Skaba: Voita ja testaa uudenlaiset Sony LinkBuds -kuulokkeet! **päättynyt**


Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22
 • Yhteisömanageri
 • 10474 kommenttia


 


 


Muokkaus 7.3.2020:


Olemme nyt tavoittaneet kaikki voittajat:@tintti00 
@SisuCraft 
@Roadline 
@maher 


 


Onneksi olkoon voittajille 🙂> Voittajat kertovat kokemuksistaan tässä ketjussa, otahan seurantaan --> Käyttökokemuksia Sony WF-L900 LinkBuds -kuulokkeet.


 


Kiitos kaikille vielä kerran ja eikun seuraavaan kertaan 🙂>


 


---


 


Muokkaus 28.2.2022: Ilmoittautuminen on sulkeutunut, kiitos kaikille 🙂> 


 


Voittajat on arvottu ja heille on myös lähetetty sähköpostia, joten käyhän kurkkaamassa sähköpostisi 🙂>


 


---


 


Sony on julkaissut täysin uudentyyppiset Sony LinkBuds -kuulokkeet. Uutta näissä täysin langattomissa kuulokkeissa on se, että nämä yhdistää ulkomaailman ja kuulokkeiden kautta kokemasi maailman yhteen, näitä voit pitää korvissa vaikka koko päivän ja olet näin koko ajan tavoitettavissa, voit kuunnella niiden kautta koko ajan musiikkia tai vaikka äänikirjoja. Ja niin edelleen.


 


Sony kertoo uutuuskuulokkeista mm. näin:


 Täysin uudenlainen tapa nauttia musiikista ja viihteestä.


  • Sonyn ainutlaatuisesti suunniteltu ring driver yhdistää käyttäjän online- ja offline-maailmat ja tarjoaa ”Never Off” -käyttökokemuksen.

 • Nauti selkeämmistä puheluista ja keskusteluista autenttisella ja luonnollisella äänenlaadulla samalla, kun nautit ympäröivästä maailmasta.


Sony esittelee uudenlaisen tavan nauttia suosikkimusiikista, äänikirjoista, podcasteista ja samalla elämän tärkeimmistä hetkistä upouusilla, aidosti langattomilla LinkBuds-kuulokkeilla.


 


LinkBuds-kuulokkeet yhdistävät online-viihdekokemukset ja ympäröivän oikean elämän, ja niitä on miellyttävää käyttää, vaikka koko päivän ajan. Käyttäjä voi olla jatkuvasti tavoitettavissa ja samalla koko ajan tietoinen ympäristöstään – tämän mahdollistavat yhdessä open ring -teknologia, laitteen kompakti koko sekä kristallinkirkas äänentoisto ja erinomainen puheluiden äänenlaatu.


 


Hyödyntämällä LinkBuds-kuulokkeiden ainutlaatuista muotoilua ja anturi- ja tilaääniteknologioita Sony luo yhdessä kumppaneidensa kanssa uudenlaisia äänikokemuksia AR-pelaamiseen, kotona työskentelyyn ja AR-ääninavigointiin. Lisäksi kuulokkeet tarjoavat nopean pääsyn musiikkiin.Tsekkaa myös video:
Nämä vaikuttavat kyllä niiiiiiiiin hyvältä, että nyt meillä on pakko laittaa testiskaba pystyyn, jonka myötä sinulla voi olla mahdollisuus päästä testaamaan kuulokkeita ja näkemään, että pitääkö lupaukset paikkaansa! Arvomme yhteensä neljät Sony LinkBuds -kuulokkeet (arvo 209€/kpl), kuulokkeiden väri on valkoinen.Osallistu arvontaan ja voita kuulokkeet


Joten osallistu arvontaan ja voit voittaa Sony WFL900 LinkBuds -kuulokkeet itsellesi. Olet mukana arvonnassa kertomalla tämän ketjun kommenteissa mikä yllä olevassa Sonyn lyhyessä kuuloke-esittelyssä kolahti sinuun eniten.


