Apple Special Event 10.9. klo 20 *skaba päättynyt*Näytä ensimmäinen kirjoitus

231 kommenttia

Kunniamerkki +3

Näitä kilpailuja on monissa yhteisöissä ja tuntuu joskus olevan vaikea löytää, miten vastaisi jotta osallistuu itse kisaan. Ja muistuu mieleen ne kysymykset mitä tykkäät yhteisöstä, ennenkuin olet edes päässyt kunnolla sisään!  Kun ostin auton, en ehtinyt kotiin, kun jo kysyttiin mielipidettä autosta!

Kamera päivitys vain tulossa.

Moikka @Pommis ja tervetuloa Yhteisöön! Tarkennatko hieman mihin tämä liittyy ja voisimmeko olla täällä jotenkin avuksi? :)

En odota mitään ihmeellistä, sama ulkononäkö paitsi takaa kameran vuoksi, uusi prossu ja pientä viilausta ja tietty hyvä, jos akun koko kasvaa, joten omppu jää nyt ostamatta. Katsotaan ensi vuonna, jos ne jo saisi tuon notchin veke ja nakkiskannerin näyttöön. 

Pelkkä kamera päivitys tulossa :)

Odotan uusia julkistuksia äänentoiston ja AppleWatchin tiimoilta: uuden generaation HomePod ja AppleWatch, jossa vihdoinkin pyöreä näyttö, jolloin se on "oikeasti" kellon näköinen.

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +21

Hei @Huja555 ja tervetuloa Telian yhteisöön!


 


Kyllä käsittääkseni pitäsi toimia. Nehän toimivat jopa Android puhelimien kanssa.

Eniten odotan ipad 2019 versioita. Toki, jos puhelimet eivät ole totaallinen pettymys eli olisi jotain muutakin uudistuta kuin takakamera ja siru.

Kunniamerkki +3

Innolla odotan iPadOS julkaisua, kun se sisältää paljon uusia mielenkiintoisia ominaisuuksia. Ja iPhone kiinostaa myös kun uus kännykkä on joululahja haaveissa

Pitää katsoa tulisko jotain radikaalia uutta no sehän nähdään.


 


 


Edit HannaSu: Siirretty viesti tähän ketjuun

Kunniamerkki +2

Olen innolla odottanut uusia innovaatioita, kuvaukseen sekä muuhun yhteydenpitoon.

 

 

Odotan uusilta Apple laitteilta suuria parannuksia. Haluan erityisesti nähdä millä ominaisuudella aikovat kuroa muut jo selkeästi kehityksessä edellä kulkevat kilpailijansa ja mihin lukuihin päästään mm kameroiden suhteen

Odotan uudelta Apple kameralta paljon yö-kuvaus??

 

Kamera kiinnostaa eniten. Sitten 2 simmiä.

Olisipa kiva, jos Apple laskisi hieman MacBook Pro:iden hintoja. Huolestuttavan vähän saa parannuksia vuoden 2015 malliin maksamalla saman hinnan kuin senaikaisesta lippulaivasta. iPhonen osalta varmaankin valokuvauksellisia uutisia on tulossa, kun kaikki muut osa-alueet näyttää olevan jo aika hyvin hoidossa. Kateutta herättää 5x ja 8x zoomilla varustetut kännykät…

Odotan uusia ominaisuuksia Apple watchilta. Onko merkittäviä muutoksia 5-sarjalla versus 4:sarjaan.

toivottavasti tulee uudistuksia ja käyttis myös samalla heti uusiin päivitettynä,mielenkiinnolla odotan

Odotan mielenkiinnolla mitä kameroille tapahtuu, kasvaako akun kapasiteetti, paraneeko äänenlaatu ja mikä on uusien iphonien hinta.. Käytössä itselläni nyt ip xs max eli ei pakonomaista tarvetta vaihtaa, mutta jos hyviä uudistuksia tulee, niin vielä enemmän houkuttaa vaihtaa uusimpaan malliin.. Ja niin siinä todennäkösesti taitaakin käydä, että tulee vaihdettua..? 

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +20

En ole ikinä mitään Applen tuotetta omistanut, mutta silti on tullut seurattua, mitä uutta yritys on markkinoille tuonut. Monet niistä ovat olleet kyllä hienoja ja laadukkaita, vaikka omiin käyttötarpeisiini on muilla valmistajilla soveltuvimmat tuotteet olleet.

Kiinnostavinta on nyt se kuinka Apple vastaa kilpailijoiden tasoon kameroiden osalta, ollut ilmeisen tärkeä osa tätä uutta sarjaa.

 

Myös omenasadon uusi ilme (vuodetut kuvat) miellyttää silmää.

 

 

Itse odotan uutta kelloa. Toivottavasti tulisi esim versiot samantien kanssa myyntiin. :)

Kunniamerkki +6

Applen tapauksessa kohkataan pieniä värin tms. muutoksia suurina uudistuksina :-)

Aidosti uusia innovaatioita tuskin nähdään.

 

Taitaa tänä vuonna olla parannettu kaikki mitä viime vuotisilta on puuttunut. Eli laajakulma kamera, isompi akku ja tumma tila. 

Kelloa odotan myös. Oli keväällä käytössä series 4 kuukauden päivät ja täytyy vaan todeta että toiminta puhelimen kanssa oli aivan saumatonta. Kaikki puhelut ja viestiin vastaamiset onnistui paremmin kuin millään muulla vastaavalla. 

En juuri Applen tuoteista ole kiinnostunut, hinta on liian korkea vaikka tuotteet laadukkaita varmasti ovatkin.

Vastaa