**ARVONTA PÄÄTTYNYT!** Voita ja testaa Samsung Galaxy A80 (15.7.-28.7.2019)Näytä ensimmäinen kirjoitus

157 kommenttia


@EssiJn@  kirjoitti:Jälleen on aika käynnistää uusi Samsung Galaxy A-sarjan kisa, josta voit voittaa itsellesi juuri julkaistun Samsung Galaxy A80 -puhelimen (arvo 679 €)!

Samsung Galaxy A80

Galaxy A80:ssa huomio kiinnittyy ensimmäiseksi sen erikoiseen kääntyvään kameraratkaisuun; samoilla kameroilla voi nimittäin kuvata molempiin suuntiin, eikä laitteessa ole erillisiä taka- ja etukameroita. Kamera osoittaa oletuksena taaksepäin, mutta kun takakamera otetaan käyttöön, tällöin koko kamerayksikkö nousee ylös näytön takaa ja kamerat kääntyvät salamannopeasti osoittamaan puhelimen etupuolelle.

 

Designiltaan Galaxy A80 muistuttaa esimerkiksi Galaxy S10 -lippulaivamalleja ja jatkaa myös muista Galaxy A -sarjalaisista tuttua hillityn tyylikästä linjaa. Laitteen runko on alumiinia ja sekä etu-, että takapuoli on valmistettu kestävästä Gorilla-lasista. Pyöristetystä ulkomuodostaan huolimatta A80 on iso puhelin. Sen Super AMOLED Full HD+ -näyttö on peräti 6,7 tuumaa, näytön resoluutio on 1080 x 2400 pikseliä ja sen kuvasuhde on poikkeuksellisen laaja 20:9. Näyttö peittääkin lähes koko pinta-alan ohuita reunoja lukuun ottamatta.

Galaxy A80:n pinnan alta löytyy vaikuttavan kokoinen 3700 milliampeeritunnin akku, jonka voi olettaa kestävän normikäytössä koko päivän. Superpikalatauksella virtaa saa tarvittaessa nopeasti lisää. Langatonta latausta A80:sta ei valitettavasti löydy.

Rajoituksiakin toki löytyy. A80:ssa ei ole esimerkiksi muistikorttipaikkaa tai kuulokeliitäntää. Sisäinen tallennustila toki riittää useimmille ja bluetooth-kuulokkeet tekevät kuulokeliitännän tarpeettomaksi.

Etsimme testaajia ja osallistu arvontaan! 

Osallistu arvontaan ja voit voittaa uuden Samsung Galaxy A80 -puhelimen itsellesi. Olet mukana arvonnassa vastaamalla näihin kysymyksiin tämän ketjun kommenteissa:

 

Kerro mitä sinä odotat uudelta Samsung Galaxy A80 -puhelimelta, ja mikä sen ominaisuuksista näyttää omaan silmääsi kiinnostavimmalta. Onko se esimerkiksi puhelimen tyylikäs ulkonäkö, kestävä akku, vai erikoiset kameraominaisuudet?

Samsung Galaxy A80 -puhelimen ominaisuuksiin voit tutustua lisää Yhteisön laite-esittelyssä.

Arpaonnen suosiessa odotamme sinulta

 

Jos voitat arvonnassa, niin käytä ja testaa puhelinta aivan kuten normaalistikin. Näin saat siitä kokemuksia arjessasi, joita haluamme sinun jakavan muillekin täällä Yhteisössä. Kirjoita kokemuksistasi kaksi juttua tänne Yhteisöön Käyttökokemukset Samsung Galaxy A80 -keskusteluketjuun:

 

 • Ensitunnelmat puhelimen vastaanottamisen jälkeen (vähintään 100 sanan mittainen juttu)
 • Varsinainen arvostelu kolmen viikon käyttämisen jälkeen (vähintään 300 sanan mittainen juttu)

 

Voit nostaa kirjoituksessasi esiin esimerkiksi seuraavia näkökulmia: Miltä puhelin tuntuu ja näyttää. Millaisia odotuksia sinulla on juuri vastaanottamasi puhelimen suhteen. Oliko käyttöönotto helppoa. Miltä sitä tuntui käyttää, ja soveltuiko se hyvin käyttöösi. Mitä erityisen hyvää siinä on ja mitä kenties viilaisit. Tyyli on vapaa!

 

Voit pitää puhelimen itselläsi maksutta testien jälkeen.