 


Yhteisön testiskabojen hengen mukaisesti, arpaonnen suosiessa odotamme sinulta, että testaat kuulokkeita ja kerrot täällä miltä kuulokkeet sinusta vaikuttaa. Tarkemmin ottaen, tee kaksi lyhyttä juttua:


  1. Vastaanotettuasi paketin ota muutama kuva kuulokkeista ja kerro vähintään 100 sanalla miltä kuulokkeet ensikokemalta vaikuttaa

 2. Käytä kuulokkeita noin viikko ja kirjoita kuvaus vähintään 200 sanalla siitä, miltä kuulokkeet tuntuvat ja miten ne ovat käyttöösi soveltuneet. Kiinnitä huomiota muun muassa äänenlaatuun, akunkestoon, käytettävyyteen ja esimerkiksi siihen, että voiko kuulokkeita oikeasti käyttää vaikka koko päivän. Ja niin edelleen


Tekemiesi juttujen tyyli on vapaa, mieti vaikka että mitä itse haluaisit kuulokkeista tietää niin kerro niistä muille jutuissasi 🙂>


 


Voit pitää kuulokkeet itselläsi maksutta testien jälkeen.


 


SKABAN DETAILIT


  1. Arvonta alkaa heti ja voit osallistua arvontaan 27.2.2022 kello 23:59 asti. Osallistu arvontaan vastaamalla yllä esitettyyn kysymykseen

 2. Arvomme voittajat 28.2. ja ilmoitamme voittajille voitosta sähköpostitse siihen osoitteeseen, joka on liitetty Yhteisön käyttäjätiliisi

 3. Jos voitat arvonnassa, testaa kuulokkeita noin viikon ajan ja kirjoita kokemuksistasi kaksi juttua tänne Yhteisöön

 4. Voit pitää kuulokkeet itselläsi testien jälkeen maksutta

 5. Lue ennen osallistumistasi vielä arvonnan säännöt, klikkaa Lue lisää -sanaa.


 


Arvonta on vain Yhteisön jäsenille. Jos et ole vielä jäsen niin liity mukaan sivun oikean yläreunan profiilikuvakkeen kautta ja voit osallistua tähän sekä myös muihin tuleviin arvontoihin sekä skaboihin myös tulevaisuudessa.


 


Onnea arvontaan 🙂>


 


 


Hide content


Arvonnan säännöt ”Voita ja testaa uudenlaiset Sony LinkBuds -kuulokkeet”Arvonnan järjestäjä
Telia Finland Oyj, jäljempänä "Telia" (Telia Finland Oyj, Pasilan asema-aukio 1, 00520 Helsinki, Y-tunnus: 1475607-9, puh. 020401).


 


Osallistumiskelpoisuus
Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt pois lukien Telian henkilökunta ja heidän perheenjäsenensä, sekä niiden yhtiöiden ja organisaatioiden työntekijät, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan kanssa.


 


Osallistumisaika
Arvontaan voi osallistua 17.2.2022 - 27.2.2022. Telia ei vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista osallistumisista tai puutteellisista, asiattomista tai lukukelvottomista vastauksista.


 


Palkinnot
Palkintona arvotaan neljä (4) kappaletta valkoisia Sony WFL 900 LinkBuds -kuulokkeita, arvo 209 €/kpl. 1 palkinto per voittaja. Palkintoja ei voi vaihtaa rahaksi tai muuksi hyödykkeeksi. Palkinto on henkilökohtainen eikä sitä voi myydä tai siirtää eteenpäin. 


 


Arvontaan osallistuminen
Arvontaan osallistuminen ei edellytä tuotteen tai palvelun ostamista. 


 


Arvontaan voi osallistua vastaamalla tämän kirjoituksen kommenteissa mikä kirjoituksessa lainatussa Sonyn lyhyessä kuuloke-esittelyssä kolahti itsessä eniten. Arvontaan voi osallistua vain kerran.


Arvonnan voittajat sitoutuvat testaamaan kuulokkeita ja tuottamaan niistä kaksi juttua Telia Yhteisöön perustettavaan käyttökokemukset-ketjuun: Juttu 1: Pian paketin vastaanottamisen jälkeen, voittaja ottaa muutaman kuvan paketista ja kuulokkeista ja kertoo vähintään 100 sanalla miltä kuulokkeet ensikokemalta vaikuttaa.

Juttu 2: Voittaja käyttää kuulokkeita noin viikon ajan ja kirjoittaa kuvauksen vähintään 200 sanalla siitä, miltä kuulokkeet tuntuvat ja miten ne ovat hänen käyttöönsä soveltuneet. Voittajan on hyvä kiinnittää huomiota muun muassa äänenlaatuun, akunkestoon, käytettävyyteen ja esimerkiksi siihen, että voiko kuulokkeita oikeasti käyttää vaikka koko päivän.


