Apple Special Event 10.9. klo 20 *skaba päättynyt*Näytä ensimmäinen kirjoitus

231 kommenttia

Mitenkäs näytöt? Olisikohan niihin tulossa päivitystä? 

Lompakko kiittää kun tänä vuonna ei tarvitse uusia yhtään iPhonea perheessä. Eniten odotan uutta iPadOS-käyttistä sekä mahdollisesti julkaistavia iPad Pro -malleja. Lisäksi Series 3 Apple Watchin voisi korvata uudella cellular-mallisella kellolla.

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +8

iPhoneilta kaivattaisiin vähemmän lovea, enemmän pikalatausta sekä SIM-korttipaikkoja, olivat ne sitten eSIMejä, sekä tietysti uudet kolmoiskamerat ovat kiikarissa, mieluiten laajiksella, telellä ja normilinssillä. Siinä olisi sitten täydellinen omena purtavaksi! Katsotaan mitä tuleman pitää.

Toivon kehitystä eteenpäin esim kamerassa, akussa ja myös käyttöjärjestelmässä.

Toivon että olisi kehitelty akkua joka kestäisi nykyisiä pitempään .

Edit IlariJR: viesti siirretty arvontaketjuun.

Milloin saadaan pidempikestoinen akku puhelimiin?

iPhonen kameroiden edesottamuksia seuraan mielenkiinnolla. Samoin akkujen kehitystä. Käyttisten uudet versiotkin toki kiinnostavat. 

Kamerapuoli kiinnostaa kovasti. Android alkaa jyräämään käytettävyydellään, joten odottelen myös sinne jotain uutta.

Kunniamerkki +2

Itse odottelen eniten uutta Apple Watchia, itsellä versio kaksi ja päivitys voisi olla paikallaan. :smileyhappy:

Kunniamerkki +2

Kamera ja valokuvaukseen liittyvät toiminnot kiinnostaa, muotoiluun ja muuhun vastaavaan ei varmasti julkaisut mitään mullistavaa tuo 

Odotan, että Apple Watch Series 5:n akku kestäisi huomattavasti kauemmin kuin aikaisemmissa malleissa. Silloin voisin ostaa uuden Apple Watchin Cellular-mallin.

En ihmeemmin odota mitään tiettyä kun tällä havaa ei ole tarkoitusta hankkia uutta laitetta mutta mielenkiinnolla katson mitä sieltä tulee.

Mielenkiinnolla odotan yleisesti Applen julkistuksia. 

Yleensä on tullut aina seurattua Applen julkaisutilaisuuksia, mutta tänä vuonna into on ollut muualla; juuri nyt ei ole tarvetta millekään uudelle laitteelle kun on äskettäin vermeet päivitetty uusimpaan. Mutta kaipa tämän innoittamana tulee tämäkin julkkari katsottua :) 

Odotan huomattavasti parempaa kameraa ja parempi akun kestokin olisi hyvä 

Käyttäjätaso 1
Kunniamerkki +1

Toivottavasti julkaisevat 5g puhelimia!

Apple tagit voisivat olla mielenkiintoisia. Tuleeko pitkä kantama?

Edelleen uudet iPhonet tuntuvat kiinnostavilta. Harkintaan jää nykyisen päivitys vielä hetkeksi. 

Odotan innolla paljon hehkutettua kamerauudistusta. Saa nähdä iskeekö puhelinkuume?


@TeroRe@  kirjoitti:

 

 

Syksyn omenasato on kypsymässä joka tarkoittaa myös sitä, että Applen vuosittainen Special Event -julkistustilaisuus on ihan oven takana. Tänä vuonna julkistustilaisuus on 10.9. klo 20.00 alkaen, joten enää ei mene kauaa, kun pääsemme kuulemaan mitä uutta ja kivaa Apple tuokaan myyntiin tänä vuonna.

 

Tulemme seuraamaan perinteiseen tapaan julkistustilaisuutta täällä Laiteyhteisössä, jaamme tietoa siitä mitä julkistustilaisuudessa tapahtuu ja mitä siellä on julkaistu. Sinäkin seuraat varmasti Applen streamia Cupertinosta, joten tule mukaan kanssamme fiilistelemään illan antia tähän ketjuun - osallistut samalla Apple AirdPods -kuulokkeiden arvontaan! ?