 

Skaba pähkinänkuoressa

 

 1. Voit osallistua arvontaan 28.7. kello 23:59 asti
 2. Tämän jälkeen suoritamme arvonnan ja ilmoitamme voittajille voitosta Yhteisön yksityisviestillä
 3. Osallistu arvontaan vastaamalla yllä esitettyihin kysymyksiin tämän ketjun kommenttiosissa. Jos voitat arvonnassa, testaa puhelinta kolmen viikon ajan ja tee fiiliksistäsi kaksi juttua tänne Yhteisöön, sisältäen laitekuvia sekä myös laitteella otettuja kuvia
 4. Huomioithan, että osallistumalla arvontaan sitoudut siihen, että pystyt testaamaan puhelinta sekä kirjoittamaan siitä  kaksi juttua tänne Yhteisöön: Ensikokemukset viikolla 32 sekä varsinainen arvostelu viikolla 33.
 5. Saat pitää puhelimen itselläsi testin jälkeen maksutta.
 6. Lue ennen osallistumistasi vielä arvonnan säännöt, klikkaa PALJASTUS-sanaa.

Arvonta on vain Yhteisön jäsenille. Jos et ole vielä jäsen niin liity mukaan ja voit osallistua tähän sekä myös muihin A-sarjan puhelimien arvontoihin sekä muihin skaboihin myös tulevaisuudessa.

Hide content

Arvonnan säännöt ja rekisteriseloste Voita ja testaa uusi Samsung Galaxy A80


Arvonnan järjestäjä
Telia Finland Oyj, jäljempänä "Telia" (Telia Finland Oyj, Teollisuuskatu 15, 00510 Helsinki, Y-tunnus: 1475607-9, puh. 020401).

 

Osallistumiskelpoisuus
Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt pois lukien Telian sekä kumppaneiden henkilökunta ja heidän perheenjäsenensä, sekä niiden yhtiöiden ja organisaatioiden työntekijät, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan kanssa.

 

Osallistumisaika
Arvontaan voi osallistua 15.-28.7.2019 kello 23:59 välisenä aikana. Telia ei vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista osallistumisista tai puutteellisista, asiattomista tai lukukelvottomista vastauksista.

 

Palkinnot
Palkintona arvotaan yhteensä kaksi (2) kappaletta Samsung Galaxy A80 -puhelimia, yksi puhelin/voittaja. Palkinnon arvo 679€/kpl.


Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi tai muuksi hyödykkeeksi. Palkinto on henkilökohtainen eikä sitä voi myydä tai siirtää eteenpäin. 

 

Arvontaan osallistuminen

Arvontaan osallistuminen ei edellytä tuotteen tai palvelun ostamista. Arvontaan voi osallistua vastaamalla tämän blogin kommenttiosioon tässä blogissa esitettyyn kahteen kysymykseen. 1 kommentti = 1 arpa. 1 arpa/henkilö.

 

Yhteystietoja ei luovuteta ulkopuolisten käyttöön.

 

Arvonnan suorittaminen ja palkinnon lunastus
Arvonta suoritetaan 29.7. ja voitosta ilmoitetaan yksityisviestillä Telia Yhteisön kautta. Jos voittajaa ei tavoiteta kolmen (3) vuorokauden kuluessa, arvotaan uusi voittaja. Telia ei korvaa palkintoa, mikäli osallistujaa ei tavoiteta. Telialla on oikeus julkaista voittajan nimi ja kotipaikkakunta sekä Yhteisön nimimerkki eri medioissa ilman erillistä suostumusta tai korvausta.

Testaajat sitoutuvat siihen, että he julkaisevat kahden viikon testijakson aikana kaksi artikkelia Telia Yhteisöstä löytyvään Käyttökokemukset Samsung Galaxy A80 -keskusteluun:

 • Ensituntumat 1-2 vuorokauden kuluessa puhelimen vastaanottamisesta (vähintään 100 sanan mittainen artikkeli). Julkaisu viikolla 32
 • Varsinainen arvostelu kolmen viikon käyttämisen jälkeen (vähintään 300 sanan mittainen artikkeli). Julkaisu viikolla 33

Testaajat voivat halutessaan tehdä juttuja myös enemmän. Testaajien tekemien artikkelien ja videoiden tulee olla hyvän tavan mukaisia eivätkä ne saa sisältää asiatonta sisältöä. Testaukseen saa halutessaan liittää kuva-ja videomateriaalia.

