**ARVONTA PÄÄTTYNYT!** Voita ja testaa Samsung Galaxy A80 (15.7.-28.7.2019)Näytä ensimmäinen kirjoitus

157 kommenttia

A80 olisi kyllä mielenkinntoista testata ja kamera on kyllä se jota mieluiten testaisin - kun kunnon kuvat pitää toki saada.  Toisaalta olen myös erittäin huolissani liikkuvasta kamerayksiköstä, liikkuvat osat kun bruukkaavat olla helpoimpia rikkoutumaan... 

Millainen lompakkokotelo mahtaa sopia puhelimelle kun ainahan puehlin on kotelolla ja panssarilasilla suojattava.

 

Testien suhteen olen myös kiinnostunut miten hyvin apsit (sekä työ että vapaa-ajan käyttöön, esim FB & insta, tarkoitetut) toimii, miten WLAN / BT yhteydet eri laitteisiin toimii (Esim. BT hallittava robottiruohonleikkurimme ei saa nykyisellä puhelimellani yhteyttä BT:n yli - tabletilla ohjaammee sitä nyt...), ja tottakai vaatimuksenani on että akun kestettävä normaali päiväkäyttö, johon kuuluu myös vähän videoiden katselua ja pelailua. 

Testaajaehdokas ilmoittautuu :)

 

Ehdottomasti haluaisin päästä kokeilemaan Samsung Galaxy A80 kameran ominaisuuksia. Erityisesti kiinnostaisi tutustua juuri tuohon kääntyvään etu-, takakameraratkaisuun ja tietenkin kuvien laatuun.

 

Eikä yhtään huonommaksi jää tuo puhelimen desing. Ainakin kuvissa näyttää hyvältä ja laadukkaalta. Millaiselta luuri mahtaa tuntua ja näyttää ihan lähikosketuksessa? 

 

Vs: Voita ja testaa Samsung Galaxy A80

 

Olen tykästynyt näihin Samsungeihin puhelimina ylipäätään. Mutta tämä nykyinen malli ei kameraltaan vastaa odotuksia. Meillä on tässä takapihalla niityn ja metsikön laidassa melkoinen kuhina, eläimiä on paljon, ja tykkään kovasti kuvata niitä, sekä muuta luontoa, maisemia jne. Kamera ei vaan tunnu näkevän maailmaa samoilla silmillä kun itse.
Lisäksi kuvaan instaan antiikkia ja muuta sellaista sisältöä, jossa yksityiskohdat pitää tulla näkyville hyvin. Haluaisin todella kokeilla jotain muuta, parempaa puhelinta. Tuntuu,että ne vanhemmat mallit oli parempia kameroiltaan kuin tämä nykyinen.

 

Lisäksi puhelin on mulle kalenteri, kello, toimisto, yhteydenpitoväline kaikilla keinoilla, pankki jne. Ja katson sillä myös paljon tv-sarjoja ja leffoja, joten suurempi näyttö olisi todella, todella plussaa. 
Testaamalla sitä näköjään vasta oppii, mitä toimii ja mikä ei. Kaikki S-sarjan pari vuotta vanhemmat perus mallit on käyty läpi, joten kiinnostaa, miten tämä uutuus pärjää niille.

 

Itsellä ollut pelkästään samsungin luureja käytössä 15vuotta. Odotan kovaa akun kestoa,tehokasta työskentelyä ja kamerasta jotain uutta parin vuoden takaiseen malliin.

Liikkuva kamera ja miten suoritin pelittää. Muistin määrä kuulostaa hyvältä ja akussakin on paljon potkua. Mielelläni testaisin A5 (2015) jälkeen tälläistä lippulaiva mallia!

Pitkille pyöräreissuille akkukesto ja kameran laatu ovat tärkeitä, ettei lisäpainoa tule ylimääräisistä powerbankeista ja vuoristomaisemista saa hienoja kuvia. Myös design tulee olla hyvä, että luuri pysyy kädessä, kun katsoo tietä kartasta. Edit SannaMKoo: Yhdistetty kaksi kommenttia yhdeksi viestiksi

Kamera on se juttu joka kiinnostaa eniten. Tulisi tosiaan käyttöön ja laajaan testiin.

Kerro mitä sinä odotat uudelta Samsung Galaxy A80 -puhelimelta, ja mikä sen ominaisuuksista näyttää omaan silmääsi kiinnostavimmalta. Onko se esimerkiksi puhelimen tyylikäs ulkonäkö, kestävä akku, vai erikoiset kameraominaisuudet?

 

Odotan puhelimelta riittävää akunkestoa päivän töihin. Työssäni on tärkeää, että minulla on puhelimessani riittävän laadukas kamera, sillä joudun dokumentoimaan vaurioita ja virheitä etenpäin raportointia varten.

 

Myös näytön koolla on merkitystä, sillä se helpottaa raportoinnin tekemistä suoraan paikan päällä. 

 

Tämän puhelimen kokoluokka on ihanteellinen ja huomattavasti miellyttävämpi kantaa mukanaan kuin tablettia.

