Etsimme testaajia Polar Vantage M ja Polar Ignite -urheilukelloille- Haku päättynyt!Näytä ensimmäinen kirjoitus

99 kommenttia

Polar Igniteä olisi kiva kokeilla urheillessa!

 

Ehdottomasti mukana ja toivoisin pääseväni mukaan testaamaan Polar Ignite -kelloa. Se sopisi erinomaisesti jokapäiväiseen urheiluun: lenkkeilyä, salia, kotitreeniä, rullaluistelua, kävelyä, joogaa ?

Omaan aktiiviseen käyttöön sopisi Polar Vantage M. Kellon ominaisuuksista testaisin mielenkiinnolla akun kestoa ympärivuorokautisessa käytössä. Käytännöllisyyden puolesta suosin fyysisiä painikkeita sekä sisäänrakennettua GPS-toimintoa. Kellon kuntotesti tulisi heti kokeiluun. 

 

Fyysistä aktiivisuuttani olen seurannut erilaisilla sovelluksilla jo vuodesta 2014. Urheilukello on ollut osa arkeani useamman vuoden ja se auttaa huolehtimaan riittävästä unesta, levosta ja tukee treenaamista. Vantage M edesauttaisi varmasti ominaisuuksillaan itseäni huolehtimaan hyvinvoinnista yhä paremmin esimerkiksi Sleep Plus Stages -unenseurannalla ja Nightly Recharge - ominaisuudella.

 

Viikossa treenaan noin 10 tuntia ja treeneihin sisältyvät kävely, juoksu, pyöräily, kahvakuulailu, jooga sekä venyttely. Juoksu on palannut tauon jälkeen treeneihin ja Vantage M:n Race Pace - ominaisuus toimisi varmasti tukena tavoitteiden saavuttamiselle.

Pitäisi päästä kokeilemaan Vantagea, sopisiko kovempaan urheiluun ja metsätöihin seuraamaan päivämatkaa, kaloreita ja pitämään vielä pumpun maksimisykkeen rajoissa. Näitä ei tule seurattua nykyisellään tarpeeksi.

Pelkona on että nämä laitteet on siistiin sisäkäyttöön suunniteltuja eikä syksyinen ajojahti korpimetsässä tai taistelukoulutus rakennetulla alueella ole välttämättä näiden laitteiden mukavuusalueella.

 

Vuoden verran pääasiassa Crossfitia harrastaneena urheilukello pääsisi päivittäin osaksi vaihtelevia ja monipuolisia harjoitteita, jotka pitävät sisällään kestävyyttä, voimaa sekä kehonhallintaa. Urheilukellon avulla voisin hyödyntää sykkeenseurantaa, paikannusta ja seurata palautumistani ja siihen vaikuttavia tekijöitä. Urheilukello helpottaisi oman kuntotason arviointia ja seuraamista. Testiin valitsisin Polar Vantagen.

Molemmat kellot vaikuttavat kokeilemisen arvoisilta. En aktiivisesti harrasta mitään juoksua ym. mutta kävely- ja pyörälenkkejä tulee tehtyä. Olisikin mielenkiintoista nähdä, alkaisiko liikuntaa tulemaan enemmän arkeen kun olisi tuollainen kello mittaamassa liikkumista. 

Haluaisin testata polar vantage M - kelloa. Olen aina ollut huono liikkumaan, ikuinen sohvaperuna. Tänä vuonna olen vihdoin löytänyt liikunnan ilon ja pienin askelin huomaan tulevan jopa edistystä. Haluaisin testata kelloa, että näkisin miten aktiivisuusranneke auttaisi liikkumaan entistä enemmän ja kehittymään vielä enemmän, että vasta löytämäni liikunnan ilo säilyisi varmemmin. 

 

Polar ignite tai kumpikin käy. Olen vasta aloittanut askelten seuraamisen, joten tämä auttaisi pääsemään pidemmälle kunnon kehittämisessä. Pääsisi mukaan pitkille lenkeille motivoimaan lisää sekä ehkä kannustaisi kokeilemaan työmatkapyöräilyä. Vielä ei ole ollut vastaavaa laitetta. Ominaisuudet kyllä kuulostaa huikeilta! ?

Polar Vantage M sopisi minulle. Harkitsin Ouraa, mutta haluan toiminnastani enemmän ja ajantasaisempaa tietoa kuin Oura pitkän ajan keskiarvoineen ja tilastoineen tarjoaa. Näin poikkeustilan aikana tuntuu olevan hyvin helppo unohtua tekemään aivan liian pitkä etätyöpäivä näyttöjen ja näppiksen ääressä ilman ihmeempää fyysistä aktiviteettia ja siksi yötkin tuntuvat menevän ihmeellisesti - nukun huonosti ja herään liian aikaisin.

 

Urheilukello auttaisi seuraamaan päivän ja yön kulkua, kuntoilun edistymistä ja varmasti olisi se kaipaamani väline lisäämään liikkumistani edelleen. Lenkkeilyn ohella Polar pääsisi ranteessani seuraamaan toimintaani myös hyötyliikunassa kuten metsätöissä ja autoremonteissa. 

