Arvonta: Voita ja testaa Samsung Galaxy A8Näytä ensimmäinen kirjoitus

133 kommenttia

Upean näköinen ja hyvät ominaisuudet kiinnostavat! 

Kunniamerkki +4
Moikka Tero!!Vaikuttaa ihan Tulevaisuuden kännylt;-))Kiva ois päästä testaamaan!!

Olis kiva saada taas takas Samsungin puhelin. Vaikka sitten tätä kautta. En ole aikaisemmin näissä blogeissa käynytkään. Eka kommentti meni väärään paikkaa. Höh. 

Samsung Galaxy A8 puhelin on tehokkaampi ja sopivan kokoinen verrattuna nykyiseen J5 2016 Samsung-puhelimeeni. Mielenkiintoista päästä vertaamaan ja testaamaan  uutuutta.

Mielenkiintoiselta vaikuttaa. Muotoilunsa puolesta sopii varmasti omaan käteen. IP68 tuo huolettomuuttaa.

Houkutteleva monipuolinen uutuus johon haluaisi tutustya näieen "ostin sen halvimman jota en edes halunnut koska pakko"-puhelinten joukossa ?

Taitaa näillä tuloilla jäädä haaveeks...

Galaxy A8 täyttää nykyaikaisen puhelimen vaatimukset vähintäänkin hyvin. IP68 takaa ettei puhelin kerää kosteutta ja rikkoudu sen vuoksi, sopii siis aktiivisesti luonnossa liikkuville. A sarjan puhelimissa tuttuun tapaan hyvin valovoimainen kamera jolla värit näyttävät upeilta. Keskusmuisti 4Gt riittää kovallekkin käyttäjälle ja järjestelmän muisti ei lopu kesken. Lisäksi tietysti USB C latauspistoke, jonka saa laitettua pimeässäkin paikoilleen ja aina se vain menee oikeinpäin :)

Vaikuttaa järkihankinnalta!

Tuli tuplat

Siinä on mukavasti tallennustilaa, ja tuo kaksoisetukamera vaikuttaa hyvältä. Minulla on nyt työpuhelimena A5 ja sekin on jo ihan ok, joten oletan, että A8 pesee sen mennen tullen. Omaksi yksityispuhelimeksi tämä olisi loistava. Olen käyttänyt Samsungin puhelimia jo useamman vuoden.

Puhelin on ulkomuodoltaan kaunis, ja vaikuttaa hyvin tehokkaalla. Sormenjälkitunnistin on myös plussaa kun kiireessä ei tarvitse ruveta näppäilemään pääsykoodia.
Hienolta näyttää olisi mukava päästä testamaan

kelpoinen jos ilmaiseksi saan, siis puhelimen !

ihan hyvältä puhelimelta vaikuttaa.

Vaikuttaa hyvältä!

Ihan kelvollisilta tuntuu speksit. Vedenkestävyys on hyvä plussa.

Samsungin puhelimet yleensäkin kiinnostaa tällä hetkellä, sillä minulla on vuosia sitten ollut vain huonoja kokemuksia niin samsungista, kuin android- käyttöjärjestelmästänikin. Haluaisinkin siksi kokea tämän puhelimen käytön jokapäiväisessä käytössä. Puhelimen muotoilu kiinnitti huomioni jo kaupassa, kun etsin itselleni uutta puhelinta

Vannoutuneelle Samsungin käyttäjälle tämä uusi puhelin tuntuu todella hyvältä jatkumolta tuoteperheeseen. Tarpeeksi potenssia isompaankin datan pyörittelyyn, erinomainen akun kesto ja laadukas kamera ovat minulle niitä ykkösjuttuja tämän mallin kohdalla. Toivottavasti tämä puhelin putoaa minulle arvonnassa - 2 puhelinta on nyt mennyt rikki 2 kuukauden sisään joten se ettei tarvitsisi ihan heti kolmatta ostaa olisi aika mahtava juttu. :)

Vaikuttaa oikein hyvältä puhelimelta. Itselläni on samsungin a sarjan tabletti. Vaikka nämä a sarjalaiset ovat s sarjalaisten välikappaleita mutta näyttää olevan hyvä hintalaatu suhde spekseihin verrattuna, mutta en tiedä minkälainen ero on samaan hinta luokkaan kuuluva OP5. Tarvitsin projekteihin muihin juttuihin kuten kesätöihin ylimääräisen puhelimen, koska oneplus 5 ei ole ihan sopiva johtuen siitä kun on kuitenkin melkein puhdas androidi niin ei tue sovelluksia kuten streamlabs. Myös olisin hyvin sanavalmis kirjoittamaan 2 tai useampia arvosteluita. kiitos ja näkemiin.

Muotoilu on taattua ja turvallista Samsungia ja A-sarjan lippulaiva on virkistävä uutuus ja lähellä S8:a, mutta kuitenkin lompakkoystävällisemmin  hinnoiteltu. Olisi mukava tutustua tarkemmin. 

Vaikuttaa turvalliselta ja ennenkaikkea tyylikkäältä 😉 puhelimelta! Sen lisäksi että teknologia on viimeisen päälle :)

Tosi hyvältähän tuo vaikuttais.. tällä hetkellä luurina vanhempi versio joka onkin jo aikalailla elämää nähnyt. Tuo vedenkestävyys ominaisuus saa kyllä isot peukut täältä ja kameratoiminnot vaikutta tosi lupaavilta 

Oohh vaikuttaa hyvältä ja mikä kamera vau :) 

Kiinnostaisi kokeilla astetta nykyistä puhelinta parempaa luuria päivittäisessä käytössä.

Good phone 

Mielenkiintoinen uutuus. A-sarjalaisissa yhdistyvät kohtuullinen hinta, huippumallien muotoilu ja hyvä akunkesto. Hyvä, että infinity-näyttö on laajennettu huippumalleista myös kertaluokkaa halvempiin puhelimiin, samoin kuin huawei on tehnyt Mate 10 litessä.

Vastaa