 

Osallistu keskusteluun jo nyt ja voita Apple Airpods-kuulokkeet

 

Olet mukana arvonnassa, kun osallistut keskusteluun tässä ketjussa tilaisuuden aikana ja/tai jo ennakkoon. Esimerkiksi; kerro mitä sinä odotat tämän vuoden Apple-uutuuksilta, mitä kaipaat, mitä huhuja olet ehkä kuullut. Julkistuksen aikana: mikä julkistuksista kolahti eniten, minkä uutuuslaitteesta tai laitteista aiot hankkia. Ja niin edelleen.

 

Kun osallistut keskusteluun saat arpalipukkeita seuraavasti:

 

  1. Kaikki ennen julkistustilaisuutta keskusteluun osallistuneet saavat arvontaan yhden arpalipukkeen (kun kirjoitat vähintään yhden viestin tähän keskusteluun 2.9. - 10.9. kello 19.59 -välisenä aikana)
  2. Kaikki julkistustilaisuuden aikana keskusteluun osallistuneet saavat arvontaan kaksi arpalipuketta (kun kirjoitat vähintään yhden viestin tähän keskusteluun 10.9. kello 20-22 -välisenä aikana)
  3. Kaikki ennen julkistustilaisuutta ja sen aikana keskusteluun osallistuneet saavat arvontaan kolme arpalipuketta (kun kirjoitat vähintään yhden viestin tähän keskusteluun 10.9. kello 19:59 mennessä sekä vähintään yhden viestin 10.9. kello 20.00 - 22.00 -välisenä aikana)

Skaba on vain Yhteisön jäsenille. Jos et ole vielä jäsen niin liity mukaan ja voit osallistua tähän sekä myös muihin skaboihin joista voit voittaa mm. uusia laitteitaKlikkaa LUE LISÄÄ -painiketta jutun lopusta ja tutustu skaban sääntöihin tarkemmin.

 

Koostamme tilaisuuden jälkeen tietoa tämän vuoden omenasadosta omaan erilliseen keskusteluun, joten seuraa Laiteyhteisöä jatkossakin niin tiedät millaisia ja milloin uusia omppuja tullaan tänä vuonna saamaan. Jos haluat saada sähköpostiisi tietoa tämän vuoden omenasadosta niin tsekkaa telia.fi/kampanjat/uusi-iphone ja osallistut samalla arvontaan.

 

---

 

Ei muuta kuin keskustelut käyntiin ja onnea arvontaan. Ollaan kuulolla 10.9. kello 20 alkaen ?

 

Hide content

Arvonnan säännöt ja rekisteriseloste Osallistu keskusteluun ja arvontaan: Apple Special Event 10.9.


Arvonnan järjestäjä
Telia Finland Oyj, jäljempänä "Telia" (Telia Finland Oyj, Teollisuuskatu 15, 00510 Helsinki, Y-tunnus: 1475607-9, puh. 020401).

 

Osallistumiskelpoisuus
Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt pois lukien Telian sekä kumppaneiden henkilökunta ja heidän perheenjäsenensä, sekä niiden yhtiöiden ja organisaatioiden työntekijät, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan kanssa.

 

Osallistumisaika
Arvontaan voi osallistua 2.9. – 10.9.2019 kello 22:00 välisenä aikana. Telia ei vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista osallistumisista tai puutteellisista, asiattomista tai lukukelvottomista vastauksista.

 

Palkinnot
Palkintona arvotaan kaksi (2) kappaletta Apple Airpods -kuulokkeita, yhdet kuulokkeet/voittaja. Palkinnon arvo: 179€/kpl. 

Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi tai muuksi hyödykkeeksi. Palkinto on henkilökohtainen eikä sitä voi myydä tai siirtää eteenpäin. 

 

Arvontaan osallistuminen

Arvontaan osallistuminen ei edellytä tuotteen tai palvelun ostamista. Arvontaan voi osallistua kertomalla tässä keskusteluketjussa mitä odottaa Applen tämän vuoden uutuuslaitteilta ja/tai miltä julkistuksessa esitellyt uutuuslaitteet vaikuttavat.

