyytyväinen Galaxy S10+:aan kuin olen juuri nyt, niin odottaisin tätä eventtiä huomattavasti enemmän. Kyllä se tulee kuitenkin seurattua ja hankintakaan ei ole poissuljettua jos sieltä tulee jotain mielenkiintoista, sillä tuolloin saisi myös Apple Watchin taas aktiivikäyttööön. Olen kyllä varautunut ainakin jonkinasteiseen pettymykseen, sillä huhujen perusteella ei näytä kovin todennäköiseltä että ainakaan puhelimen päähän tulisi USB-C:tä, vaan jos se tulee tässä sukupolvessa niin ehkä ennemminkin laturin päähän USB-A:n tilalle. Tämä voi olla yhdenlainen dealbreaker, sillä en haluaisi enää yhtään uutta Lightning-laitetta taloon nyt kun Applen mallisto on jo osittain lähtenyt siirtymään USB-C:hen.

 

Toinen mahdollinen dealbreaker on hinta. En onneksi ole lukittautunut iOS-ratkaisuihin, vaan elän myös Androidin kanssa varsin sujuvasti, joten jos Applen epäilemättä korkeille hinnoille ei löydy perustetta, niin sen voi jättää maksamatta.

Odotan uutta Apple tv:tä

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +10

Apple TV Plus palvelu kiinnostaa ja onko hinnat edelleen korkeat tai tuleeko hiukan halvempia vaihtoehtoja.

iPhonet nyt kiinnostaa aina, vaikka en usko että olisi aikomuksia vielä päivittää hyvin palvellutta iP8+. Ehkä enemmänkin siltä pohjalta siis, että tuleeko ”mitään” uuttauutta. 

 

Pääasiassa mielenkiinto ohjautuu iOS13 se kun kuitenkin vaikuttaa melkeinpä heti omaan arkeen.

kameralta odotan paljon ja akun kestoa!

Toimiiko 2. Sukupolven AirPod it IPhone XR ssä?

Odotan, että tulisi loppuun asti mietittyjä ja tehtyjä laitteita ilman että minä käyttäjäpäässä olen prototyypin koekäyttäjä. Harmittaa kun menin lataamaan sen ohjeliston kännykkään josta sitten heti seuraavana päivänä jo infottiin mediassa että siinä vakavia tietoturva-aukkoja, *******.

No, katsotaan mitä tulee, aion kuitenkin sen uuden kännyn ostaa joka tapauksessa Telialta.

Jep, älykello omallakin listalla.

Kunniamerkki +2

Odotukseni liittyvät erityisesti kameraan ja suorituskykyyn.

Käyttäjätaso 1
Kunniamerkki +4

Moro!

Kyllä odotan 10.9 Apple Special Eventiltä tosi paljon, ainoastaan vuosilomaa odotan vielä enemmän!

tosin en osaa sanoa, mitä julkistusta varsinaisesti odotan eniten, ehkä iPhonen, mutta Ios 13 on kanssa iso juttu, seuraavan  AirPodi:n julkistusta odotan varsin isolla mielen kiinnolla, saadaanko jo nyt vastamelu toiminto? Ja saadaanko väri variaatiot? Entä lataus mahdollisuus iPhonesta??

Ja sitten Apple Watch 5 jolta odotan tosi paljon! Akun kokoa on pakko kasvattaa, nyt se tapahtuu?? Tuleeko mahdollisesti markkinoille myös pyöreä kellon näyttö? Se jää nähtäväksi!!

 Enkä unohda jännittää myöskään apple TV julkistusta tuleeko iPhonesta tuttuja väri skaaloja? Tunnistaako Apple TV ”hei siri” jo nyt vai vasta tulevaisuudessa??

entä HomePod! Tulisiko siitä kaksi eri kokoa?? Entä väri Skaalat??

niinkuin näette, jännitettävää riittää! Huh!! 

Alkaa kohota Apple kuume!!

tässähä ihan vallan innostuu! 

 

Kunniamerkki +3

En tiedä kenelle pitäisi vastata? Mutta kilpailumielessä avasin tämän s-postissa!

Kunniamerkki +3

Jotain pitää sanoa: minulla on iphone 64 ja se on mainio puhelin, kuulee minun puheeni, kun keskustelin asiakkaan kanssa, puhelin rupesi vastaamaan minulle. Valitettavasti en osannut sillä ottaa näyttökuvaa, enkä kuunnellut tarkkaan, mitä se sanoi! Mutta missä


@Kumpuaa@  kirjoitti:

En tiedä kenelle pitäisi vastata? Mutta kilpailumielessä avasin tämän s-postissa!
Olet oikeassa paikassa eli osallistuminen tapahtuu juuri tässä keskusteluketjussa 🙂 Voit esimerkiksi kertoa mitä odotat tämän vuoden Apple-uutuuksilta tai mitä kaipaat uusilta Applen laitteilta.

Hei @Kumpuaa ! Vastasinkin sinulle toisaalle eli Applen kisaan osallistuminen tapahtuu keskusteluketjussa, johon jo aiemmin vastasit 🙂 Tässä vielä linkki sinne.

Vastaa