Osallistumalla kilpailuun ja lähettämällä Telialle tekemäänsä materiaalia henkilö myöntää Telialle oikeuden hyödyntää materiaalia Telian markkinoinnissa ilman eri korvausta, sekä julkaista materiaalin tehneiden henkilöiden Telia Yhteisön nimimerkit ja Youtube-kanavien nimet.

 

Jos kilpailun voittajat eivät tee artikkeleita Telia Yhteisöön testijakson aikana, Telia veloittaa voittajalta puhelimen hinnan, joka määräytyy puhelimen myynninaloituspäivän hinnan mukaan.

 

Verot
Telia sitoutuu maksamaan lakisääteiset verot näissä virallisissa säännöissä ilmoitetuista palkinnoista. 
Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän arvontaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä arvonnan sääntöjä.

 

Rekisteriseloste
Telian henkilötietolain mukainen rekisteriseloste on nähtävissä osoitteessa www.telia.fi/tietosuoja

 

Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään.


Telia Finland Oyj
Helsingissä 08.07.2019

 

Samsung A80 tekniset tiedot

 • Mitat: 165.2 x 76.5 x 9.3 mm
 • Paino: 220 g
 • Näyttö: 6,7” Full HD+ Super AMOLED (20:9-kuvasuhde)
 • Resoluutio: 2400 x 1080
 • Suoritin: Snapdragon 730G
 • RAM-muisti: 8 Gt
 • Tallennustila: 128 Gt
 • Muistikorttipaikka: Ei
 • Kamerat: 48 MP (pääkamera) + 8 MP (ultra-wide) + 3D (syvyys)
 • Akku: 3700 mAh
 • Käyttöjärjestelmä: Android 9 Pie
 • SIM-kortti: Nano-SIM
 • Dual SIM: Kyllä

 

 

Samsung Galaxy A-sarjan arvonta

 

Olemme lanseeranneet täällä Yhteisössä uudistetun A-sarjan koko kevään kestävän skaban muodossa yhteistyössä Samsungin kanssa. Haluamme kuulla sinulta miltä uusi A-sarja vaikuttaa, joten olemmekin laittaneet pitkin kevättä uusia A-sarjalaisia arvontaan sekä testiin.

 

Lue lisää:
 

 


 

Kamera ratkaisu kuulostaa sen verran omaperäiseltä, että haluaisin testata kameran toimivuutta jokapäiväisessä käytössä.

ruma

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +14

Täytyy myöntää, että eniten kiinnostaa kääntyvä kamera ominaisuuksineen. Samsung on mielestäni yksi parhaimmista ja luotettavimmista puhelinvalmistajista, joten odotukseni ovat korkealla Galaxy-puhelimen suhteen!? Kuvahaun tulos haulle gif phone

 

 

Odotukset ovat super-korkeat vanhan peruspuhelimen käyttäjänä! Etenkin ulkonäkö ja super-innovatiiviset, laadukkaat ja luovat kameratoiminnot kiehtoo! Peruspuhelimeen tottuneena arvostan suuresti pitkää akunkestoa toki myös!

Tässä luurissa on vaikka mitä mielenkiintoista, varsinkin kamera! Akun kestoa haluaisin myös testata, itsellä sen verran raskasta käyttöä että nykyisen luurin akku tahtoo hyytyä ennen iltaa.

 

Olen vuosien varrella omistanut ties miten monta puhelinta, joten vertailupohjaa kyllä löytyy, eikä tekstintuottamisessa ole vaikeuksia.

 

 

Erityisesti puhelimessa kiinnostaa sen suuri näyttö ja taittuva kamera. Myös ylemmän keskiluokan prosessorin suorituskyky päivittäisessä käytössä verrattuna huippusuorittimiin kiinnostaa.

Uudelta Samsung Galaxy A80 -puhelimelta odotan erityisesti monipuolisia kuvausmahdollisuuksia mahtavalla kolmoiskameralla. Käyttöjärjestelmän sujuvuus ja puhelimen teho vaikuttavat mielenkiintoisilta ja testaamisen arvoisilta.

 

Puhelimen ja näytön suuri koko pistävät silmään. Pyöristetty ulkomuoto ja peilaavat lasikuoret ovat tyylikäät! Suurehko akkua olisi mielenkiintoista testata normaalissa ja vähän raskaammassakin käytössä (some-, viihde- ja pelikäytössä), myös pikalataus-ominaisuus tulisi siinä samalla testattua.

 

Kokonaisuudessaan puhelin vaikuttaa erittäin mielenkiintoiselta höystettynä uusilla teknologioilla.

En ole koskaan käyttänyt Samsungin puhelimia, joten tämä olisi aivan uusi tuttavuus. 