 


Osallistumalla arvontaan ja voittaessa arvonnassa sekä tuottamalla kuulokkeista kaksi juttua Telia Yhteisöön osallistuja myöntää Telialle oikeuden käyttää kaikkea toimittamaansa materiaalia kaikessa toiminnassa ja eri medioissa ilman erillistä suostumusta tai eri korvausta. Osallistuja vastaa siitä, että hänellä on oikeus luovuttaa kyseessä oleva materiaali Telian käyttöön, materiaali ei loukkaa kolmansien osapuolten oikeuksia, mukaan lukien immateriaalioikeuksia tai yksityisyydensuojaa, ja että materiaali ei ole muutoin hyvän tavan vastaista tai sopimatonta.


 


Yhteystietoja ei luovuteta ulkopuolisten käyttöön.


 


Arvonnan suorittaminen ja palkinnon lunastus
Arvonta suoritetaan 28.2.2022. Voitosta ilmoitetaan sähköpostitse 28.2.2022. Tieto voitosta lähetetään siihen sähköpostiosoitteeseen, joka on liitetty kilpailijan Yhteisön käyttäjätiliin. Jos voittajaa ei tavoiteta kolmen (3) arkipäivän kuluessa arvotaan uusi voittaja. Telia ei korvaa palkintoa, mikäli osallistujaa ei tavoiteta, osallistuja on antanut väärän sähköpostiosoitteen tai sähköpostiosoite on epäselvyyden vuoksi tulkinnanvarainen. Telialla on oikeus julkaista voittajan nimi ja kotipaikkakunta eri medioissa ilman erillistä suostumusta tai korvausta.


 


Verot ja muut kustannukset
Telia sitoutuu maksamaan lakisääteiset verot näissä virallisissa säännöissä ilmoitetuista palkinnoista.Arvonnan sääntöjen noudattaminen


Arvonnan säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän arvontaan osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä arvonnan sääntöjä sekä mahdollisia arvontaan osallistumisen yhteydessä esitettäviä ohjeita  ja muita tarkentavia ehtoja. Mikäli arvontaan osallistunut on menetellyt näiden sääntöjen tai muiden arvontaan liittyvien ohjeiden vastaisesti tai lainvastaisesti, on Telialla oikeus hylätä osallistuminen. Tilanteessa, jossa arvonnan voittaja hylätään, menettää voittaja oikeutensa palkintoon.


 


Vastuunrajoitus


Telia ei vastaa mistään välittömästä tai välillisestä vahingosta, mukaan lukien viivästys tai käyttämättä jääneen palkinnon käyttömahdollisuudesta aiheutunut vahinko, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen arvontaan osallistumisesta tai palkinnon vastaanottamisesta. Tämä vastuunrajoitus ei kuitenkaan heikennä arvontaan osallistuvalle kuluttajansuojalain nojalla kuuluvia oikeuksia.


 


Henkilötietojen käsittely


Henkilötietoja käsitellään Telian tietosuojalausunnon mukaisesti. Tietosuojalausunto on luettavissa osoitteessa telia.fi/tietosuoja.


 


 


Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään.Telia Finland Oyj
Helsingissä 17.2.2022 


125 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +21

Kuulokkeiden ääni mukautuu ympäristöön ja että ne on tehty kierrätysmuovista. Toki myös nopea latautuminen kolahti 🤓>

Käyttäjätaso 2
Kunniamerkki +2

Ympäristöön mukautuva ääni ja toimiva muotoilu

Tehty kierrätysmuovista

 

 

Hyvältä vaikuttavat innolla mukana:)

Hyvältä vaikuttavat innolla mukana:)

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +16

Mielestäni eniten esittelyssä kolahti kuulokkeiden akun pikalataus ja niiden istuvuus korvaan. En kyllä koko päivää uskaltaisi pitää vaikka tuon voisi melkein saunaankin ottaa 😂>

Istuvuus korvaan sekä muotoilu.

Kuulokkeissa kiinnostaa eniten avonaisuus. Muissa kuulokkeissa on ns. transparency mode, mutta se ei oikein ikinä ole hyvä ja kyseinen moodi tarvitsee laittaa aina päälle erikseen. Eli oikeasti kuulokkeet aina pois korvista. Näiden kuulokkeiden kanssa ei ole sitä ongelmaa. 

Open Ring -rakenne vaikuttaa mukavalta, sillä en pidä korvan sisälle tunkeutuvista nappikuulokkeista. Näissä on jotain uutta ja kiinnostavaa innovaatiota 🎵>

Läpikuuluvuus kiinnostaa. 

