Arvonta: Voita ja testaa Samsung Galaxy A8Näytä ensimmäinen kirjoitus

133 kommenttia

Käyttäjätaso 1
Kunniamerkki +2

 Vaikuttaa laadukkaalta ja akunkesto ja kamera ovat minulle tärkeitä. Mukaan arvontaan .

Käyttäjätaso 5

Nykyisessä puhelimessani on kehno kamera , joten mukaan arvontaan.  :smileyhappy:

Hyvältä vaikuttaa ?

Tyylikkäältä puhelimelta vaikuttaa. Ominaisuuksien puolesta kiinnostaa IP68-suojaus, laaja näyttö sekä kamera.

Vaikuttaa tyylikkäältä ja sulavalinjaiselta.

Olisiko tämä vihdoin se Samsung joka saisi minut pauloihin! Vannoutuneena Honor käyttäjänä, olisi mielenkiintoista nähdä onko laite kaiken puheen mittainene!:)

Kunniamerkki +3

Toi on just se mun unelmapuhelin, Samsungia haikaillut ja vielä tällainen uutuus. Kaksi hienoa väriä orkideanharmaa tai Kulta. 

Pitää mennä katselemaan käytettyjä samsungeja, jos ei uutta saa. 

Kunniamerkki +1

tyylikäs ulkonäkö ja teknisestikin vaikuttaa hyvältä:)

Käyttäjätaso 2
Kunniamerkki +8

Tyylikkään näköinen ja hyvät ominaisuudet näyttää olevan. Värinä kulta ehdottomasti. Ei ole vielä samsungia itselläni ollut joten olisi kiva päästä testaamaan sitä.jos arvonta voitto napsahtaa.

Muuten vaikuttaa ihan ok:lta mutta langaton lataus uupuu.

Olisi mahtava puhelin nykyisen Samsung Galaxy J5 tilalle, koska tässä puhelimessa on kokoajan muisti loppu (8gb, josta alle 4 käytettävissä) ja kaikenkaikkiaan tosta uudesta A8:sta on paljon hyvää jo nyt kuullut. 
Mieluusti tälläinen vanha 65v muoree testailisi ja jakaisi kokemuksia sitten muille, samalla saisin vihdoinkin kaikki haluamani ohjelmat puhelimeen, kun nyt ei ole kuin muutama sovellus muistiongelman takia. 

tosi virtaviivaisen näköinen puhelin

Vaikuttaa ihan asialliselta puhelimelta. Voisin ajatella sen vaikka Huawein korvaajaksikin. Tehoa ja toimivuuttaa tuntuu löytyvän kameran kuin ohjelmien sekä akun kestonkin tuntuu olevan kestävä. Näytti olevan myös näyttö olevan kilpailukykyinen myös Huaweihin nähden. Voisin nähdä sen omaan käteen istuvaksi. 

Olen entinen Samsung-käyttäjä, mutta siirryin Huawein pariin. Olisi kiinnostavaa nyt vertailla mm sitä, miten Samsung pärjäisi uutuudellaan Huawein Mate 9:ää vastaan. Ainakin Samsungin näyttö vaikuttaa spekseissä hyvältä, samoin kamerat.

Muistan kun älypuhelimet tulivat markkinoille, silloin oli saatava Samsung Galaxy S (joka minulla on vieläkin tallessa), oli huippu puhelin! Tässä välissä on ollutkin sitten muita merkkejä, kiinnostavaa olisi nähdä onko Samsung edelleen pysynyt yhtä käyttäjäystävällisenä kuin joskus muinoin. Kamera kiinnostaa kovasti ja ehdoton plussa vedenpitävyydestä! 

Tyylikäs ja hyvät ominaisuudet

Galaxy A8 vaikuttaa lupaavalta vaihtoehdolta 500 euron hintaluokan puhelimille. Itseäni kiinnostaa erityisesti kameran toimivuus ja vedenkestävyys. Olisi hienoa päästä käyttämään tätä puhelinta niin arjessa kuin lomareissuillakin, ottaa upeita kuvia ja samalla olla pelkäämättä puhelimen kastumista.

Vaikuttaa puhelimelta mitä hyvä testata. Hetkeen olekkaan samsungia käyttänyt niin uteliaisuus herää tästä puhelimesta. Mukavaa vaihtelua aikasempiin puhelimiin.

Hienon näköinen puhelin ja kaikki ominaisuudet vaikuttavat hyviltä! Varmasti hyvä hinta-laatusuhde tällä kapulalla!

Itse en ole koskaan samsungin laitteita omistanut johtuen yhtiön epämääräisestä menettelystä laitteiden käyttöikää koskien, mutta olen kuitenkin valmis kokeilemaan ja jos en pidä niin lahjoitan puhelimen vaikka eteenpäin.

Käyttäjätaso 1
Kunniamerkki +2

Ihana muotoilu ja fiksut ominaisuudet, olisi hienoa päästä kokeilemaan ja jakamaan muille videota/artikkelia siitä mikä oli käyttökokemus. Omistan tällä hetkellä Huawei honor 7 lite:n joten ero olisi varmasti huomattava.

Testaamisen arvoinen puhelin. Ulkonäöltä näyttää hyvältä ja varmasti muutenkin hyvä luuri?

Tämä voisi olla hyvä päivitys Galaxy S5:n tilalle

Heti ekana kiinnitin huomiota siihen, että tässä puhelimessa on 32 Gt tallennustilaa. Se olisi ihan unelmien täyttymys! (Nykyisessä Samsungissa on nimittäin vain 6 Gt ja sehän on nykyään aivan liian vähän, kun tykkään latailla sovelluksia.) Näyttää siltä, että olisi kaunis kädessä, ja tuo kaksoisetukamera kyllä houkuttelee Instagram-selfieitä ajatellen ❤ Toivottavasti arpaonni osuu kohdalle!

Hyvältä vaikuttaa. Ulkonäkö miellyttää ja vedenkestävyydestä plussaa.

Vastaa