Voita ja testaa Samsung Galaxy A70


Käyttäjätaso 3
Kunniamerkki +13


KILPAILU ON PÄÄTTYNYT! 


Arpaonni suosi tällä kertaa @Aether ja @Kurkelo_1234, paljon onnea voittajille! :smileyhappy:


 


Jos voitto ei tällä kertaa osunut kohdalle, kannattaa pysyä kuulolla! Seuraavan A-sarjalaisen kilpailu käynnistyy taas piakkoin!


 


Nyt on aika laittaa käyntiin uusi Samsung Galaxy A-sarjan skaba, josta voit voittaa itsellesi juuri julkaistun Samsung Galaxy A70 -puhelimen (arvo 429 €)!


 


Samsung Galaxy A70 


 Galaxy A70 osuu hinnaltaan keskihintaisten älypuhelinten yläpäähän ja tämä näkyy myös puhelimen ominaisuuksissa. Suuri akku, huikeat kameraominaisuudet ja tehokas suorituskyky tekevät A70:stä houkuttelevan vaihtoehdon omassa hintaluokassaan.


 


A70:n ulkoasu huokuu laatua, mutta ei tarjoa mainittavia yllätyksiä. Pehmeät pyöristetyt kulmat, lähes koko etualan täyttävä Infinity U -näyttö, raikas värimaailma ja laadukkaat materiaalit jatkavat samaa tuttua linjaa muiden A-sarjalaisten kanssa. Samsung on selkeästi löytänyt oman tyylinsä, eikä hyväksi havaittua reseptiä ole tarve muuttaa. 


Etsimme testaajia, kilpailu käynnistyy nyt


 


Osallistu arvontaan ja voit voittaa uuden Samsung Galaxy A70 -puhelimen itsellesi. Olet mukana arvonnassa vastaamalla näihin kysymyksiin tämän blogin kommenteissa:


 Kerro mitä sinä odotat uudelta Samsung Galaxy A70 -puhelimelta, ja mikä sen ominaisuuksista näyttää omaan silmääsi kiinnostavimmalta. Onko se esimerkiksi puhelimen tyylikäs ulkonäkö, kestävä akku, vai hyvät kameraominaisuudet? 


Samsung Galaxy A70 -puhelimen ominaisuuksiin voit tutustua lisää Yhteisön blogista.


 


Arpaonnen suosiessa odotamme sinulta


 


Jos voitat arvonnassa niin käytä ja testaa puhelinta aivan kuten normaalistikin. Näin saat siitä kokemuksia arjessasi, joita haluamme sinun jakavan muillekin täällä Yhteisössä. Kirjoita kokemuksistasi kaksi juttua tänne Yhteisöön Käyttökokemukset Samsung Galaxy A70 -keskusteluketjuun:


  • Ensitunnelmat puhelimen vastaanottamisen jälkeen (vähintään 100 sanan mittainen juttu)

 • Varsinainen arvostelu kolmen viikon käyttämisen jälkeen (vähintään 300 sanan mittainen juttu)


 


Voit nostaa kirjoituksessasi esiin esimerkiksi seuraavia näkökulmia: Miltä puhelin tuntuu ja näyttää. Millaisia odotuksia sinulla on juuri vastaanottamasi puhelimen suhteen. Oliko käyttöönotto helppoa. Miltä sitä tuntui käyttää, ja soveltuiko se hyvin käyttöösi. Mitä erityisen hyvää siinä on ja mitä kenties viilaisit. Tyyli on vapaa!


 


Voit pitää puhelimen itselläsi maksutta testien jälkeen.


