Osallistu arvontaan ja voita Logitech G Pro -kuulokkeet (Arvonta 14.10.-27.10.2019)
Arvonta on päättynyt! Kiitos kaikille osallistujille :smileyhappy:Otamme voittajaan yhteyttä yksityisviestillä, julkaisemme voittajan nimimerkin myöhemmin täällä Yhteisössä! Voittaja on @FoolScrewdriver, onneksi olkoon!  Logitech G Pro -sarja on tuttu etenkin laadukkaista, yhdessä ammattilaispelaajien kanssa suunnitelluista tuotteistaan. Arvostelimme hiljattain Logitech G Pro -kuulokkeet ja nyt sinulla on mahdollisuus voittaa testissä olleet Logitech G Pro -pelikuulokkeet itsellesi osallistumalla arvontaan. Olet mukana arvonnassa vastaamalla näihin kysymyksiin tämän artikkelin kommenteissa: 

Minkälaisia peliaiheisia juttuja haluaisit lukea Yhteisöstä? 
Mikä sinulle on pelikuulokkeissa tärkeintä?

 Odotuksemme sinulle arpaonnen osuessa Jos voitat arvonnassa niin käytä ja testaa pelikuulokkeita pelatessasi. Näin saat siitä kokemuksia, joita haluamme sinun jakavan muillekin täällä Yhteisössä. Kirjoita kahden viikon käyttämisen jälkeen kokemuksistasi arvostelu vähintään yhden kuvan kera Yhteisön Pelaaminen -arvostelut osioon (vähintään 200 sanan mittainen juttu). Voit nostaa kirjoituksessasi esiin esimerkiksi seuraavia näkökulmia: Miltä kuulokkeet tuntuvat päässä? Miten ne toimii pelatessa? Oliko käyttöönotto helppoa? Soveltuiko kuulokkeet hyvin pelaamillesi peleille ja kävisikö ne mielestäsi myös esimerkiksi muuhun käyttöön? Mitä erityisen hyvää kuulokkeissa on ja mitä kenties muuttaisit? Tyyli on vapaa! Voit pitää kuulokkeet itselläsi maksutta testien jälkeen.  Skaba pähkinänkuoressa 

  1. Voit osallistua arvontaan 27.10. kello 23:59 asti


  2. Tämän jälkeen suoritamme arvonnan ja ilmoitamme voittajille voitosta Yhteisön yksityisviestillä


  3. Osallistu arvontaan vastaamalla yllä esitettyihin kysymyksiin tämän keskusteluketjun kommenttiosissa. Jos voitat arvonnassa, testaa pelikuulokkeita kahden viikon ajan ja tee siitä arvostelu Yhteisön Pelaaminen-osioon. Käytä arvostelussa vähintään yhtä kuvaa.


  4. Huomioithan, että osallistumalla arvontaan sitoudut siihen, että pystyt testaamaan pelikuulokkeita sekä kirjoittamaan siitä arvostelun Yhteisöön: Varsinainen arvostelu tulee olla kirjoitettuna noin kahden viikon kuluttua laitteen vastaanottamisesta.


