Kilpailu

Kilpailu: Etsimme testaajia Wilfan robottipölynimurille, lippulaivamalli Wilfa Innobot RVC-D4000SL+ **kilpailu on päättynyt**

 • 2 October 2023
 • 79 kommenttia
 • 1737 katselukertaa
Kilpailu: Etsimme testaajia Wilfan robottipölynimurille, lippulaivamalli Wilfa Innobot RVC-D4000SL+ **kilpailu on päättynyt**
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22
 • Yhteisömanageri
 • 10439 kommenttia

Muokkaus 19.10.2023

Voittajat on arvottu ja nyt myös tavoitettu. Arpaonni suosi seuraavasti:

 • @lechifre
 • @SPV68
 • @Pkeko

Onneksi olkoon voittajille ja kiitos kaikille osallistuneille 😊 Testiraportit löytyvät alla olevan linkin kautta:

 

 

Uutta Telialla: norjalaisen Wilfan robottipölynimurit nyt myynnissä!

“Wilfa on vuonna 1948 perustettu yritys ja tänään yksi johtavista pienkodinkoneiden toimittajista. Wilfa keskittyy muotoiluun, laatuun, turvallisuuteen ja innovatiivisuuteen. Haluamme tarjota erinomaisia arjen kokemuksia ja kestäviä tuotteita kotiin.”

Robottipölynimurien ennakkomyynti on käynnistynyt tänään 2.10.2023 ja toimitukset käynnistyvät arviolta 16.10.2023.

Yhteistyön aloittamisen, sekä uuden lippulaivamallin myynninaloituksen kunniaksi etsimme Yhteisöstä kolmea testaajaa Wilfa Innobot RVC-D4000SL+ -robottipölynimurille (arvo 899€). Haluamme kuulla juuri sinulta mitä pidät Wilfan robottipölynimurista ja miltä sitä tuntuu käyttää. Voittajat saavat mukaan myös tällä hetkellä kaupanpäällisenä tulevan Wilfa HU-400WW -ilmankostuttimen (arvo 89€) ja voit kertoa myös siitä kokemuksia samalla.

Sinulla on nyt mahdollisuus osallistua kilpailuumme ja voittaa uutuusimuri testiin ja omaksesi! Voit osallistua kilpailuun näin:

Lue Wilfan tekemä robottipölynimurin esittely alta ja kerro kommenteissa, mikä ominaisuuksista jäi sinulle eniten mieleen.

Itselle ainakin kolahtaa LiDAR-teknologia, tyhjennysasema, iso akku / toiminta-alue, suomenkielinen sovellus ja pitkä 5 vuoden takuu 🤓

Arvomme kaikkien osallistuneiden kesken yhteensä kolme voittajaa, jotka voittavat kukin yhden imurin ja kaupanpäällisen.

Voittajat ovat velvollisia kirjoittamaan tänne Yhteisöön kaksi käyttökokemusjuttua ja näin jakamaan niistä kokemuksia kaikkien yhteisöläisten kesken:

 1. Ensimmäinen juttu paketin vastaanottamisen jälkeen - ensifiilikset
 2. Toinen juttu viikon käytön jälkeen - miltä tuote vaikuttaa

Voit pitää imurin ja kaupanpäällisen itselläsi maksutta testaamisen ja kirjoituksien tuottamisen jälkeen.

Kilpailu alkaa nyt ja voit ilmoittautua mukaan 15.10.2023 mennessä. Lue lisää kilpailun yksityiskohdista sekä säännöt tämän kirjoituksen lopusta.

Onnea kilpailuun 😎

 

 

Esittelyssä Wilfa Innobot RVC-D4000SL+ -robottipölynimuri

 

Innobot on suunniteltu pohjoismaiseen kotiin. Sen ominaisuudet ja innovatiivinen teknologia on räätälöity puhdistamaan kotisi lattiapinnat täydellisesti, jolloin sinulle jää enemmän aikaa muuhun tekemiseen. Voimakas imuteho varmistaa lattian ja mattojen syvän puhdistuksen, ja koko lastan leveydeltä hankaava märkämoppaus irrottaa tahrat tehokkaasti. Tarkan navigointinsa ansiosta Innobot välttää lattialla lojuvat esineet, kulkee helposti kynnysten yli ja huonekalujen alle. Matalan 9,7 cm korkeutensa ansiosta se kulkee ongelmitta useimpien sohvien ja sänkyjen alle. Tässä SL+ mallissa mukana tulee myös tyhjennysasema, joka tyhjentää robotin pölysäiliön automaattisesti siivouksen jälkeen. Myös filtterin puhdistus on mahdollista tyhjennysasemassa. Asetat vain filtterin sille varattuun paikkaan, ja tyhjennysaseman 17000Pa:n imuteho hoitaa loput puolestasi.