Olisi mukava päästä testaamaan ja haastamaan itseään 

Jos pääsisin testaajaksi niin haluaisin kokeilla Polar Igniteä, koska uskon että se antaisi lisää motivaatiota urheiluun ja se pääsisi ainakin juoksu lenkeille mukaan 

Haluaisin testata Polarin Vantage M-kelloa, unenseurantaan ja Golfiin.

 

 

Polar Vantagea olisi kiva kokeilla

Haluaisin päästä testaamaan Polar Vantage M -kelloa, sillä se motivoisi minua painon pudotuksessa ja kunnon kohottamisessa. Kellosta olisi varmasti lisäpotkua elämäntapamuutokseen. Harrastan monipuolisesti liikuntaa. Kellosta olisi päivittäin iloa lenkillä, uimassa ja kuntosalilla. Myös uusien lajien aloittaminen olisi hauskempaa sitten. 

Erityisellä innolla odottaisin kellolta miten se toimii uidessa. Olisi mahtavaa nähdä miten kehityn uimarina.

Hei, olen 25v aktiiviurheilija Jyväskylästä ja olisin todella innokas testaamaan tätä tai näitä Polarin uusia urheilukelloja. Tekisin varmasti kattavat tuote-arviot ja tulisi käyttöön erittäin fyysisiin urheilusuorituksiin! Enemmän kiinnostaisi vantage m -malli, jos se tässä täytyy ilmoittaa. 

POLAR IGNITE - mallia haluaisin päästä testaamaan itse sillä se olisi juuri oikeanlainen minulle, ominaisuuksineen ja mallineen.

Se motivoisi minua liikkumaan vielä enemmän ja vielä lisää!

Polar Ignite -kellon avulla pääsisin seuraamaan päivittäistä aktiivisuutta ja unen laatua ja palautumista.

Olen iki liikkuja ja pyöräilijä pitkään miettinyt hankija tuontyypistä laitetta olis mukava kokeilla 

Kyllähän tuo "ämmä" sopisi minun elämääni paremmin, koska sopisi paremmin monipuoliseen toimintaan.  Testissä kokeltaisiin kuinka paljon kellosta on hyötyä painonpudotuksessa, koska liikkuessa/painoapudottaessa pitää myös palautua tai kohta on sama mitä syö. 

 

Testin aikana siis kokeltaisiin niin lihavan "pojan" kuin uusimman älylaitteenkin  rajoja monipuolisesti. Testin aikana uitaisiin, kokeltaisiin kuntoa ja liikuttaisiin luonnossa. Unohtamatta unta ja palautumista. 

 

 

Käyttäjätaso 3
Kunniamerkki +8

Polar Vantage M nimensämukaisesti antaisi näköalan testaukseen siltä kantilta, että saisiko urheilukello tukemaan minulle elintärkeää liikkumista nyt poikkeusolon aikana, jolloin paikallaanolo on lisääntynyt huimasti.

Haluaisin testata Polar Ignite-urheilukelloa. Se pääsisi testiin suppaillessa, hiit-treeneissä ja pitkillä metsäkävelylenkeillä.  

Tahtoisin päästä kokeilemaan Polar Vantage M- kelloa. Olen pidemmän aikaan juoksut tavoitteellisesti, mutta ilman sykemittaria tai urheilukelloa. Urheilukellon hankinta on edessä ja olisi mahtava päästä kokeilemaan Polarin kelloa ennen ostosta.

 

Raportoin mielelläni suorituksista ja kokemuksia urheilukellon täysin uutena käyttäjänä. Olisi mielenkiintoinen ja uudenlainen kokemus päästä testaajaksi.

 

 

Liikunta on ollut iso ja tärkeä osa hektistä elämääni. 1,5-vuotta sitten jouduin isoon leikkaukseen, liikuntakielto ja kuntoni romahti totaalisesti.

Hitaasti ja varmasti eli pikkuhiljaa olen rakentanut taas kuntoani ensin kävellen ja tavoitteeni olisi päästä nauttimaan juoksemisesta kuten ennen leikkausta. 
Polar Vantage M olisi oma henkilökohtainen PT:ni sekä myös motivaattorini.

Viheriöt myö kutsuvat eli hyödyntäisin kellon ominaisuuksia golfkentillä ⛳️.

Tavoitteena on nousta rapakunnosta jälleen aktiiviliikkujaksi monessa lajissa. Tällä hetkellä elämäni kotona sohvan ja jääkaapin välillä ei tarvitse sykkeen mittausta tai kuntokartoitusta mutta jo pienet askeleet kodin ulkopuolella laittavat luvut uudelle levelille. Tavoitteita on monia ja haaveet on suuria Greencardista, väriestejuoksujen kautta johonkin juoksutapahtumiin. En tavoittele kuuta taivaalta ja maltillisempi treeni kumppani olisi tähän hätää Polar Ignite. Haaveillaan sitten niistä isommista leluista kunnon kasvaessa.

 

Mikä voi olla mielenkiintoisempaa kuin ensimmäistä kertaa elämässä urheilukellon testaaminen! Reipas arkiliikkuja antaa oman näkemyksen urheilukellosta ja sen käyttömukavuudessa. Innolla mukana testauksessa!

Vastaa