  5. Saat pitää pelikuulokkeet itselläsi testin jälkeen maksutta.


  6. Lue ennen osallistumistasi vielä arvonnan säännöt, klikkaa Lue lisää -kohtaa.
 Arvonta on vain Yhteisön jäsenille. Jos et ole vielä jäsen niin liity mukaan ja voit osallistua tähän sekä myös muihin arvontoihin tulevaisuudessa.  Hide contentArvonnan säännöt ja rekisteriseloste Kommentoi ja voita itsellesi Logitech G Pro -pelikuulokkeet
Arvonnan järjestäjä
Telia Finland Oyj, jäljempänä "Telia" (Telia Finland Oyj, Teollisuuskatu 15, 00510 Helsinki, Y-tunnus: 1475607-9, puh. 020401). Osallistumiskelpoisuus
Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt pois lukien Telian sekä kumppaneiden henkilökunta ja heidän perheenjäsenensä, sekä niiden yhtiöiden ja organisaatioiden työntekijät, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan kanssa. Osallistumisaika
Arvontaan voi osallistua 14.10. - 27.10.2019 kello 23:59 välisenä aikana. Telia ei vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista osallistumisista tai puutteellisista, asiattomista tai lukukelvottomista vastauksista. Palkinnot
Palkintona arvotaan yhteensä yksi kappale Logitech G Pro -pelikuulokkeita, yksi pelikuuloke/voittaja. Palkinnon arvo 99€/kpl.
Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi tai muuksi hyödykkeeksi. Palkinto on henkilökohtainen eikä sitä voi myydä tai siirtää eteenpäin.  Arvontaan osallistuminenArvontaan osallistuminen ei edellytä tuotteen tai palvelun ostamista. Arvontaan voi osallistua vastaamalla tämän artikkelin kommenttiosioon tässä artikkelissa esitettyyn kahteen kysymykseen. 1 kommentti = 1 arpa. 1 arpa/henkilö. Yhteystietoja ei luovuteta ulkopuolisten käyttöön. Arvonnan suorittaminen ja palkinnon lunastus
Arvonta suoritetaan 30.10.2019 ja voitosta ilmoitetaan yksityisviestillä Telia Yhteisön kautta. Jos voittajaa ei tavoiteta kolmen (3) vuorokauden kuluessa, arvotaan uusi voittaja. Telia ei korvaa palkintoa, mikäli osallistujaa ei tavoiteta. Telialla on oikeus julkaista voittajan nimi ja kotipaikkakunta sekä Yhteisön nimimerkki eri medioissa ilman erillistä suostumusta tai korvausta.Testaajat sitoutuvat siihen, että he julkaisevat kahden viikon testijakson aikana artikkelin Telia Yhteisöstä löytyvään Pelaaminen-alueen Arvostelut-osioon.

  • Arvostelu kahden viikon käyttämisen jälkeen (vähintään 200 sanan mittainen artikkeli). Arvostelussa tulee olla vähintään yksi kuva arvosteltavasta tuotteesta.

Testaajat voivat halutessaan tehdä juttuja myös enemmän. Testaajien tekemien artikkelien, kuvien ja videoiden tulee olla hyvän tavan mukaisia eivätkä ne saa sisältää asiatonta sisältöä. Testaukseen saa halutessaan liittää kuva-ja videomateriaalia.Osallistumalla kilpailuun ja lähettämällä Telialle tekemäänsä materiaalia henkilö myöntää Telialle oikeuden hyödyntää materiaalia Telian markkinoinnissa ilman eri korvausta, sekä julkaista materiaalin tehneiden henkilöiden Telia Yhteisön nimimerkit ja YouTube-kanavien nimet. Jos kilpailun voittajat eivät tee artikkeleita Telia Yhteisöön testijakson aikana, Telia veloittaa voittajalta pelikuulokkeiden hinnan, joka määräytyy tuotteen myynninaloituspäivän hinnan mukaan. Verot
Telia sitoutuu maksamaan lakisääteiset verot näissä virallisissa säännöissä ilmoitetuista palkinnoista. Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän arvontaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä arvonnan sääntöjä. Rekisteriseloste
Telian henkilötietolain mukainen rekisteriseloste on nähtävissä osoitteessa www.telia.fi/tietosuoja Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään.
Telia Finland Oyj
Helsingissä 14.10.2019 

 Onnea arvontaan :)


74 kommenttia

Minkälaisia peliaiheisia juttuja haluaisit lukea Yhteisöstä? 

Artikkeleita liittyen csgo pro-pelaajien harjoitteluun ja sen määrään sekä esimerkiksi siihen miten rankkaa on pelata huipulla.


Mikä sinulle on pelikuulokkeissa tärkeintä?

Miltä ne tuntuvat päässä sekä äänenlaatu.

Minkälaisia peliaiheisia juttuja haluaisit lukea Yhteisöstä? 

- Henkilöhaastatteluita

Mikä sinulle on pelikuulokkeissa tärkeintä?