 

LiDAR -teknologia ja tarkat sensorit varmistavat tehokkaan puhdistuksen

Innobot on varustettu edistyksellisellä 360° LiDAR-teknologialla, joka optimoi navigoinnin ja tekee siivouksesta tehokasta. Laserin, 12 tarkkuusanturin ja tarkan laajakulmasensorin avulla Innobot luo tarkan kartan kodistasi ja tunnistaa reaaliaikaisesti esineet ja esteet, kuten lelut, sukan tai muun lattialle jääneen tavaran. Teknologiansa ansiosta Innobot pystyy mittaamaan tarkat etäisyydet seiniin, huonekaluihin ja muihin ympärillä oleviin esineisiin, ja tämän ansiosta se liikkuu sujuvasti tilasta toiseen törmäämättä esineiseen. Robottia on mahdollista käyttää useammassa kerroksessa, ja putoamissensorinsa ansiosta se tunnistaa portaat eikä putoa niistä alas. Kartoittamalla kodin reaaliaikaisesti Innobot suunnittelee parhaan mahdollisen siivousreitin muistaen missä se on jo siivonnut matkan varrella. Tämä maksimoi tehokkuutta, säästää akkuvirtaa ja mahdollistaa täysin puhtaan kodin.

 

Älykästä ja tehokasta imurointia

Innobot puhdistaa perusteellisesti ja syvällisesti. Jopa 4000Pa*:n imuteholla se imee kaiken lian, pölyn, & koirankarvat ja puhdistaa niin nurkat kuin seinänvierustatkin. Mattoja varten siinä on auto-boost toiminto eli automaattinen tehostustoiminto erityisen syvää puhdistusta varten. Ultraäänianturi havaitsee, kun robotti saavuttaa maton, ja lisää imutehoa automaattisesti.

Robotti-imurin mukana toimitetaan kaksi harjaa. Yleisharja puhdistaa hyvin useimmat pinnat harja + kumi yhdistelmänsä ansiosta. Se on paras valinta useimmille käyttäjille, ja toimii erinomaisesti esim. puulattioilla, josta se kykenee noukkimaan kaikista hienoimmankin pölyn ja lian. Kumiharja taas on optimaalinen mattojen syväpuhdistukseen, sillä se poimii hiukset/karvat ilman että ne takertuvat kiinni rullaan. Kumiharja on erityisesti eläinkoteihin loistava valinta.

*Pa on kansainvälinen paineyksikkö, joka ilmaisee imureiden imutehon. Yksikön laskentatapa on Newton per neliömetri.

 

Kapasiteetti

Innobot voi imuroida jopa 220 m² yhdellä latauksella normaalin siivouksen aikana. Jos akku ei riitä halutun tilan siivoamiseen kerralla Innobot palaa automaattisesti latausasemalle ja latautuu 60 %:iin ennen kuin se jatkaa puhdistusta siitä, mihin se ennen lataustarvetta jäi. Tämän ominaisuuden ansiosta siivous nopeutuu, koska robotin ei tarvitse ladata täyteen suunnitellun siivouksen loppuun saattamiseksi.

 

Koko moppauslastan leveydeltä hankaava märkämoppaus 

Innobot ei ole pelkkä pölynimuri, vaan se myös moppaa ja puhdistaa lattiat. Moppi on täysleveä, ja toisin kuin useimmissa muissa moppaavissa robotti-imureissa, joissa vain pieni osa mopin pinnasta liikkuu, Innobotin koko moppilasta liikkuu edestakaisin hankaavin liikkein mikä osaltaan maksimoi hankauspinnan kokoa, hankaustehoa ja imukykyä. Moppauksessa koko moppilasta liikkuu edestakaisin hankaavin liikkein tasaisella paineella, mikä mahdollistaa perusteellisen ja tarkan puhdistuksen, jonka aikana vaikeimmatkin tahrat irtoavat. Hankaava märkämoppaus on tämän mallin oletusasetus. Sovelluksen kautta voit helposti säätää moppaukseen käytettävää vesimäärää, tai aktivoida Y-moppaustoiminnon hankaavan märkämoppauksen lisäksi.

 

Y-moppaus

Hankaavan märkämoppauksen lisäksi voit halutessasi käyttää Y-moppausta. Tämä tarkoittaa, että robotti-imuri liikkuu edestakaisin liikkein muodostaen samalla Y-kirjaimen kaltaisen kuvion. Tällä tavoin saadaan aikaan vielä perusteellisempi moppaus, kun robotti liikkuu saman alueen yli useita kertoja. Tämä pidentää jonkin verran siivousaikaa, mutta on hyödyllistä, jos lattia on erittäin likainen.