  1. Kaikki ennen julkistustilaisuutta keskusteluun osallistuneet saavat arvontaan yhden arpalipukkeen (henkilö kirjoittaa vähintään yhden viestin tähän keskusteluun 2.9. - 10.9. kello 19.59 -välisenä aikana)
  2. Kaikki julkistustilaisuuden aikana keskusteluun osallistuneet saavat arvontaan kaksi arpalipuketta (henkilö kirjoittaa vähintään yhden viestin tähän keskusteluun 10.9. kello 20-22 -välisenä aikana)
  3. Kaikki ennen julkistustilaisuutta ja sen aikana keskusteluun osallistuneet saavat arvontaan kolme arpalipuketta (henkilö kirjoittaa vähintään yhden viestin tähän keskusteluun 10.9. kello 19:59 mennessä sekä vähintään yhden viestin 10.9. kello 20.00 - 22.00 -välisenä aikana)

Henkilö voi kuitenkin osallistua keskusteluun niin usein kuin haluaa. 1 osallistuminen / henkilö.

Yhteystietoja ei luovuteta ulkopuolisten käyttöön.

 

Arvonnan suorittaminen ja palkinnon lunastus
Arvonta suoritetaan 11.9. ja voitosta ilmoitetaan yksityisviestillä Telia Yhteisön kautta. Jos voittajaa ei tavoiteta kolmen (3) vuorokauden kuluessa, arvotaan uusi voittaja. Telia ei korvaa palkintoa, mikäli osallistujaa ei tavoiteta. Telialla on oikeus julkaista voittajan nimi ja kotipaikkakunta sekä Yhteisön nimimerkki eri medioissa ilman erillistä suostumusta tai korvausta.

Osallistumalla kilpailuun henkilö myöntää Telialle oikeuden hyödyntää materiaalia Telian markkinoinnissa ilman eri korvausta, sekä julkaista materiaalin tehneiden henkilöiden Telia Yhteisön nimimerkit.

 

Verot
Telia sitoutuu maksamaan lakisääteiset verot näissä virallisissa säännöissä ilmoitetuista palkinnoista. 
Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän arvontaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä arvonnan sääntöjä.

 

Rekisteriseloste
Telian henkilötietolain mukainen rekisteriseloste on nähtävissä osoitteessa www.telia.fi/tietosuoja

 

Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään.


Telia Finland Oyj
Helsingissä 02.09.2019

 


Ehdottomasti kameroilta odotan joka vuosi paljon. Nyt kiinnostaa myös huhut iPhone SE:n seuraajasta, joten jään innolla odottamaan, tuleeko sieltä jo tähän julkistukseen matalamman hintaluokan malli lisäksi. ☺️

Melkeinpä joka vuosi tulee seurattua näitä julkistuksia. Toivon kameralta parempia ominaisuuksia, tosin sittenkin puhelimen hankita voi jäädä odottamaan vielä seuraavaa syksyä. Xs Max tuntuu täysin riittävältä. Tällä hetkellä ehkä suurempi kiinnostuksenkohde on uusi iPad Pro isommassa koossa. 

Itse olen käyttänyt Applen tuotteita vuodesta 2006 jolloin hankin ensimmäisen Macbook pron, sen jälkeen laitekanta on päivttynyt lähes kokonaan omenatuotteisiin(Macbook Pro, iPad, iPhone). Viimeisen 10 vuoden ajan olet katsellut lähes tulkoon jokaisen Apple-eventin.

 

Eniten tältä uudelta Apple-julkistustilaisuudelta odotan uusia iPhoneja, josko sieltä löytyisi korvaava malli nykyiselle 7+:lle. Uusilta iPhoneilta odotan erityisesti parempia kameroita nykyiseen puhelimeen verrattuna ja jos SE-mallille tuliis jatkaja olisin myös siitä tyytyväinen.

 

Myös mahdolliset käyttöjärjestelmäpäivitykset kiinnostavat niin Macceihin(macOS Catalina) sekä tietysti uusi iOS ja iPad OS. Erityisesti kiinnostaa mahdollisuus käyttää iPadia toisena näyttönä kannettavalle, jolloin saa lisätilaa työskentelylle esim. reissussa.

Odotan hyvää kameraa ja hyvää näyttöä! ?

Toivottavasti uusien mallien myötä, vanhojen mallien hinnat alenisivat nopeasti.

Puhelimen hankinta olisi ajankohtaista ja tuo xr-malli olisi passeli, mutta hinta vielä turhan suolainen.

Jos sen hinnasta sulaisi uusien mallien myötä 100€ pois, niin sitten alkaisi olla aika laittaa se tilaukseen.

Uusia kelloja odotan ja kuinka paljon vanhojen mallien hinnat laskee - Uudet ominaisuudet ratkaisee ostanko uuden vai vanhan mallin

Vastaa