 


Skaba pähkinänkuoressa


  1. Voit osallistua arvontaan 15.5. kello 23:59 asti

 2. Tämän jälkeen suoritamme arvonnan ja ilmoitamme voittajille voitosta Yhteisön yksityisviestillä

 3. Osallistu arvontaan vastaamalla yllä esitettyihin kysymyksiin tämän blogin kommenttiosissa. Jos voitat arvonnassa, testaa puhelinta kolmen viikon ajan ja tee fiiliksistäsi kaksi juttua tänne Yhteisöön

 4. Huomioithan, että osallistumalla arvontaan sitoudut siihen, että pystyt testaamaan puhelinta sekä kirjoittamaan siitä  kaksi juttua tänne Yhteisöön: Ensikokemukset viikolla 21 sekä varsinainen arvostelu viikolla 24

 5. Saat pitää puhelimen itselläsi testin jälkeen maksutta.

 6. Lue ennen osallistumistasi vielä arvonnan säännöt, klikkaa PALJASTUS-sanaa.


Arvonta on vain Yhteisön jäsenille. Jos et ole vielä jäsen niin liity mukaan ja voit osallistua tähän sekä myös muihin A-sarjan puhelimien arvontoihin kevään aikana ja muihin skaboihin myös tulevaisuudessa.


 


Hide content


Arvonnan säännöt ja rekisteriseloste Voita ja testaa uusi Samsung Galaxy A70Arvonnan järjestäjä
Telia Finland Oyj, jäljempänä "Telia" (Telia Finland Oyj, Teollisuuskatu 15, 00510 Helsinki, Y-tunnus: 1475607-9, puh. 020401).


 


Osallistumiskelpoisuus
Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt pois lukien Telian sekä kumppaneiden henkilökunta ja heidän perheenjäsenensä, sekä niiden yhtiöiden ja organisaatioiden työntekijät, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan kanssa.


 


Osallistumisaika
Arvontaan voi osallistua 2.5.-15.5.2019 kello 23:59 välisenä aikana. Telia ei vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista osallistumisista tai puutteellisista, asiattomista tai lukukelvottomista vastauksista.


 


Palkinnot
Palkintona arvotaan yhteensä kaksi (2) kappaletta Samsung Galaxy A70 -puhelimia, yksi puhelin/voittaja. Palkinnon arvo 429€/kpl.Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi tai muuksi hyödykkeeksi. Palkinto on henkilökohtainen eikä sitä voi myydä tai siirtää eteenpäin. 


 


Arvontaan osallistuminen


Arvontaan osallistuminen ei edellytä tuotteen tai palvelun ostamista. Arvontaan voi osallistua vastaamalla tämän blogin kommenttiosioon tässä blogissa esitettyyn kahteen kysymykseen. 1 kommentti = 1 arpa. 1 arpa/henkilö.


 


Yhteystietoja ei luovuteta ulkopuolisten käyttöön.


 


Arvonnan suorittaminen ja palkinnon lunastus
Arvonta suoritetaan 16.5. ja voitosta ilmoitetaan yksityisviestillä Telia Yhteisön kautta. Jos voittajaa ei tavoiteta kolmen (3) vuorokauden kuluessa, arvotaan uusi voittaja. Telia ei korvaa palkintoa, mikäli osallistujaa ei tavoiteta. Telialla on oikeus julkaista voittajan nimi ja kotipaikkakunta sekä Yhteisön nimimerkki eri medioissa ilman erillistä suostumusta tai korvausta.


Testaajat sitoutuvat siihen, että he julkaisevat kahden viikon testijakson aikana kaksi artikkelia Telia Yhteisöstä löytyvään Käyttökokemukset Samsung Galaxy A70 -keskusteluun: • Ensituntumat 1-2 vuorokauden kuluessa puhelimen vastaanottamisesta (vähintään 100 sanan mittainen artikkeli). Julkaisu viikolla 21

 • Varsinainen arvostelu kolmen viikon käyttämisen jälkeen (vähintään 300 sanan mittainen artikkeli). Julkaisu viikolla 24Testaajat voivat halutessaan tehdä juttuja myös enemmän. Testaajien tekemien artikkelien ja videoiden tulee olla hyvän tavan mukaisia eivätkä ne saa sisältää asiatonta sisältöä. Testaukseen saa halutessaan liittää kuva-ja videomateriaalia.


Osallistumalla kilpailuun ja lähettämällä Telialle tekemäänsä materiaalia henkilö myöntää Telialle oikeuden hyödyntää materiaalia Telian markkinoinnissa ilman eri korvausta, sekä julkaista materiaalin tehneiden henkilöiden Telia Yhteisön nimimerkit ja Youtube-kanavien nimet.