 

Käyttäjäystävällinen sovellus, jolla siivousta voi räätälöidä tilanteeseen sopivaksi

 

Robotti kytkeytyy Wi-Fi-verkkoon, jolloin voit hallita sitä täysin matkapuhelimellasi – missä ikinä oletkin. Innobot voi muodostaa yhteyden sekä 2,4- että 5 GHz:n verkkoihin, mikä mahdollistaa helpon, turvallisen ja nopean yhteyden sovellukseen. Sovelluksessa on yksinkertainen käyttöliittymä, joka antaa sinulle täydellisen yleiskuvan robotistasi, ja jonka kautta pystyt helposti muokkaamaan eri asetuksia. Sovelluksessa voit päättää imuroidaanko, mopataanko vai tehdäänkö molempia. Saat säädettyä imutehoa, asetettua mattojen auto-boost toiminnon automaattiseksi, tai määritellä että matot kierretään imuroinnin ja/tai moppauksen ajan. Voit myös asettaa eri tarpeisiin perustuvia kieltoalueita, säätää mopin tärinän voimakkuutta ja vesimäärää, asettaa virtuaaliseiniä, nimetä tai jakaa tiloja jne.

Sovelluksessa voit luoda aikatauluja eri kerroksille ja luoda siivouskarttoja mukauttaen siivousta sen mukaan missä haluat Innobotin imuroivan, moppaavan tai molempia. Voit mukauttaa siivouksen eri huoneille ja alueille ja valita eri vuorokaudenaikoja siivousta varten. Voit luoda sovelluksessa jopa 5 erilaista karttaa eri asetuksilla. Sovelluksesta näet siivouksen etenemisen reaaliaikaisesti, ja se kertoo robotin tilaan liittyviä tietoja kuten milloin jokin osa kaipaa huoltoa/puhdistusta.

 

Sovellus suomeksi ja ruotsiksi

Sovelluksessa on suomen ja ruotsin lisäksi kielivaihtoehtoina englanti, norja, tanska ja saksa, ja se soveltuu niin iOS- kuin Android-käyttöjärjestelmille. Se, että sovellus toimii omalla kielellä, tekee käytöstä helpompaa ja vaivattomampaa.

 

Mattojen syväpuhdistus

Innobotissa on automaattinen tehostustoiminto mattoja varten, nk. auto-boost toiminto. Ultraäänianturin ansiosta robotti havaitsee automaattisesti, kun se siirtyy matolle, jolloin se lisää imutehoa puhdistaakseen syvemmältä.

Voit itse päättää imuroidaanko matot vai ei, ja voit rajat ne helposti märkämoppauksen ulkopuolelle. Tämä tapahtuu kätevästi sovelluksen kautta.

 

Aina puhdasta jälkeä –  valaistusolosuhteista riippumatta

Innobot voi siivota yöllä ja päivällä sekä valossa että pimeässä. LiDAR-teknologia ja älykkäät navigointialgoritmit mahdollistavat paremman suorituskyvyn perinteisiin antureihin verrattuna, ja ne minimoivat laitteen riskiä jäädä jumiin vaikeapääsyisempiin paikkoihin.

 

Robotti-imurin puhdistaminen

Robotin suodatin on puhdistettava säännöllisesti, ja suosittelemme tarvittaessa myös suodattimen pesua puhtaassa, haaleassa vedessä. Robotin harjat ja pyörät kannattaa puhdistaa säännöllisesti poistamalla niihin mahdollisesti kiinnijääneet roskat ja hiukset. Puhdistukseen suosittelemme käyttämään mukana toimitettua puhdistustyökalua. Myös robotin anturit tulisi pyyhkiä tarpeen mukaan navigoinnin optimoimiseksi. Robotin pölysäiliö voidaan pestä vedellä, mutta huomaathan, että sen on oltava täysin kuiva ennen kuin se asetetaan takaisin robotti-imuriin.

 

Tyhjennysasema sisältyy pakettiin

Mukana tuleva tyhjennysasema tyhjentää ja puhdistaa robotti-imurin pölysäiliön 17000 Pa:n imutehollaan aina siivouksen jälkeen. Asemassa on myös suodattimenpuhdistustoiminto, säilytystila tarvikkeille ja puhdistustyökalulle sekä ylimääräinen pölypussi. Lisäksi asema lataa robotin nopeasti.