Vaikuttaa oikein hyvältä,muutenkin vanha puhelin vetää viimeisiään ja mm.lapsen autokoulun takia menoja piisaa,olisi huippua testata ja saada tämä. Tykkään kirjoittaa ja varmasti arvostelut onnistuisi. Puhelimessa kiinnostaa eniten varmaan tuo kamera ja pikalataus. Siskoni 40v juhlat ovat pian ja reissussa olisi ihanaa testata kameraa.

 

 

 

 

Odotan Samsung A 80 puhelimelta sulavaa käyttökokemusta. Ulkonäkö on kuvissa tyylikäs, kiinnostaisi tietää onko se sitä todellisuudessa. Pitkä akunkesto ja nopea lataus on aina plussaa. Ensimmäiseksi ihmettelisin tuota erikoista kameraa, onko se hitti vai huti. Ehkä olen hieman skpetinen kameran suhteen. En epäile etteikö sillä tulisi hyviä kuvia, mutta käytännöllisyys ja liikkuvat osat näinkin kuluvassa laitteessa herättää epäilyksiä.

 

Minua Samsung Galaxy A80:ssä kiinnostaa eniten kääntyvä kamera kaikkine ominaisuuksineen sekä jättimäinen 6,7 tuuman näyttö.

 

Minun käytössäni A80 pääsisi todella monipuoliseen testaukseen. Olen innokas

kuvaamisen harrastaja ja digikuvia onkin ehtinyt kertyä reilusti yli miljoona kappaletta.

 

Kuvaaminen vie minut 7-tunnin metsäretkille, kaupunkien ytimeen ja kaikkeen siltä väliltä.

 

Järjestelmäkameran ja digipokkarin lisäksi kuvaan Huawei P20 Pron huippukameralla ja

olisinkin kiinnostunut testaamaan kuinka A80 selviytyy villieläinten yms kuvaamisesta

muihin kuvausvälineisiini verrattuna.

 

Innostun aina uusista kännyköistä, läppäreistä, tableteista ja muusta elektroniikasta ja seuraankin kymmeniä alan YouTube-kanavia. Olen harkinnut tekeväni tekniikka-aiheisia videoita omalle YouTube-kanavalleni ja A80 voisi olla sopiva laite siihen. Lisäksi kertoisin siitä Facebook-, Instagram-, Twitter- ja blogiseuraajilleni sekä ystävilleni, työkavereilleni ja sukulaisilleni.

 

Kamera kiinnostaa eniten koska kuvaan paljon. Liikkuvaa kuvaa sekä luonto/maisemakuvausta. Työssänikin dokumentoin asioita valokuvaamalla. Olen vertaillut eri puhelinten kameroita ja niissä on aika paljonkin eroja. Siksi haluaisin nyt testata tätä puhelinta. 

Ja onhan tässä aika paljon muitakin hienoja ominaisuuksia, joille olisi käyttöä. 

Kyllähän puhelimessa ehdottomasti kiinnostaa tuo kääntyvä kamera. Harrastan valokuvaamista ja kameran ominaisuudet ovat kokeilemisen arvoisia. Puhelimen kestävyys on asia joka myös kiinnostaa. Käytän puhelinta lähes kaikkeen, erilaiset sovellukset kuten instagram, facebook, sähköposti, spotify, yle areena, you tube jne. ovat päivittäin kovassa käytössä. Kuinka puhelimen akku kestää kaiken tämän ja kuinka usein sitä tulee ladata. Tämä on ehdottomasti testaamisen arvoinen. Ja hei, näytön koko, sehän aivan mahtava.Testin aikana olen myös kesälomalla, joten kuvaamista ja puhelimella olemista tulee olemaan päivittäin aika paljon.

Eniten puhelimessa kiinnostaa kamera ja sen ominaisuudet. Yleisesti odotan puhelimen olevan taattua Samsungin laatua ja hyvä päivitys nykyiseen OnePlussaan. Käytän puhelinta paljon jääkiekon valmennuksessa jolloin kameran tarkuus sekä näytön suuri koko ovat tärkeitä!

Käytin pitkään Samsung J5:sta ja olin tyytyväinen aikanaan siihen, joten tuskin tämä voi huono olla. 

 

Itselle tärkeää hyvä, selkeä näyttö, kestävä akku ja hyvä kamera, mutta jos nyt arpaonni kohdalle osuu, niin delegoisin testin naapurissa asuvalle pojalleni, joka varmastikin testaisi kaikkea mahdollista omassa käytössään ja ymmärtää teknisistä asioista paljon tälläistä eläkemuoria enemmän ja on valmis testailemaan android-puhelinta, sitäpaitsi olisi huippu 40v lahja pojalle samalla 

Haluaisin päästä testaamaan kuinka hyvin tuo kamera toimii eri tilanteissa. Mielenkiintoinen kameraratkaisu joka herättää mielenkiintoni!

 

Tietysti itseä kiinnostaa myös puhelimen kokonaisuus.

Kuinka kätevä laite on ja kuinka hyvä esim. kuuluvuus (antenni) puhelimessa on kun liikun myös alueella jossa ei ole paljon asutusta?

