Arvonta: Voita ja testaa Samsung Galaxy A8


Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +20
  • Yhteisömanageri
  • 9414 kommenttiaUutuuspuhelin Samsung Galaxy A8:n ennakkomyynti käynnistyi tänään. Puhelin on uudistettu designin osalta eikä sitä välttämättä heti tunnista A-sarjan puhelimeksi. Samsung tuo A8:n myötä uutena ominaisuutena kasvojentunnistuksen myös puhelinten keskiluokkaan. Lue lisää uutuuspuhelimesta verkkokaupastamme. Haluaisitko voittaa Samsung Galaxy A8 omaksesi Osallistu arvontaan jossa palkintoina 2kpl näitä uutuuspuhelimia. Meillä kiinnostaa tietää, mitä pidät Samsungin uutuuspuhelimesta joten jos arpaonni suosii niin kirjoita puhelimesta tänne Yhteisöön kaksi lyhyttä arviota/esittelyä. Arvonta pähkinänkuoressa 

  • Lue ensin arvonnan säännöt tuosta alta, klikkaamalla PALJASTUS-SANAA.


  • Kirjoita blogin kommentteihin muutamalla sanalla, miltä uusi Samsung Galaxy A8 sinusta vaikuttaa ja olet mukana arvonnassa.


  • Jos voitat arvonnassa niin käytä puhelinta muutama päivä ja kirjoita siitä lyhyt esittely sekä kokemuksia tänne Yhteisöön.


  • Koska tämä on arvonta, voit pitää puhelimen itselläsi testien jälkeen, ilmaiseksi. Me maksamme arpajaisverot.
Arvonta on vain Yhteisön jäsenille. Jos et ole vielä jäsen niin liity mukaan tämän linkin kautta. 
**Edit 29.1.2018: Arvontaan osallistuminen on päättynyt ja seuraavaksi arvomme voittajat. Kiitos osallistujille. :)** ***Edit 31.1.2018: Voittajat arvottiin maanantaina 29.1. ja nyt heidät on myös tavoitettu. Voittajat ovat: @partse@Tindeloo Onneksi olkoon 🙂 Jäämme mielenkiinnolla odottamaan testiraportteja, otahan Käyttökokemukset Samsung Galaxy A8 -ketju seurantaan. Seuraavaan kertaan :)*** Osallistuminen alkaa nyt ja päättyy 28.01.2018. Arvomme voittajat 29.1.2018 ja ilmoitamme heille voitosta yksityisviestillä sekä julkaisemme heidän nimimerkkinsä tässä blogissa. Onnea arvontaan :) Hide contentArvonnan säännöt ja rekisteriseloste Samsung Galaxy A8 -arvonta
Arvonnan järjestäjä
Telia Finland Oyj, jäljempänä "Telia" (Telia Finland Oyj, Teollisuuskatu 15, 00510 Helsinki, Y-tunnus: 1475607-9, puh. 020401). Osallistumiskelpoisuus
Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt pois lukien Telian sekä kumppaneiden henkilökunta ja heidän perheenjäsenensä, sekä niiden yhtiöiden ja organisaatioiden työntekijät, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan kanssa. Osallistumisaika
Arvontaan voi osallistua 12.01. – 28.01.2018. Telia ei vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista osallistumisista tai puutteellisista, asiattomista tai lukukelvottomista vastauksista. Palkinnot
Palkintoina arvotaan kaksi (2) kappaletta Samsung Galaxy A8 -puhelimia, yhteensä 1 puhelin/voittaja. Palkinnon arvo 499eur.

Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi tai muuksi hyödykkeeksi. Palkinto on henkilökohtainen eikä sitä voi myydä tai siirtää eteenpäin.  Arvontaan osallistuminenArvontaan osallistuminen ei edellytä tuotteen tai palvelun ostamista. Arvontaan voi osallistua tässä blogissa lisäämällä kommentin blogin kommentteihin. 1 kommentti = 1 arpa. 1 arpa/henkilö. Yhteystietoja ei luovuteta ulkopuolisten käyttöön. Arvonnan suorittaminen ja palkinnon lunastus
Arvonta suoritetaan ja voitosta ilmoitetaan 29.01.2018. Voitosta ilmoitetaan yksityisviestillä Telia Yhteisön kautta. Jos voittajaa ei tavoiteta kolmen (3) arkipäivän kuluessa, arvotaan uusi voittaja. Telia ei korvaa palkintoa, mikäli osallistujaa ei tavoiteta. Telialla on oikeus julkaista voittajan nimi ja kotipaikkakunta eri medioissa ilman erillistä suostumusta tai korvausta.Arvonnan voittajat sitoutuvat julkaisemaan puhelimesta kirjalliset artikkelit ja/tai videot tätä varten perustetussa ketjussa: Käyttökokemukset Samsung Galaxy A8.