Lataus ja aivan uudenlainen käytettävyys 😮>sekä muotoilu. 

Kunniamerkki +14

Itseäni kiinnostaisi etenkin ympäristöstä tietoisena pysyminen. Tykkään kuunnella musiikkia lenkkeillessä, mutta välillä häiritsee ettei kuule ympäristön ääniä, kuten lähestyvää liikennettä tai muita ihmisiä. Tästä syystä en esim. pyöräillessä uskalla käyttää kuulokkeita ollenkaan vaikka olisi mukavampi olla lenkillä musiikkia kuunnellen. Tähän mennessä en ole löytänyt urheiluun sopivia bt-kuulokkeita joiden kanssa ympäristön äänet kuuluisivat, ainakaan sellaisina malleina jotka menisivät kypärän alle,

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +20

Uudenlainen design kyllä kiinnostaa noissa eniten ja myös kolahti eniten. 

Olen käyttänyt jossain määrin luukuulokkeita mutta isosta päästä johtuen nämä eivät ole usein olleet kovinkaan mukavia. Ympäristön kuuleminen on tärkeä juttu näin näkövammaisena varsinkin kun liikkuu paikasta toiseen. Jos nämä ajavat samanlailla asiansa kuin luukuulokkeet niin ehdottomasti tuo ominaisuus että ympäristönsä kuulee on iso plussa.

Tähän vaikuttaa myös se miten kovalla joutuu pitämään podcastiä jotta sen kuulee hälinässäkin ja tämä on myös yksi haaste mitä muunmuuassa luukuulokkeiden kanssa tuli vastaan. 

 

Eli ehdottomasti tuo ympäristön kuuleminen vaikka kuulokkeet ovat päässä. 

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +10

Muotoilu kiinnostaa, en tykkää in ear kuulokkeista joten tuo malli olisi mukavampi korvaan laittaa.

Yhdistää ympäröivän oikean elämän ja oman kuuntelun ja niitä on miellyttävää käyttää, vaikka koko päivän ajan

Esittelystä kiinnostavimpana jäi mieleen muotoilu, ei tarvitse tunkea ”tuttia” korvaan. Usein on napit päässä monta tuntia päivässä ja silloin korvat kipeytyvät, näissä ei varmaan sitä ongelmaa tulisi. Kovalla käytöllä myös pikalataus ja akun kesto olennainen asia. Veden kestävyys myös iso plussa. 

Elämän tärkeistä hetkistä muksujen kanssa nauttiminen ja samalla äänikirjojen ja podcastien kuunteleminen.

Kunniamerkki

Kiinnosti tuo ominaisuus, joka ei mahdollisesti sulkisi kuulokkeiden käyttäjää niin sanotusti omaan kuplaansa, vaan kuulokkeita voisi oikeasti pitää koko päivän, mutta olla kuitenkin samaan aikaan läsnä eri tilanteissa. Itsellä arkeen kuuluu välillä pitkiäkin lenkkejä sekä hyötyliikuntaa, jolloin kaipaa musiikkia, radio-ohjelmia sekä podcasteja. Opiskelua varten tarkoitetuissa tiloissa kaipaisi välillä yksityisyyttä jota saa kyllä kuulokkeilla, mutta kuitenkin haluaisi olla jollain tavalla tietoinen ympäristöstään eikä sulkea kaikkea oman audio-kuplansa ulkopuolelle. Tässä on siis ollut itsellä tuo dilemma joka on tähän mennessä omaa kuulokkeiden käyttöä rajoittanut, ja siksi nyt kiinnostuin tästä esittelystä. 

Hyvältä näyttävä muotoilu ja rakenne herätti mielenkiinnon

Äly- ja ääniominaisuuksien lisäksi muotoilu ja istuvuus. On ollut vaikea löytää kevyet kuulokkeet jotka toimivat hyvin töissä, vapaa-ajalla ja urheillessa.

Olen erittäin kiinnostunut kokeilemaan.

Ring driver yhdistää käyttäjän online- ja offline-maailmat 

Muotoilu on erikoinen uskoisin niide pysyvän hyvin korvissa kovemmassakin menossa ja SONY merkkinä pitäisi olla laatua.

Olisiko vihdoinkin PIENET👍>👏>

Erityinen design ja IPX4 luokitus takaa hyvät ominaisuudet kosteissa olosuhteissa.

Kiinnostuin eniten tuosta AR- äänestä ja mukautuvasta äänenvoimakkuudesta. 

Vastaa