 


Jos kilpailun voittajat eivät tee artikkeleita Telia Yhteisöön testijakson aikana, Telia veloittaa voittajalta puhelimen hinnan, joka määräytyy puhelimen myynninaloituspäivän hinnan mukaan.


 


Verot
Telia sitoutuu maksamaan lakisääteiset verot näissä virallisissa säännöissä ilmoitetuista palkinnoista. 
Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän arvontaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä arvonnan sääntöjä.


 


Rekisteriseloste
Telian henkilötietolain mukainen rekisteriseloste on nähtävissä osoitteessa www.telia.fi/tietosuoja


 


Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään.Telia Finland Oyj
Helsingissä 02.05.2019


  


Samsung Galaxy A70


Tekniset tiedot

 • Näyttö: 6,7" 2400 x 1080 (FHD+)

 • Etukamera: 32MP (F2.0 FF)

 • Takakamera: 32MP (F1.7 AF) + 8MP ultra-wide (F2.2 AF, 123°) + 5MP depth (F2.2 FF)

 • Tallennustila: 128 Gt

 • Suoritin: SM6150, Dual 2.0 GHz + Hexa 1.7 GHz

 • Mitat: 164.3 x 76.7 x 7.9 mm

 • Paino: 183 g

 • Käyttöjärjestelmä: Android Pie 9.0

 • Keskusmuisti: 6 Gt

 • Muistikorttipaikka: microSD, jopa 512 Gt

 • Videokuvaus: UHD 4K (3840 x 2160)@30fps

 • Liittimet: USB-C, 3,5 mm:n kuulokeliitäntä

 • Sormenjälkitunnistin

 • Kasvojen tunnistin

 • Akku: 4500 mAh


Samsung Galaxy A-sarjan arvonta


 


Lanseeraamme täällä Yhteisössä uudistetun A-sarjan koko kevään kestävän skaban muodossa yhteistyössä Samsungin kanssa. Haluamme kuulla sinulta miltä uusi A-sarja vaikuttaa, joten laitamme pitkin kevättä uusia A-sarjalaisia arvontaan sekä testiin.


 


A-sarjan arvonnat starttasimme Samsung Galaxy A50 -puhelimella, josta saimmekin jo hienot  testiraportit puhelimen voittaneilta. Samsung Galaxy A40 -arvonta päättyi hiljattain, ja sen testit ovat parhaillaan vielä käynnissä.


 


Lue lisää:


153 kommenttia

Galaxy A70 puhelimen minulle tärkeät ominaisuudet:  Puhelimessa on monia hyviä ominaisuuksia (kamera, askelmittari, navigointi ym.), joten tärkeää on, että ne ovat helposti käytettäviä, selkeästi löydettävissä puhelimesta ja käynnistyvät nopeasti. Tärkeää on myös akun pitkä kesto ja hyvät turvaominaisuudet.

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +20

Kiinnostaisi kovasti päästä testaamaan Samsungin puhelinta ekaa kertaa. 


Eritoten kameralta odotan loistavia kuvia, hyviä kuvia hämärässäkin otettuna sekä akkukestoa kuinka pitkään riittää puhelimessa virtaa ?

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +20

No jopas on kamera laitteessa! Tuota olisi mielenkiintoista testata, miten vertautuisi megapikselimäärä muihin puhelimiin ja esimerkiksi Nokia 808 tai Lumia 1020, 950 -puhelimiin, joissa niissäkin useamman megapikselin kenno.

A70 vaikuttaa spekseiltään erittäinkin kilpailukykyiseltä uutuudelta, jonka testin kannalta mielenkiintoisimmat ominaisuudet ovat suuri 6,7'' näyttö, akunkesto sekä kameraominaisuudet.

Olis kiva verrata iphone/ Samsungin eroa varsinkin kameraa ja muitakin toimintoja. Ulkonäkö on hieno varsinkin kun on iso näyttö. Akun kesto kiinnostaa onko parempi kuin Iphonessa.