 

Automaattinen pölysäiliön tyhjennys

Mukana tulevan tyhjennysaseman avulla robotin pölysäiliö tyhjennetään nopeasti ja tehokkaasti voimakkaalla puhalluksella ja 17 000 Pa:n imutehon avulla tyhjennysasemassa olevaan 2,5 litran pölypussiin. Näin siivous helpottuu entisestään, kun sinun ei tarvitse huolehtia pölysäiliön tyhjentämisestä.

 

Suodattimenpuhdistustoiminto

Tyhjennysasemassa on sisäänrakennettu puhdistustoiminto, joka puhdistaa robotin pölysuodattimen tehokkaasti ja helposti. Suodattimen puhtaana pitäminen on tärkeää, koska se varmistaa mahdollisimman voimakkaan imutehon ylläpidon samalla kun se säästää robotin akkua ja moottoria. Mukana toimitetaan 1 varasuodatin, jota säilytetään tyhjennysaseman kannen alla. Kannen alla tapahtuu myös suodattimen puhdistus eli kun käytetty suodatin asetetaan kannen alle siihen varattuun paikkaan ja kansi suljetaan niin tyhjennysasema puhdistaa sen automaattisesti tehokkaalla imutehollaan. Kun tarvitset puhtaan suodattimen, vaihda robotissa oleva käytetty suodatin tyhjennysasemassa olevaan puhdistettuun suodattimeen. Käytetty suodatin puhdistuu automaattisesti ja on valmis seuraavaa suodattimenvaihtoa varten.

Robotin suodatin on puhdistettava säännöllisesti, ja suosittelemme tarvittaessa myös suodattimen pesua puhtaassa, haaleassa vedessä.

 

Tarvikkeet ja varaosat

Innobotille on olemassa laaja valikoima tarvikkeita ja varaosia. Sovellus kertoo eri osien tilan ja vaihtotarpeen, jotta siivousjälki pysyy hyvänä.

 

5 vuoden takuu

Wilfa antaa tälle tuotteelle 5 vuoden takuun ostopäivästä alkaen. Käytössä kuluville osien, kuten akku, harjakset ja suodattimet takuu on 1 vuosi.

 

Myyntipakkauksessa mukana:

 • Yleisharja – sopii useimmille pinnoille
 • Kumiharja – sopii erityisesti matoille
 • 2 sivuharjaa
 • Vesisäiliö hankaavalle märkämopille + 2 moppausliinaa
 • Vesisäiliö perusmoppaukseen, jossa irrotettava moppilasta + moppausliina
 • 2 pestävää suodatinta
 • 2 pölypussia
 • Puhdistustyökalu
 • Laturi
 • Muovinen lattiasuoja

 

Kilpailun säännöt

Tsekkaa vielä kilpailun säännöt ennen osallistumistasi.

 

Arvonnan säännöt ja rekisteriseloste

Kilpailu: Etsimme testaajia Wilfan robottipölynimurille, lippulaivamalli Wilfa Innobot RVC-D4000SL+


Arvonnan järjestäjä
Telia Finland Oyj, jäljempänä "Telia" (Telia Finland Oyj, Pasilan asema-aukio 1, 00520 Helsinki, Y-tunnus: 1475607-9, puh. 020401).
 

Osallistumiskelpoisuus
Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt pois lukien Telian sekä kumppaneiden henkilökunta ja heidän perheenjäsenensä, sekä niiden yhtiöiden ja organisaatioiden työntekijät, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan kanssa.

 

Osallistumisaika
Arvontaan voi osallistua 2.10. - 15.10.2023 välisenä aikana. Telia ei vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista osallistumisista tai puutteellisista, asiattomista tai lukukelvottomista vastauksista.

 

Palkinnot
Palkintoina arvotaan yhteensä kolme (3) kappaletta Wilfa Innobot RVC-D4000SL+ -robottipölynimurien sekä WilfaHU-400WW -ilmankostuttimien settejä, yksi setti (1) per voittaja. Setin arvo 988€ / setti.

Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi tai muuksi hyödykkeeksi. Palkinto on henkilökohtainen eikä sitä voi myydä tai siirtää eteenpäin. 

 

Arvontaan osallistuminen

Arvontaan osallistuminen ei edellytä tuotteen tai palvelun ostamista Telialta. Arvontaan voi osallistua vastaamalla tässä kirjoituksessa esitettyyn kysymykseen tämän kirjoituksen kommenttiosiossa. 1 kommentti = 1 arpa. 1 arpa/henkilö.

Yhteystietoja ei luovuteta ulkopuolisten käyttöön.

