Kilpailu

Voita ja testaa Polar Grit X2 Pro Titan, uunituore premium urheilukello!

Voita ja testaa Polar Grit X2 Pro Titan, uunituore premium urheilukello!

Näytä ensimmäinen kirjoitus
Aihe on suljettu kommenteilta.

105 kommenttia

Kunniamerkki

Kiinnostaa erityisesti pitkä akun kesto. Nykyistä kelloa kun saa ladata päivittäin. Ja toinen mikä erityisesti kiinnostaa, on palautumiseen liittyvät mittaukset. 

Kunniamerkki +1

Näin joka päivä jotain treenaavalle kattavat treeni -ja palautumistyökalut kuulostavat erittäin hyvältä ja tulisi kyllä tarpeeseen. En itse asiassa edes tiennyt miten laajat seuranta- ja testaustyökalut laitteesta löytyy. Nyt kun noihin eri vaihtoehtoihin tuli tutustuttua niin laite vaikuttaa erittäin mielenkiintoiselle! 

Kunniamerkki

Näin originaalin Vantage V:n käyttäjänä kiinnostaa korkearesoluutioinen AMOLED-kosketusnäyttö sekä digitaalinen kompassi. Eikä tuota katu-uskottavaa ulkoasua kannata myöskään väheksyä.  

Kunniamerkki

Tärkein tämän kellon ominaisuus minulle ovat tarkat maastokartat hyvätasoisella näytöllä. Käyttöä näille tulee erityisesti ennenkulkemattomien metsäpolkujen etsinnässä sekä marja- ja sieniretkillä. Toinen mielenkiintoinen asia testattavaksi on unen seuranta. Tätä haluan verrata kokemuksiini nykyisellä älykellollani.

 

Kunniamerkki +1

Biomittarointi ja urheilukäyttö kiinnostaa. Samalla voisi pohtia miten erilainen on Garminien kanssa.

Kunniamerkki +7

Akunkesto ja hinta. Hinnalla tarkoitan sitä, että lähes 10 kertaa nykyistä Polariani kalliimpi laite kyseessä ja saako rahalla saman verran enemmän?

Käyttäjätaso 3
Kunniamerkki +3

Erittäin pitkä akunkesto on mielestäni yleisen käytettävyyden kannalta tärkein ominaisuus. Sisäänrakennetun biomittausteknologian antama palaute ja 3D-näkymä kuulostavat myös varsin kiinostavilta. Lisäksi AMOLED-näyttö ja titaanirunko, ja safiirilasi saavat laitteen nousemaan premium tasolle.

Kunniamerkki

Polar Elixir ‑biomittausteknologia vaikuttaa mielenkiintoiselta ja korkearesoluutioinen AMOLED-kosketusnäyttö yhdistettynä pitkään akun kestoon, joka kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta. Lisäksi olisi mielenkiintoista verrata tuotetta nykyiseen Garminiin

Käyttäjätaso 1
Kunniamerkki +6

Navigointiominaisuudet ja pitkä akunkesto

Kunniamerkki +3

Minua tässä kellossa kiinnostaa se, että siihen saa ilmoitukset langattoman Bluetooth-yhteyden kautta. Myös se, että sitä voi käyttää pakkasella on plussaa.

Kunniamerkki

Olisi tarpeen itselleni, kun akunkesto jopa 10 päivää, ja safiirilasi joka kestää maatalouden osumat ja onhan jäätävän hieno kokonaisuus👍

Kunniamerkki +2

Kellon tärkein ominaisuus omaan käyttöön on pitkä akunkesto. Myös AMOLED-näyttö on hyvä ominaisuus, vaikka vaikuttaakin varmasti akun kestävyyteen.

Käyttäjätaso 2
Kunniamerkki +3

Minua kiinnostaa kellon nahkarannekkeen kestävyys niissä olosuhteissa missä kelloa on tarkoitus ja mahdollisuus käyttää. Myös käytettävä safiirilasi on mielenkiintoinen sekä pitkä akunkestolupaus.

Käyttäjätaso 2
Kunniamerkki +2

pyöreä titaaninen runko ja safiirilasi. kestää varmasti kovaa käyttöä!

Kunniamerkki

Kaksitaajuuksinen GPS ja offline-kartat ja pitkä akun kesto ovat tärkeitä suunnistus-, metsästys ja luontokuvauksen harrastajalle. Odottelen postia 😁

Kunniamerkki

Olen lähdössä huhtikuussa vaellusreissulle Kanadan vuoristoon, joten kello tulisi saman tien kovaan käyttöön. Kaikkein vakuuttavimmilta toiminnoilta, joita myös haluaisin päästä testaamaan reissussa, vaikuttavat kattavat offline-navigointityökalut, hyvä akunkesto, sekä palautumiseen liittyvät työkalut.

Kunniamerkki

Navikointi ja karttaominaisuudet pyöräilessä ja vaelluksilla myös akunkesto.

Kunniamerkki

Parasta on navigointi ja offline-kartat. Mutta onhan siinä paljon muutakin. Olisi kyllä kiva päivittää vanha Polar uuteen ja ominaisuuksiltaan parempaan.

Kunniamerkki

Navigointi ja palautumisen seuranta. Kiinnostaa vertailla ominaisuuksia nyt käytössä olevaan Grit X malliin.

Kunniamerkki +3

Amoled -näyttö ja pitkä akun kesto.

Kunniamerkki +1

Pitkä akun kesto.  Offline-kartta.

Kunniamerkki +1

Edistykselliset navigointi -ja urheiluominaisuudet kaikissa olosuhteissa

Yhdellä latauksella jopa 43 tuntia treeniaikaa ja kellotilassa jopa 10 päivää

Käyttäjätaso 1
Kunniamerkki +1

Urheiluominaisuudet ja akun kestävyys nousivat ensimmäisenä itselle lupaavina ominaisuuksina

Kunniamerkki

Odotellan oikeita testejä näistä!

“Akunkesto Polar Grit X2 Prossa yltää jopa 10 päivään älykellokäytössä jatkuvalla sykemittauksella. Harjoitustilassa akunkesto on 43 tunnista (GPS ja rannesykemittaus) jopa 140 tuntiin eri virransäästötiloilla.”

Kunniamerkki

Paikannustoiminnot ja biomittausteknologia