Jos henkilö tuottaa videomateriaalia, hän toimittaa sen ensin Telialle, jonka jälkeen Telia Yhteisön ylläpito siirtää materiaalin Telian Youtube-kanavalle. Telian Youtubessa voidaan mainita videon tehneen henkilön oman Youtube-kanavan nimi sekä Yhteisössä käyttämä nimimerkki, jos voittaja haluaa. Voittajat sitoutuvat siihen, että he julkaisevat kahden viikon testijakson aikana vähintään kaksi juttua pituudeltaan 200 sanaa (kirjallinen artikkeli tai video) seuraavista aiheista:1) Ensikokemukset pian puhelimen vastaanottamisen jälkeen
2) Loppuraportti" noin kahden viikon kuluttua puhelimen vastaanottamisestaVoittajat voivat halutessaan tehdä juttuja myös enemmän. Testaajien tekemien artikkelien tai videoiden tulee olla hyvän tavan mukaisia eivätkä ne saa sisältää asiatonta sisältöä.Osallistumalla kilpailuun ja lähettämällä Telialle tekemäänsä materiaalia henkilö myöntää Telialle oikeuden hyödyntää materiaalia Telian markkinoinnissa ilman eri korvausta, sekä julkaista materiaalin tehneiden henkilöiden Telia Yhteisön nimimerkit ja Youtube-kanavien nimet. Jos kilpailun voittajat eivät tee kahta artikkelia Telia Yhteisöön kahden viikon mittaisen testijakson aikana, Telia veloittaa voittajalta puhelimen hinnan joka määräytyy puhelimen myynninaloituspäivän hinnan mukaan. Verot
Telia sitoutuu maksamaan lakisääteiset verot näissä virallisissa säännöissä ilmoitetuista palkinnoista.
Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän arvontaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä arvonnan sääntöjä. Rekisteriseloste
Telian henkilötietolain mukainen rekisteriseloste on nähtävissä osoitteessa www.telia.fi/tietosuoja Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään.
Telia Finland Oyj
Helsingissä 12.1.2018

 


133 kommenttia

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +14

Minusta Samsung Galaxy A8 -puhelin vaikuttaa todella tehokkaalta ja erinomaisen laadukkaalta teknisten tietojen pohjalta. Muotoilussa ei ole mitään uutta, mutta kullanvärinen puhelimen on aika veikeä. Tämä olisi ostamisen arvoinen laite kaikin puolin :smileyhappy:

Moi,

Vaikuttaa hyvältä puhelimelta

Puhelimen muotoilu ja koko ei häpeä tämän päivän lippulaivoille. Jopa paino on noussut lippulaivaluokkaan. Hinta on kuitenkin saatu haastavaan keskiluokkaan.

Kelpaisi tuollainen Audi, eikun Samsung A8 koeajoon.

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +19

No nyt kyllä rupesi kiinnostamaan, kun on IP68-luokitus ja kaksoiskamera edessä. Yleensähän ne ovat takana. Samsung tabletti löytyy ennestään, joten tuollainen tehokas luurikin kelpaisi ?

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +18

Jospa tolla saisi S6:en eläkkeelle. Mielenkiintoista olisi kokeilla melkein lippulaiva -kategorian laitetta.

Mun mielestä tämä "ylempi keskiluokka" edustaa mielenkiintoisinta osiota kännyköistä. Tottakai tonnin puhelimeen saadaan kaikkea näppärää tehtyä, mutta mua kiinnostaa erityisesti mistä saa parhaiten vastinetta rahalle, mikä on fiksuin ratkaisu tavalliselle käyttäjälle. Uusi A8 vaikuttaa aika kovalta uutuudelta tähän luokkaan, joten luuri kiinnostaa kovasti.

Puhelin vaikuttaa korkealaatuiselta keskiluokan puhelimelta.