 

Arvonnan suorittaminen ja palkinnon lunastus
Arvonta suoritetaan 16.10.2023 ja voitosta ilmoitetaan Telia Yhteisön kautta yksityisviestillä. Jos voittajaa ei tavoiteta kolmen (3) vuorokauden kuluessa, arvotaan uusi voittaja. Telia ei korvaa palkintoa, mikäli osallistujaa ei tavoiteta. Telialla on oikeus julkaista voittajan nimi ja kotipaikkakunta sekä Yhteisön nimimerkki eri medioissa ilman erillistä suostumusta tai korvausta.

Voittajat sitoutuvat siihen, että he julkaisevat imurista kaksi kirjoitusta kahden viikon testijakson aikana:

 • Ensimmäinen juttu paketin vastaanottamisen jälkeen. Esimerkiksi: Kuinka imurin ja sovelluksen käyttöönotto sujui ja miltä imuria tuntuu käyttää ensikokemalta
  • Kirjoituksen pituus vähintään 100 sanaa
  • Kirjoituksen julkaisu viikolla 43 (23.10. - 29.10.2023)
 • Toinen juttu viikon käytön jälkeen. Esimerkiksi: Millaisia odotuksia sinulla oli imurin suhteen ja ovatko ne toteutuneet, soveltuuko imuri käyttöösi, käytön helppous, mitä erityisen hyvää siinä ja jäitkö kenties kaipaamaan jotain
  • Kirjoituksen pituus vähintään 300 sanaa
  • Kirjoituksen julkaisu viikolla 44 (30.10. - 5.11.2023)

Kirjoitukset julkaistaan Laitekokemukset-osioon julkaistavaan keskusteluketjuun. Testaajat voivat halutessaan kertoa kokemuksistaan myös useammin kuin kahdesti. Testaajien tekemien kirjoituksien sekä julkaisemien kuvien tai videoiden tulee olla hyvän tavan mukaisia eivätkä ne saa sisältää asiatonta sisältöä.

Osallistumalla kilpailuun ja lähettämällä Telialle tekemäänsä materiaalia henkilö myöntää Telialle oikeuden hyödyntää materiaalia Telian markkinoinnissa ilman eri korvausta, sekä julkaista materiaalin tehneiden henkilöiden Telia Yhteisön nimimerkit ja Youtube-kanavien nimet.

Jos kilpailun voittajat eivät tee kirjoituksia Telia Yhteisöön testijakson aikana, Telia veloittaa voittajalta robotti-imurin hinnan, joka määräytyy laitteen myynninaloituspäivän hinnan mukaan.

 

Verot
Telia sitoutuu maksamaan lakisääteiset verot näissä virallisissa säännöissä ilmoitetuista palkinnoista. Palkinnon voittaja vastaa muista mahdollisista palkinnon vastaanottamiseen tai käyttämiseen taikka arvontaan osallistumiseen liittyvistä kustannuksista. Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän arvontaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä arvonnan sääntöjä.

Arvonnan sääntöjen noudattaminen
Arvonnan säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän arvontaan osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä arvonnan sääntöjä sekä mahdollisia arvontaan osallistumisen yhteydessä esitettäviä ohjeita ja muita tarkentavia ehtoja. Mikäli arvontaan osallistunut on menetellyt näiden sääntöjen tai muiden arvontaan liittyvien ohjeiden vastaisesti tai lainvastaisesti, on Telialla oikeus hylätä osallistuminen. Tilanteessa, jossa arvonnan voittaja hylätään, menettää voittaja oikeutensa palkintoon.
 

Vastuunrajoitus

Telia ei vastaa mistään välittömästä tai välillisestä vahingosta, mukaan lukien viivästys tai käyttämättä jääneen palkinnon käyttömahdollisuudesta aiheutunut vahinko, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen arvontaan osallistumisesta tai palkinnon vastaanottamisesta. Tämä vastuunrajoitus ei kuitenkaan heikennä arvontaan osallistuvalle kuluttajansuojalain nojalla kuuluvia oikeuksia.
 

Henkilötietojen käsittely

Henkilötietoja käsitellään Telian tietosuojalausunnon mukaisesti. Tietosuojalausunto on luettavissa osoitteessa telia.fi/tietosuoja.

 

Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään.