- Mukavuus useamman tunnin käytön jälkeen.

 

Minkälaisia peliaiheisia juttuja haluaisit lukea Yhteisöstä? 

Esports -aiheisia


Mikä sinulle on pelikuulokkeissa tärkeintä?

Laadukas ääni myös musiikkia kuunnellessa.

Minkälaisia peliaiheisia juttuja haluaisit lukea Yhteisöstä?

Vaikka vähän vanhemmista peleistä jotain pelaajien muistelojuttuja, esim. BF1942, Wolfenstein: Enemy Territory jne.


Mikä sinulle on pelikuulokkeissa tärkeintä?

Äänenlaatu sekä kuulokkeissa että mikrofonissa, ulkoinen laadukkuus.

Käyttäjätaso 3
Kunniamerkki +8

Haluaisin lukea suomalaisesta pelikehityksestä, firmoista, peleistä ja historiasta. Huomioikaa myös mobiilipelaaminen!
Pelikuulokkeissa tärkeintä on istuvuus ja käyttömukavuus, että kuulokkeita jaksaisi pitää päässä tuntikaupalla.

Minkälaisia peliaiheisia juttuja haluaisit lukea Yhteisöstä? 

Lukisin mielelläni Dota 2 ja Rainbow Six Siege peleihin liittyviä juttuja. Myös suomalaisten menes esports skenessä kiinnostaa.
Mikä sinulle on pelikuulokkeissa tärkeintä?

Pelikuulokkeissa ehdottomasti tärkeintä itselleni on mukavuus ja tasokas mikrofoni.

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +14

Minkälaisia peliaiheisia juttuja haluaisit lukea Yhteisöstä? eSports-aiheita ja henkilöhaastatteluja sekä Playstationin uutuuksista
Mikä sinulle on pelikuulokkeissa tärkeintä?Kuulokkeiden muotoilu/istuvuus ja äänenlaatu

Peliarvosteluita.

Ergonomia.

Minkälaisia peliaiheisia juttuja haluaisit lukea Yhteisöstä? 

 

Omaa sydäntä lähinnä ovat erilaiset roolipelit, kuten vaikkapa Witcher, sekä strategiapelit Civilisationin tyyliin. Siksi juuri näistä pelikategorioista tulee luettua eniten. Tutka on nimenomaan uusissa peleissä, esimerkiksi pian julkaistava Vampire Bloodlines II olisi takuuvarmasti lukulistallani!


Mikä sinulle on pelikuulokkeissa tärkeintä?

 

Ergonomia edellä, tärkeintä on että kuulokkeet eivät paina. Kun tämä perusvaatimus on selätetty, päästään esimerkiksi hyvään äänentoistoon ja siihen, että immersiivisissä peleissä (tyyliin Oblivion, Fallout) äänet toistuvat oikeasti 3d:nä, eli todellakin siitä suunnasta mistä mörkö on tulossa :)

Käyttäjätaso 1
Kunniamerkki +2

Minkälaisia peliaiheisia juttuja haluaisit lukea Yhteisöstä? 

eSports-aiheista ja mobiilipelaamisesta. 


Mikä sinulle on pelikuulokkeissa tärkeintä?

Istuvuus ja äänenlaatu. 

Haluaisin lukea vr peleistä juttuja.

 

Tärkeää headsetissä on istuvuus ja hyvä mikrofoni.

Kunniamerkki +3

Kuulokkeissa tärkeintä on niiden istuvuus ja toimivuus :)
En ole vielä hyviä kuulokkeita onnistunutkaan hankkimaan.

No henkilöhaastattelut ois mukavia lukea.
Toimivat ja päähän istuvat kuulokkeet (Y) 

 

Kunniamerkki +3

Haluaisin lukea ammattilaisen vinkkejä ja oppaita MOBA-pelaamiseen, suunnattuna kaikentasoisille pelaajille, niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin. Aina hahmovalinnasta ja muista perusasioista taktiikoihin. Sellaiset "Miksi pelaan tällä hahmolla" -tyyppiset jutut olisivat hyvin kiinnostavia.