Haluaisin tuon puhelimen testiin koska olen verbalisesti lahjakas ja osan arvostella tuotteita hyvin. Arvostelisin tuotetta tavallisen ihmisen näkökulmasta ja mitkä sen edut on arjessa. Puhelimessa minulle on tärkeitä asioita kamera, näyttö ja suorituskyky. Laittaisin puhelimen testiin benchmark testeillä ja muilla sellaisilla.

Puhelinta testaisin eräretkillä. Odotan, että sillä voi dokumentoida retken käänteet video- ja kuvamuodossa sekä postailla someen kaikenlaista retkien aikana. Tämä kaikki pitäisi onnistua, ilman jatkuvaa latausmahdollisuutta.

Olisi kyllä hienoa päästä kokeilemaan kyseistä laitetta ensimmäisten joukossa. Puhelimen kamera ja iso akku kiinnostaa todella.

Odotan hyviä kuvauskokemuksia, koska kamera ja iso akku kiinnostelee todella!

Mielenkiintoinen uutuus tuo A70 on. Akku isohko ja kameran valovoiman pitäisi riittää. Näyttö riittää koon puolesta jo kirjoille ja lehdille jopa. Nykyinen puhelimeni painaa 220g, joten ihanan kevytkin siis kokoisekseen.

 

Akun kesto ja kameran ominaisuudet olisi kiva testata.

Moi. Odotan uudelta Samsung Galaxy A70 -puhelimelta: Miltä tuntuu isompi näyttö omassa käytössä (Nykyinen on 5,2"). Eli onko suurempi puhelin yhtä kätevä ja tuntuuko se hyvin omaan käteen sopivalta. Hyvä näyttö on tärkeä koska katson paljon elokuvia ja sarjoja puhelimella. Kamera kiinnostaa myös koska tykkään kuvata myös kuuta ja tähtiä perus nettikirppari ilmoituskuvien lisäksi. Riittoisa akku olisi kiva koska nykyisessä se riittää maksimissaan yhden aktiivisesti käytetyn päivän.

 

Minulla tuo Samsung olisi päivittäisessä käytössä joten uutuudelle tulisi paljon aktiivista käyttöä jossa se pääsisi näyttämään kyntensä. Olen myös aina innokas testaamaan uusia laitteita ja pystyn arvioimaan niitä puolueettomasti ja rehellisesti kuitenkaan omia henkilökohtaisia näkemyksiäni unohtamatta.

 

Kirjoitan myös paljon muutenkin joten se arvioiden kirjoittaminen ajallaan sujuu kyllä minulta.

Kunniamerkki +6

Tämä on mielenkiintoinen puhelin.
Hyvä kamera, pitkä akunkesto, pikalataus ja hyvä näyttö.

Mukaan arvontaan ilman muuta.

Ainoa mikä tulee mieleen mitä tästä puuttuu ja jota tarvitsen on infrapuna.

Olisi ensimmäinen Samsungin 

puhelin ja kuuden iphone- vuoden jälkeen android-puhelin.

 

Olisi mielenkiintoista nähdä miten muut kuin Apple ovat puhelinta kehittäneet. 

 

Applen kehitys tuntuu loppuneen ja nyt keskitytään rahastamaan palveluilla. Android-maailmassa tuntuu syntyvän vielä uutta.

 

Oma puhelimen käyttöni on pääasiassa netti, valokuvaaminen, musiikin kuuntelu ja netflix, joten hyvää akunkestoa arvostaisin suuresti.

 

Kunniamerkki +14

Pari Samsungia ollut aiemmin niin kiinnostaisi testata tätäkin uutuutta varsinkin kameran osalta. :)

Olisin hyvä laitetestaaja, koska olen jo useampia vuosia seurannut uusimpia matkapuhelimia aika tarkasti. Olen opiskelija, joten käytännön kokemusta uusista puhelimista minulla ei juurikaan ole. Tämä yhdistelmä tietoa puhelimista, sekä aitoa optimistista ensivaikutelmaa ovat vahvuuteni testaajana.