Telia Finland Oyj
Helsingissä 2.10.2023

 

Kilpailun yksityiskohdat

 • Osallistu kilpailuun 15.10.2023 mennessä
 • Arvomme voittajat 16.10. ja lähetämme tämän jälkeen tiedon voittajille Yhteisön kautta yksityisviestillä
 • Toimitamme palkinnot pian sen jälkeen, kun olemme tavoittaneet voittajat
 • Osallistumalla arvontaan sitoudut voittaessasi testaamaan imuria ja kirjoittamaan tänne Yhteisöön kaksi kirjoitusta, joissa kerrot omin sanoin kokemuksiasi imurista
  • Ensimmäinen juttu paketin vastaanottamisen jälkeen. Esimerkiksi: Kuinka imurin ja sovelluksen käyttöönotto sujui ja miltä imuria tuntuu käyttää ensikokemalta
   • Kirjoituksen pituus vähintään 100 sanaa
   • Kirjoituksen julkaisu viikolla 43 (23.10. - 29.10.2023)
  • Toinen juttu viikon käytön jälkeen. Esimerkiksi: Millaisia odotuksia sinulla oli imurin suhteen ja ovatko ne toteutuneet, soveltuuko imuri käyttöösi, käytön helppous, mitä erityisen hyvää siinä ja jäitkö kenties kaipaamaan jotain
   • Kirjoituksen pituus vähintään 300 sanaa
   • Kirjoituksen julkaisu viikolla 44 (30.10. - 5.11.2023)
 • Lisää kirjoituksiisi mielellään mukaan myös kuvia imurista, tai jos innostut niin vaikka video
 • Testaamisen, ja kirjoituksien julkaisemisen jälkeen voit pitää imurin ja kaupanpäällisen itselläsi maksutta

 


Aihe on suljettu kommenteilta.

79 kommenttia

Käyttäjätaso 1
Kunniamerkki +4

Itselle jäi mieleen seuraavat asiat:

Iso akku 6400 mah, eikös yleensä roboimureissa ole luokkaa 3000 mah? Tyhjennysasema todella fiksu, voi ajaa 100 % automaattisesti eikä tarvitse tyhjää säiliötä ja putsaa myös suodattimen! Pitkä takuu, muissa yleensä 2 vuotta ja paikallinen huolto/aspa on hyvä, kilpailijoilla tuntuu olevan vain Lontoon kielellä.

Kunniamerkki

Imurin monipuolisuus, teho, toiminnot kuten pien esineisiin reagointi, mahdollinen sopivuus eläintalouteen, johon olen koittanut sopivaa imuria etsiä. Pitkä takuu plussaa. Ohjaus puhelimella myöskin plussaa.

Kunniamerkki

Ajatus heräsi, että olisikin kätevää, että koko asunnon imurointi hoituisi yhdellä latauksella. Eli iso akku jäi mieleen. 

Tyhjennysasema vaikuttaa näppärältä ja automatisoi toimintoja entisestään. 

Takuu ehdottomasti plussaa, nykylaitteiden käyttöikä jää usein lyhkäiseksi, tässä tuotteessa tulee ajatus, että ehkä ei tarvitsisi olla heti uutta hankkimassa. 

 

Kunniamerkki

Pitkä takuu on hyvä! 

Kunniamerkki

Mieleen jäi päällimmäisenä Lidar-tutka ja sen kyvykkyys. Mielelläni testaisin miten pienen lego-palikan laite vielä tunnistaa leluksi. Myös tutkan kartoitusominaisuudet ja appin käyttö esim. lastenhuoneiden poisrajaamiseksi vaikuttaa järkevältä. Lapsiperheessä myös keittiön pöydänalusen moppaus on viikottainen askare, joten olisi hyvä nähdä pystyykö laite lunastamaan lupauksensa ja putsaamaan pinttyneet pastakastiketahrat lattialta.

Kunniamerkki

Päällimmäisenä jäi mieleen lemmikkitalouteen sopivuus ja pääsy esim. sohvan alle. Lisäksi sovelluksella ohjaus ja pitkä käyttöaika, sekä tehokkuus. Kahden koiran taloudessa karvaa on loppumattomasti joten tehokas robotti-imuri luultavasti olisi todella kätevä. Se miten todellisuudessa tällainen toimisi vanhassa rintamamiestalossa onkin suuri kysymysmerkki, olisi mielenkiintoista nähdä. 

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +10

Täytyy sanoa jos toimii miten tekstissä mainitaan niin vaikuttaa aika täydelliseltä koneelta. Kehitys mennyt jo pitkälle näissä. Hyvää on 5 vuoden takuu, automaattinen säiliön tyhjennys ja automaattinen suodattimien puhdistus. Plus kaikki muut toiminnat.  Katsotaan sitten voittajien esittely minkälainen laite on oikeassa työympäristössä.

Kunniamerkki

Automaatti tyhjennys loistava ominaisuus. Tällä hetkellä roomban säiliö pitää tyhjätä aina ennen uutta imurointia tai muuten jää hommat kesken kun säiliö on täynnä. Toki myös moppaus mitä nykyisessä ei ole,tarpeen kun on paljon parkettipinta-alaa.