 

Pelikuulokkeissa tärkeintä on käyttömukavuus. Sellaiset kuulokkeet, jotka eivät purista, hiosta ja joiden asentoa ei joudu jatkuvasti korjaamaan, ovat parhaat. Äänenlaatukin on tärkeää, mutta jos käyttömukavuus ei ole kohdallaan, muuten hyvät kuulokkeet menevät vähän hukkaan.

Minkälaisia peliaiheisia juttuja haluaisit lukea Yhteisöstä?

Erityisesti kilpapelaamiseen liittyvät artikkelit tai haastattelut.


Mikä sinulle on pelikuulokkeissa tärkeintä?

Kuulokkeiden istuvuus ja äänenlaatu pelissä.

Käyttäjätaso 1
Kunniamerkki +4

Eniten hyötyä olisi varmasti lukea peliarvosteluista joihin osallistuu useampi henkilö, mielellään niin monta kuin mahdollista. Toki mikä tahansa ainutlaatuinen aihe, jota jo mistään muualta ei ole tullut luettua voisi toimia :)

 

Pelikuulokkeissa ehdottomasti tärkeintä on se että niitä pääsee kokeilemaan ennen ostopäätöstä, muuten käy aina niin ettei niitä voi pitää edes päässä epämukavuuden takia, eli mukavuus on tärkein.

Minkälaisia peliaiheisia juttuja haluaisit lukea Yhteisöstä? 

- Esports ja pelifirmat

 

Mikä sinulle on pelikuulokkeissa tärkeintä?

- Tärkeimmät asiat pelikuulokkeissa on etteivät ne paina päätä tai hiosta ja hyvä mikrofonin laatu. Ja tietysti se, ettei hajoa heti.

Kunniamerkki +2

Minkälaisia peliaiheisia juttuja haluaisit lukea Yhteisöstä?

 

  • Haluaisin lukea enemmän retropeleistä. Myös casual gaming -aiheiset jutut kiinnostavat. 

Mikä sinulle on pelikuulokkeissa tärkeintä?

 

  • Kuppien istuvuus.

 

 

 

Minkälaisia peliaiheisia juttuja haluaisit lukea Yhteisöstä?

Periaatteesa kaikki pelaamiseen liittyvä käy, mutta ehkä eniten tuote ja peli arvosteluja.


Mikä sinulle on pelikuulokkeissa tärkeintä?

Keveys, ääni, helppo käyttää

Minkälaisia peliaiheisia juttuja haluaisit lukea Yhteisöstä?

- Henkilöhaastatteluita ja peliarvosteluita

Mikä sinulle on pelikuulokkeissa tärkeintä?

- Äänenlaatu, mukavuus useamman tunnin käytön jälkeen.

Minkälaisia peliaiheisia juttuja haluaisit lukea Yhteisöstä? 

Esport, suomalaiset joukkueet


Mikä sinulle on pelikuulokkeissa tärkeintä?

Mukavuus, äänenlaatu ja tietysti miltä ne näyttää!

Tärkeintä on tietty äänenlaatu, mut kyl melkein samalla sijalla tulee se, että ne istuis hyvin, kun pitkiä aikoja ovat päässä. 

 

Mielellään lukisin juttuja ammattipelaajien koulutusmahdollisuuksista. 

Haluaisin lukea suomalaisten menestymisestä maailmanlaajuisesti. 

Pelikuulokkeissa tärkein ominaisuus on hyvä äänentoisto, että tietää missä kukin liikkuu. 

Minkälaisia peliaiheisia juttuja haluaisit lukea Yhteisöstä?

- Henkilöhaastatteluita

Mikä sinulle on pelikuulokkeissa tärkeintä?

- Mukavuus useamman tunnin käytön jälkeen.

Haluaisin lukea eri peliturnauksiin littyyviä artikkeleita.

Pelikuulokkeissa tärkeintä on keveys ja muoto.

Vastaa