Olen ollut Applen vannoutunut käyttäjä, joten olisi tosi kiinnostavaa verrata Samsung Galaxy A80 kaikkia ominaisuuksia nyt käytössä olevaan iPhoneen.

Eniten kiinnostaa akun kesto, rasittaa kun nykyinen akkuni ei tahdo päivää kestää, eli toivon todella että Samsung Galaxyn akku kestäisi pidempään!  

Kiinnostaisi kovastikin kyseinen puhelin. Minulla on iPhone7 ja sille varmasti löytyy haastajia monestikin puhelimesta. Tässä puhelimessa kamera ja sen tarkkuus kiinnostavat eniten. Lisäksi se on tyylikkään näköinen ja paljon isompi kuin nykyiseni puhelimeni näyttö. Se sopisi työhöni täydellisesti.

Mielenkiintoisin ominaisuus Galaxy A80:ssa on epäilemättä sen kameramekanismi. Vaikuttavaa jos on toteutettu toimivasti ja etenkin käyttöä kestävästi, mutta tämähän selviäisi vain ja ainoastaan testaamalla. Toinen luonnollisesti kiinnostava ominaisuus on akun kestävyys sekä nopeampi 25 watin pikalataus.

 

Näin S10+:n omistavana olisi mielenkiintoista myös nähdä, että miten A80:n optinen sormenjälkilukija suoriutuu verrattuna S10+:n ultraääniversioon.

Kamera ja akunkesto on minulle se joka valitsee puhelimeni. Iso näyttö on erittäin hyvä ominaisuus, koska leffoja/twitchiä tulee katsottua paljon mm. Bussissa ja iltaisin kotona. Nopea lataaminen on mukava lisä jos akku tuppaa loppumaan helposti.

Odotan uudelta Samsung Galaxy A80 puhelimelta ennen kaikkea laatua! Tämän hintaluokan puhelimen pitää olla kestävä ja toimiva ja itseäni tässä puhelimessa kiinnostaa erityisesti kamera, joka vaikuttaa todella mielenkiintoiselta ja se pääsisikin todellakin testiin kanssani loppukesän seikkailuissa!

Itselläni aikoinaan oli Samsung S4, josta pidin tosi paljon, kunnes pakolliset järjestelmäpäivitykset tukki 16gb muisti totaalisesti tukkoon. Vaihdoin puhelimeni Oneplus 5 ja olen pettynyt koko merkkiin niillä ongelmilla mitä minulla ei ollut Samsungin kanssa. Siksi osallistun tähän kilpailuun ja toivon omistavan taas Samsungin puhelimen joka kestää monta vuotta.

 

Tämän kyseisen A-sarjan takia olen alkanut harkitsemaan sellaista, huippu älypuhelin mikä ei kuitenkaan ole tonnin puhelin. En sanoisi myöskään halpa, vaan halpa ominaisuuksiin nähden. 

 

Eniten A80 kiinnostaa juurikin sen erikoinen kamera missä on korvattu etukamera kääntyvällä huippukameralla ja se miten kyseiseen puhelimeen valmistetaan suojakuoria erikoisen kameransa takia.

 

Myös kyseisen puhelimen akunkesto, itselläni on puhelimessa 3100mAh akku, joka kuluu päivässä ilman minkäänlaista käyttöä, mikä häiritsee todella paljon. Tykkään kuunnella musiikkia joka syö akun todella nopeasti, jolloin tarve suuremmalle akulle olisi käyttöä, inhoan rahaa mukanani virtalähdettä. Lisäksi käytän bluetooth-kuulokkeita, jolloin ei olisi haittaa ettei siinä ole kuulokkeille reikää, ainakin yksi reikä vähemmän minkä tukkisi pöly.

 

Ei kyllä haittaisi jos minut valitaan kyseisen puhelimen testaajaksi sekä arvostelijaksi.

Hei.

 

On kolme asiaa mitä puhelimelta vaadin: Erinomainen kamera, hyvä akunkesto ja suuri tarkka näyttö. Tässä puhelimessa ne toteutuvat. Olisi mielenkiintoista kokea etenkin puhelimen uusi kameraratkaisu, sillä otan kuvia päivittäin etu- ja takakameralla. Kaikki puhelimeni ovat olleet Samsungin S-sarjaa, mutta viimeaikoina minua on alkanut kiinnostamaan myös A-sarjalaisen mahdollisuus seuraavana puhelimena. Suuren näytön ansiosta sarjojen katsominen puhelimella muuttuisi varmasti elämykseksi, kun vertaa nykyiseen 5,5" näyttöön. Puhelin pääsisi elokuussa Lapin reissulle mukaan, joten testiaika olisi mitä mainioin.