Kunniamerkki

Olisihan se huimaa saada tuollainen apulainen käyttöön! Eniten mieleen jäi ison akun mahdollistama tehokas imuteho, erityisesti mattojen syväpuhdistukseen, jota näin koiraperheessä arvostaisin kovasti. 

Kunniamerkki

Itselleni jäi mieleen kätevä suodattimen puhdistus, joka poikkeaa muista robottiimureista. Myös että imuri osaa kulkea pimeässä, imurointi pitäisi siis onnistua myös talvella piemeänaikaan ilman valoja. Suomenkielinen sovellus on plussaa ehdottomasti ja olisi mukava verrata nykyiseen samsungin Jetbot ai+ versioon, että saako tämä paremmin koirienkarvat matkaan ja muut roskat. Myös moppauksessa oli mielenkiintoinen Y moppas joka pitäisi tehdä puhdasta jälkeä.

Kunniamerkki

Tosi kätevää, että imuri on niin matala, että pääsee hyvin huonekalujenkin alle ja varsinkin sohvien.

Imuri syväpuhdistaa matot ym ja luuruaa lattiat. Tosi näppärä laite

Käyttäjätaso 1
Kunniamerkki +2

Pitkä takuu, navigointi, tehokas imu teho & sen säätely, märkä & Y moppaus, automaattinen suodattimen puhdistus & pölysäiliön tyhjennys, jos akku loppuu kesken niin lataa vain 60% & jatkaa sen jälkeen hommia, mistä noita pölypusseja saa onko tulossa teille myyntiin vai pitääkö kaupasta löytää sopivan kokoinen vai onko ne montakin kertaa käytettäviä eli roskapussin päällä tyhjennys?

Käyttäjätaso 1
Kunniamerkki

Mieleen jäi erityisesti moppausominaisuudet sekä matonpuhdistus. Jos ne oikeasti toimivat kuvauksen mukaisesti niin laitteesta on melkoisesti iloa arjessa. Laite lisäksi pitkällä takuulla niin ei tarvitse murehtia kestääkö se.

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +16

Pitkä takuu, navigointi, tehokas imu teho & sen säätely, märkä & Y moppaus, automaattinen suodattimen puhdistus & pölysäiliön tyhjennys, jos akku loppuu kesken niin lataa vain 60% & jatkaa sen jälkeen hommia, mistä noita pölypusseja saa onko tulossa teille myyntiin vai pitääkö kaupasta löytää sopivan kokoinen vai onko ne montakin kertaa käytettäviä eli roskapussin päällä tyhjennys?

Minäpäs laitan kyselyä josko lisätarvikkeita on meillekin tulossa myyntiin. Palaan asiaan pian! :) 

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +13

Automaattinen tyhjennysasema parasta. Lisäksi jos kumiharjaan ei tosiaan takerru hiukset ja karvat kiinni, niin varsinkin eläinkodissa olisi hyvä käytettävyyden parannus normi harja + kumi yhdistelmään verrattuna. Muutoinkin matoista suoriutuminen. Kiinnostavaa on myös moppaustoiminnot, onko tässä tapahtunut robotti-imureissa kehitystä. Pitkä 5 vuoden takuu, kuten monissa muissakin Wilfan tuotteissa. Laatumerkki voi tällaisen tarjota. 👍

Kunniamerkki

Koirataloutena lupaus koirankarvojen puhdistamisesta herättää suurimman kiinnostuksen. Lisäksi kaksi erilaista harjaa eri tilanteisiin kuulostaa mielenkiintoiselta.

Paketin sisältö vaikuttaa monipuoliselta ja laajalta, ei pelkästään alkuun vaan myös jatkokäyttöä ajatellen.

Siivouksen aikana loppuvan akun lataaminen 60%:n ja sen jälkeen imuroinnin jatkaminen vaikuttaa fiksulta ratkaisulta ja ajankäytön tehostamiselta.

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +8

Täytyy kyllä myöntää, että robotti-imurin hankkiminen ei ole koskaan juolahtanut edes mieleenikään enkä sen vuoksi ole ottanut laitteista mitään selvääkään.

 

Oletus on, että niin pieni ja itsenäinen vekotin ei saisi kyllä yhtä hyvää ja puhdasta jälkeä kuin meikäläinen tehokkaan imurin varressa.

 

Epäuskoa ei ainakaan yhtään lievittänyt luvatut ominaisuudet, joita ehdin jo pohtia mielessäni, mutta niin kai se on uskottava kun luvataan.