Hyvän näköinen puhelin. Ilman muuta arvonnassa mukana.

Vaikuttaa erittäin lupaavalta. Mukana arvonnassa!

Kiinnostava uutuus, mukana arvonnassa.

Kunniamerkki +14

Jospa tuon sais Noten rinnalle käyttöön, kiinnostava uutuus olisi :)

A8 Samsungia harkitsin et olisin tilanut mut sen verran malttamaton olin et tilasin  toisen et sain puhelimen heti käyttöön , mut kyllä toi A8 on varmaan ihan " soiva peli on " ?  

Kiinostavalta uutuudelta vaikuttaa. Edessä oleva kaksoiskamera vaikuttaa erikoiselta, mielenkiintoista olisi nähdä miten se käytännössä eroaa vanhoista kameroista.

Mukana arvonnassa!

Tervehdys. Voisin sanoa että tuo uutuus samsung A8 on isona puhelimena huippu. Mukana arvonassa!

Samsung Galaxy A8 vaikuttaa kaikinpuolin kelvolliselta puhelimelta hinta/laatusuhteeltaan. 
Nyt on tehokäytössä Huawei Mate 10 Lite ja todella mieluusti testaisin muutaman viikon Samsung Galaxy A8 puhelinta ja sen mukaan, kummasta itse tykkään testijakson jälkeen enemmän pitäisin ja toisen antaisin antaisin vaimon käyttöön, koska sen puhelin kaipaisi myös uudistusta  :)


Vaikuttaa todella laadukkaalta puhelimelta, Tulisi meidän perheessä tehokäyttöön, varsinkin some maailman jutuissa ja mielelläni kirjoittaisin kunnon kokemukset ja mielipiteet miten puhelin käytännössä toimii yms fiilikset. 
Nykyinen puhelimeni on Honor 7 Lite, joten vertailukohtaa siihen saisi, samaten mies olisi kiinnostunut vertaamaan Huawei Mate 10 Liteä tähän.

Vaikutta kyllä kerrassaan mainiolta puhelimelta! Kamera vaikuttaa hyvältä ja pääsisi kyllä täällä ahkeraan käyttöön 🙂 Ja vedenkestävä ja pölytiivis! Ihan mahtavaa!

Käyttäjätaso 1
Kunniamerkki +4

 Potentiaalinen vuoden 2018 parhaan hinta-laatusuhteen omaava luuri, testaukseen ja selvitykseen

 Vaikuttaa varsin mielenkiintoiselta uutuudelta jossa on kiinnostavia ominaisuuksia. Erityisesti etukannen kaksoiskamera, ip68 ja Infinity-näyttö sekä kasvojentunnistus.

Kunniamerkki +2

Hei!

 

Samsung Galaxy A8 on kiinnostava uutuus. Paljon hyviä ominaisuuksia mutta hinta hyvin kohtuullinen. Luettuani puhelimen esittelyn olin vaikuttunut. Tätä olisi todella kiinnostava testata! Hienoa!

 

T. Jussi

 Erinomaista. Galaxy A8 edustaa minun käsitystäni siitä millainen nykypäivän älypuhelimen tulisi olla. Useita mielenkiintoisia ominaisuuksia kuten Infinity-näyttö, kaksi kameraa etukannessa, kehittyneet turvaominaisuudet ja IP68-sertifiointi. Kaikki nämä varsin kohtuulliseen hintaan, joten sanoisin A8:n tarjoavan rahalle vastinetta.

Mahtavalta kuulostaa kameraominaisuus koska harrastan valokuvaamista, joten kamera kun kamera pitää olla aina mukana paikassa missä hyvänsä! Eli sanon ehdottomasti kamera kiinnostaa minua tässä puhelimessa! Toiseksi ennenkaikkea akunkesto! Siinä on tärkeimmät minulle! Ehdottomasti ottaisin mielelläni tämän huippulaadukkaan uutuus puhelimen testiin! ??

Tykkään kyllä! Todella hyvältä ja laadukkaalta puhelimelta vaikuttaa ja ihan kohtuullisen hintainenkin. Mahtava olisi olla ensimmäisenä tätä käyttämässä :)

Vaikuttaa mielenkiintoiselta ja tehokkaalta paketilta..

Innolla haluaisin testata ?

Vastaa