 

Mielenkiintoinen laiteuutuus jota olisi kiva päästä testaamaan eri olosuhteissa kaikin puolin! :)

 

Olen kiinnostunut kamerasta. En ole vielä onnistunut hankkimaan kännykkää, jossa olisi HYVÄ kamera. Kestävä akku olisi myös matkoilla.

The camera seems to be the most attractive and innovative in this mobile phone. Therefore, I am very curious about its functionality and accessibility.

 

I love to take pictures in landscape mode and I am very curious to test how this slidding and flipping camera will work, for instance:

 

  • based on video's demonstrating the product, it seems uncomfortable holding a mobile phone with two hands whilst taking a photo in landscape mode;
  • I like to ride a bicycle having my mobile phone attached to the handlebar inside of a waterproof case. What would happen if I Accidentally activate the front camera mode? Due to the case sizing, would that damage the slidding and / or flipping camera?

 

Looking forward to having this mobile phone in hands for testing its most attractive feature.

 

Thanks

Työssä tarvitsen paljon kameraa ja usein hämärässäkin pitää saada kuva otettua. Eli valovoimaisuutta pitää saada testattua. Lisäksi puhun aika paljon niin akun kestoa siinä tarvitaan. Ei aina ehdi olla laturin lähellä päiväsaikaan. Puhelimella hoidan lähes kaikki nettiselailut joten näytön koko on ratkaiseva, onko liian iso/pieni riippuen käytöstä. Harvemmin oon mihinkää testaajaksi päässyt joten mielenkiinnolla jään odottelemaan mahdollista onnenpotkua ?

Monipuoliset kameraominaisuudet erityisesti sekä puhelimen suorituskyky.

Puhelin on minulle monipuolinen yhteydenpitoväline, sekä tietysti myös kamera, televisio, radio, lehti... joten akunkestävyys tulisi testissä heti koetukselle.

 

Samsungin luuria minulla ei ole koskaan itselläni ollut, vaikka monesti puhelimen hankinnassa se on ollut yksi vaihtoehdoista. Nyt jos pääsisin kokeilemaan, niin kuka tietää vaikka minusta tulisi uusi Samsung luurien fani.

Itseäni kiinnostaa onko huomattvasti parempi kuin nykyinen S7Edge puhelimeni. Kamera on tärkeä koska joudun työni puolesta paljon kuvaamaan. Tärkeänä pidän myös sen nopeutta selatessa montaa sivustoa samaan aikaan. Tärkeänä pidän myös akun valmius aikaa koska ainakin S 7:ssa akku ollu alusta lähtien todella heikko esitys vai olisko kohdalleni osunut ns. Maanantaipäivän puhelin.:-/

 

Kerro mitä sinä odotat uudelta Samsung Galaxy A80 -puhelimelta

Kameran tehokuutta tietenkin ja ja mikä sen ominaisuuksista näyttää omaan silmääsi kiinnostavimmalta. odotukset  kameran hissin kestävyydestä on laskusuuntainen mutta nähtäväksi jää onko se esimerkiksi kovassa käytössä hidaste vai mahdollisuus . Pitäs saada enemmän näppi tuntumaa miten se sopii pienempään käteen ilman että tippuilee, tämä ongelma monissa malleissa.  Akku pääsis kapasiteetissaan äärirajoille sillä kuvattavaa riittää.

Käytössäni on ollut jo jonkun aikaa Samsung Galaxy S10+ ja tätä aikaisemmin Samsungin S-sarjaa useiden vuosien ajan. Luotto "ässään" on suuri. Tästä syystä olisi erittäin mielenkiintoista testata pärjääkö A-sarjan lippulaivamalli S-sarjan parhaimmalle ja kuinka suuria eroja malleissa käytössä huomaa. Kameran toimivuus kiinnostaa. Herää kysymys, onko käyttöönotto saumattoman nopeaa ja kuvaaminen sujuvaa. Kokisin myös todella mielenkiintoiseksi verrata S10+ kuvia A80 kuviin. Hintaa kun on kuitenkin lähes puolet vähemmän, riittäisikö A80 specsit kuitenkin vaativallekkin käyttäjälle?

Wau! Tuota kameraa on pakko päästä testaamaan, ehdottomasti kiinnostavin ominaisuus puhelimessa. Tykkään kuvailla paljon, joten kamera pääsisi testiin hyvin erilaisissa olosuhteissa. Ainut asia, mikä kamerassa tuottaa skeptisyyttä, on tuo nouseva kamera ja se, kuinka tuo kamera toimii nopeutta vaativissa olosuhteissa sekä puhelimen akun ollessa alhaisena. Myös tuo kuulokeliitännän uupuminen on pieni miinus, mutta tässähän olisi hyvä tilaisuus testailla, kuinka hyvin tuo bluetooth -yhteys tässä puhelimessa toimiikaan. Puhelimelta odotan lisäksi hyvää suorituskykyä useiden ohjelmien pyöriessä taustalla sekä laadukasta ulkonäköä. 

Vastaa