 

Eli, toivoisin todellakin näkeväni, kuinka robotti-imuri vaihtaa huoneesta toiseen kynnysten yli sekä imuroi matotkin! Kaiken tämän lisäksi laite luutuaisi lattian! Vielä kun se veisi matot ulos tuulettumaan tampattavaksi niin avot! 😅

Eli, onko robotti-imuri liian hyvää ollakseen totta vai oikeasti arjen  pelastus?

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +14

Pitkä takuu, navigointi, tehokas imu teho & sen säätely, märkä & Y moppaus, automaattinen suodattimen puhdistus & pölysäiliön tyhjennys, jos akku loppuu kesken niin lataa vain 60% & jatkaa sen jälkeen hommia, mistä noita pölypusseja saa onko tulossa teille myyntiin vai pitääkö kaupasta löytää sopivan kokoinen vai onko ne montakin kertaa käytettäviä eli roskapussin päällä tyhjennys?

Minäpäs laitan kyselyä josko lisätarvikkeita on meillekin tulossa myyntiin. Palaan asiaan pian! :) 

Tätä koskien saimme nyt tietoa, että lisätarvikkeita on tulossa myös meidän verkkokauppaamme myyntiin. 😊 

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +7

Olisihan tuo huippulaite.

Itse en tykkää imuroinnista, joten tuolle automaatti-imurille kyllä riittäisi töitä.

Mahtaisikohan edes suoriutua tehtävästä?

Antaisin kyllä mielelläni käyttökokemusraportteja.

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +16

Katselin vähän robotin speksejä. Pidän mielestäni näitä ominaisuuksia parhaimpina:

 • Suomenkielinen äppi, joten tulee varmasti hyödynnettyä kaikkia toimintoja.
 • Automaattinen tyhjennysasema, koska soveltuu hyvin eläintalouteen ettei mene heti robotti-imurin roskasäiliö täyteen.
 • Lasersensorit, jotka mm. havaitsevat esineet ja mahdolliset esteet.

 

En tiedä mitä tekisin tällä, jos voittaisin arvonnassa. Pitäisikö perustaa Xiaomi vs. Wilfa kamppailu? 😂

 

Kunniamerkki

Erityisesti jäi mieleen myös tuo tyhjennysasema ja koirankarvojen siivoamiseen sopiva kumiharja. Meillä on kaksi koiraa, joista lähtee ihan hillittömästi karvaa ja matot on jatkuvasti täynnä sitä. Dysonin varsi-imuri hoitaa ne melko hyvin, mutta on pitkään ollut harkinnassa robotti-imurin hankinta. Olisi hyvä nähdä kuinka hyvin se sitten käytännössä toimii. Puoliso on sitä mieltä, että ei voi toimia - olisi kiva päästä todistamaan tämä ajatus vääräksi.

Kunniamerkki

Kyllä tyhjennysasema ja suodattimen puhdistus toiminto jäivät ensiksi mieleen siivouksen vaivattomuudesta.

Leveä moppaus toiminto saa isot pisteet myös, miettien oman vinyylilattian pesemiseen kahvi/kura tahroista.

Jospa nyt saisi eri materiaalin matotkin kerralla puhtaiksi, ainakin auto-boost lupailee hyvää sen osalta.

myyntipakkauksessa (äitiyspakkaus) on kaikki tarvittava mukana siivoukseen ja 5 vuoden takuu kertoo luotettavasta tuotteesta.

nykyinen siivouskumppani (irobot-muija) alkaa olla väsynyt 744 työn ja 623 tunnin jälkeen 120 neliön siivoukseen. roskis tyhjentämättä nukkuu yleensä virrattomana sohvan alla työt kesken jääneenä ja musta/valkoiselle matolle ei uskalla mennä ilman silmien peittämistä teipillä. nyt olisi sopiva aika siirtää pienempään ja kevyempään työympäristöön ja ottaa uusi innovatiivinen Wilfa puhtauden kumppaniksi.

Kunniamerkki

Ensinnäkin laitteella on 5v takuu joka on mielestäni todella hyvä takuu.

Imuteho on 4 kertainen nykyiseen robotti-imuriini verraten.

Myös telakassa oleva pölypussin automaattityhjennys on hyvä ominaisuus.

Moppaustoiminto on hieno lisäys nykyiseen robotti-imuriin.

Suuri akkukapasiteetti

Kunniamerkki +1

Osallistun arvontaan ja teen raportin käyttökokemuksista, mikäli voitan laitteen. Moppaustoiminto vaikuttaa mielenkiintoiselta.

Kunniamerkki

Hyvät sensorit tarvii meidän leluviidakossa. Ehkä päästään testaan kuinka väistelee niitä.