 

Haluannähdä onko akunkesto niin hyvä kuin luvataan ja onko puhelin nopea, kuten voisi olettaa. Kiinnostavin ominaisuus on kameran toiminta, mielenkiintoista nähdä miten pelittää ja kestää.

Eniten puhelimessa kiinnostaisi kamera ja sen toiminnallisuus. Ja miten se toimisi käytännössä, puhelimella tulisi paljon kuvailtua joten se puoli tulisi testattua. Lisäksi kiinnostaa puhelimen näyttö, onko se miten käytännöllinen käyttää arkikäytössä. Käytän puhelinta itse päivittäin ja hoidan esim pankkiasiat ja laskujen maksut puhelimella. Katselen myös puhelimella paljon sarjoja joten iso ja hyvä näyttö olisi hyvä.

Odotan puhelimelta monia asioita, mutta nyt odotan vaan sitä että pääsis kokeilemaan ks.puhelinta. Ominaisuuksista kamera näyttää,ja kuullostaa mielenkiintoiselta kyllä. 

Kerro mitä sinä odotat uudelta Samsung Galaxy A80 -puhelimelta, ja mikä sen ominaisuuksista näyttää omaan silmääsi kiinnostavimmalta?

 

Odotan mielenkiintoista uutta tuttavuutta ja olisi mukava päästä testaamaan uuden laista kameraa. Iso näyttö kuulostaa houkuttelevalta. Uutuus kamera kiinnostaa  myös eniten koska otan paljon valokuvia kännykällä. Myös pikalataus kiinnostaa tottakai.

Moi, 

Puhelin on minulla kovassa päivittäisessä käytössä. Sen täytyy minun kohdalla korvata myös tietokoneen. Käytän päivittäin työasioissa sähköpostia ja erilaisia asiakirjoja avaamalla elikkä toivon että kyseisen mallin isompi näyttö auttaa siinä paljon. Toinen minulle tärkeä asia puhelimessa on kamera koska rakastan yli kaiken valokuvaamista ja kuvien muokkaamista eli myös kiinnostaa kameran laatu. 

Kerro mitä sinä odotat uudelta Samsung Galaxy A80 -puhelimelta: Käytän puhelinta ja etenkin sen kameraa monipuolisesti sekä työssäni, että vapaa-ajalla. Eniten kiinnostavat kameraominaisuudet ja kaistan nopeuteen liittyvät ominaisuudet, näihin oletettavasti myös testijaksossani eniten painottaisin tekstiäni. 

Osallistun 

Hei!

 

Kaikista eniten odotan kameran kokeilua. Onko hyvät värit ja valoitus? Muituttaako kuvat enemmän digikameralla otettuja vai järkkäriä? Miten tarkennus toimii? Voiko ottaa hyviä kuvia myös pimeämmällä ilmalla? Onko kameran suuri kuvakoko kuitenkaan hyvä juttu vai viekö se liikaa muistia. Samoiten olisi hyvä tietää joutuuko akku koville kuvien ottamisessa. Onko etukamera tarpeeksi laadukas videopuheluihin? Myös olisi kiva tietää minkälaisia videoita puhelimella saisi? Ottaako tuuli liikaa mikrofoniin?

 

-J ?

Kameraratkaisu on mielenkiintoinen ja sen mekanismin toimivuus kiinnostaa kovasti. Kuvien ottaminen ja niiden laatu, sekä muu suorituskyky tulisi tarkkaan testattua. Akun kestoaika ja muu sopivuus omaan käyttööni olisi myös mielenkiinnon kohteena.

Pidän A80 puhelimen kameraratkaisusta. Itseä vähän mietityttää sen kestävyys pidemmällä välillä, varsinkin ahkerassa käytössä. Akun iso koko on myös pelkkää plussaa. Käyttäisin kännykkää livestriimaukseen, jolloin kamera kuin akku olisivat kovassa käytössä. On helpompaa katsoa kameraa kohti sen ollessa selkeästi erillinen kokonaisuutensa. Myös näytölle mahtuu enemmän striimaustoimintoja lähetyksen ajaksi näytön ollessa pelkkää, no, näyttöä. Kaiken kaikkiaa sai A80 paljastusstriimi sydämen pamppailemaan ihastuksesta.

 

Vastaa