Apple Special Event 10.9. klo 20 *skaba päättynyt*Näytä ensimmäinen kirjoitus

231 kommenttia

Uusi tegnologia kiinnostaa. Toivotaan järkeviä ratkaisuja ja pitkää akunkestoa uusiin puhelimiin. Uusi iOs myös listalla

Edit IlariJR: siirretty viesti arvontaketjuun.

Toivottavasti katkaisevat nykyisen trendin ja vaihteeksi kasvattaisivat akkukapasiteettia. Lisäksi henkilökohtaisesti toivon sormenjälkilukijan paluuta?

Mielenkiinnolla odotan uutta iPadOS käyttistä, mitä etuja se tuo esim ipad pro:n käyttöön. Se merkitsee paljon tulenko esim hankkimaan joskus tuota iPad Pro mallia (tuleeko jopa uusi iPad PRO. Nykyinen iOS on liian rajoittunut iPadeissä. Lisänä myös iOS 13 kiinostaa iPhonen omistajana.

Eipä ole ripoteltujen ennakkotietojen valossa järin suuret odotukset tuotejulkistuksille, mutta tavasta se tulee vielä katsottua. Kyseessä on kuitenkin usein varsin näyttävä tilaisuus, vaikka kilpailijatkin ovat viime vuosina tässäkin suhteessa kunnostautuneet ja näyttäneet kyntensä.

 

Onpahan vaan melko tyytyväinen olo ajoituksen suhteen, kun päädyin vaihtamaan uuteen iPhone X:n kohdalla. Kyllä tässä vielä sopii odotella. Läppäri tosin olisi kiikarissa, mutta se ei todennäköisesti tule omena-logolla.

Melko vähän olen saanut lukea paljastuksia ja ennakkotietoa tulevista puhelimista, kun vertaa aikaisempiin vuosiin. En oikein tiedä mitä odotan tältä puhelimelta, päivityksiä kameroihin ja Oled -näyttöjä nyt ainakin, sekö tietenkin iOS 13 -käyttöliittymää.


 


No eipä tarvitse kauaa enää odottaa kun nämä julkaistaan. 


 


Edit IlariJR: siirretty viesti arvontaketjuun.

Itse odotan päivityksiä kameraan ja vedenkestävyyteen.

Käyttäjätaso 1
Kunniamerkki +4

Parempi hintalaatusuhde olis kyllä kova sana, niin voisi alkaa melkein harkitsemaan jopa omenatuotteiden ostamistakin

Mahdollinen uusi Apple Watch kiinnostaa. Tuommoisen hankinta ollut jäissä siihen asti kunhan saavat uuden esiteltyä.

Mukana arvonnassa kiitos 

 

Mitä uusi Apple tarjoaa edellisiin malleihin, toivon parempaa kameraa, akun kestoa.

 

 

Kunniamerkki +3

Mitenköhän kameran tekniikka muuttunut. Mukana arvonnassa. 

Kunniamerkki +1

Odotan uusilta iPhonelta parempaa kameraa sekä kestävyyttä käyttöön ulkoilmassa vaihtelevissa olosuhteissa ?

Tänään!!!! Iphone 11 ,AW 5 ja muut herkut.

Uudet Mac Prot kiinnostaa :robotmad:

Kunniamerkki +3

Odotan jotain uutta hieman halvempaa iPhone-mallia.

Jännä nähdä miltä sato tänä vuonna näyttää. Hienoa tietty olisi jos päivitys tulisi mainioon taskuunkin mahtuvaan IPhone SE malliin.

Saas nähdä tuleeko iPhone SE manttelinperijää enää. Moni kuitenkin tykkää edelleen pienestä puhelimesta vaikka itse en siihen ryhmään kuulukaan.

Joku uusista iPhoneista tulee hankittua, lähinnä vaihtelun vuoksi. Nykyisen 6s:n akku on jo aikansa elänyt, mutta jos halvalla haluaisin selvitä, toki voisin sen vaihtaa. Hinnat uusilla iPhoneilla ovat varmasti melkoiset, mutta tuota huonoa akkua lukuun ottamatta jopa tuo 6s on yhä huippu laite, joten rahalle saa myös vastinetta. Nyt julkaistava uusin iOS:kin olisi vielä tuohon vanhaan puhelimeen asennettavissa ja varmasti hyvin toimisi.

 

Vaikka mullistavia teknisiä parannuksia viimevuotisiin malleihin tuskin tulee, löytyy parannuksia nykyiseen luuriini riittävästi. Edes 5G:n todennäköistä puuttumista en osaa harmitella, kun en näe sille mitään akuuttia tarvetta. Kaikkeen mitä haluan puhelimellani tehdä on 4G riittänyt oikein mainiosti. Ehkä 2-3 vuoden päästä tilanne on eri? Androidiin puolestaan en vaihtaisi, koska rakastan Macbookin ja iPhonen saumatonta symbioosia ja käyttömukavuutta.

 

Jännittävää sadonkorjuuiltaa muillekin omppuihmisille! ;)

Haluan että uusi iphone on kuluttajaystävällinen hinnoiltaa. Myös akun kestoon voisi tulla parannuksia sekä joka 5G Liittymä olisi jo paikallaan. Innolla odotan mitä tulee. Muisti puhelimessa ja vakaus on minusta nyt tulevalla iphonelle todella tärkeä asia. 

Tietysti päällimmäisenä kamera + uusi softa päivitys.

Kunniamerkki +2

Eniten kiinnostaa uutuuksien hinnat: ovatko laskeneet hieman aikaisemmista, teknologian kehityksen myötä?

 

Myös edelläkävijän mahdolliset uudet innovaatiot kiinnostavat.

Odotan eniten kellojulkistusta!

Eniten odotan uusilta IPhone-malleilta parempaa akun kestoa, parempaa kameraa ja tietysti plussaa olisi jos lisäksi hinnat olisivat kuluttajaystävällisiä.

Hinnat pitäisi pysyä samoina. Kelloa odotan ehkä eniten. 

Odotan isoja uudistuksia luuriin, mutta saas nähdä. Myös Apple Watch -kiinnostaa, josko seuraava jo toimisi paremmin voimaharjoittelun tukena.

Vastaa