Galaxy A70 vaikuttaa erinomaiselta puhelimelta kun sen tietoja vertaa hintaluokan muihin puhelimiin. Akku on hurjan kokoinen, kamera ajantasainen, samsungin puhelimien näytöt on aina hyviä ja puhelin näyttää hyvältä. En voi odottaa A70:ltä muuta kuin erinomaisuutta puhelimen peruskäytössä, eli sometuksessa, netin selaamisessa ja eri sovellusten välillä sompaamisessa. Jos sivuutetaan vaikutelma yleisestä erinomaisuudesta, omaan silmääni kiinnostavin juttu puhelimessa on sen laajakulmakamera, jolla kiinnostaisi päästä kikkailemaan.

Odotan hyvää akunkestoa ja muutenkin omiin tarpeisiini sopivia ominaisuuksia. Tosielämän testiin joutuisi kyllä tämä vehje.

Pitkä akun kesto ja kuvien laatu ovat tärkeitä ominaisuuksia minulle, kameran sijainti on parempi A70 mallissa kuin nykyisessä puhelimessani. Käytän puhelinta jokapäivä työskennellessäni korujen ja blogin parissa,myös erinäiset somekanavat vaativat aikaani päivittäin. Myös henkilökohtaiset asiani hoidan pääsääntöisesti puhelimella.

Odotan Samsung A70:ltä sujuvaa käyttökokemusta, noilla spekseillä luurin pitäisi toimia lennokkaasti.
Pienempien puhelimen ystävänä kiinnostaa myös, miten isokokoisempi laite toimii päivittäisessä käytössä, tarvitseeko ommella suuremmat taskut vai hankkia vyölaukku puhelimelle?
Suuri näyttö on kiinnostava, kuten myös kolmoiskamera, lisäisivätkö ne videoiden katselua ja valokuvien ottamista. Lisäksi tuon kokoisella akulla varustettu puhelin kiinnostaa, sillä vähemmän latauksia lisää varmasti käyttömukavuutta.

Puhelin on varustustasoltaan erinomainen,akun kesto hyvä,ei tarvitse koko ajan olla lataamassa. Ennenkin ollut Samsung ja tykkäsin kyllä käyttää


 Muisti on iso ja parempi että tukee niin iso kokoista muistikorttia.


Ulkonäkö tyylikäs


Mielelläni kokeilisin puhelinta ja toki kertoisin minkälainen on käyttää


 


pätevän oloinen puhelin hyvällä/hyvillä kameroilla ja tallentustilaa riittää enemmän kuin tarpeeksi


Sormenjälki tunnistin on myös mahtava


 


Edit SannaMKoo: Kaksi viestiä yhdistetty samaksi

 Hyvä akku Hieno ulkonäkö hyvä kamera ja oon kauheeee!!! Samsung fani,sit oon tosi kova telia faniiiii sit siinä on hyvän kokoinen näyttö ja tykään a,sarjasta eniten  niin siks tahtoisin tän a70 

 

Paras puhelin for ever

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +10

Kovat odotukset ovat kameralle,vaikuttaa hyvältä. Muutkin ominaisuudet ovat kovat,kasvojentunnistus olisi kiva lisä. Olisi ensimmäinen kalliimman luokan puhelin itselläni, joten olisi kiva nähdä tuoko iso hinta paljonkin eroa normaali käyttäjälle.

Odotan eniten a70:sta akun kestoa, joka näyttää olevan testauksien perusteella tuon hintaluokan puhelimeksi erinomainen. Itselleni akunkesto ja sen nopea latautuminen on todella tärkeää, jos on menossa jossakin.

Minulle tärkeintä puhelimessa on kuvien laatu ja akunkesto myös käytettävyys ja käteen sopivuus jos a70 on sitä niin olisi se hyvä testata ja todeta onko se sellainen puhelin mitä voisin käyttää pidemmänkin aikaa

puhelimen ulkonäkö ei ole tärkeitä vaan kestävä akku ja hyvät kameraominaisuudet. Ja tietysti se että puhelin kestää käytössä useammankin vuoden.

Vastaa