Voita ja testaa Samsung Galaxy A70Näytä ensimmäinen kirjoitus

153 kommenttia

Odotan pitkää akunkestoa: olen väsynyt jatkumaan puhelimen lataamiseen ja johtojen mukana kuljettamiseen.

Odotan myös kestävyyttä ja menossa mukana pysymistä, kotiluurille ei tarvetta :)

 

Kiinnostaa kameraominaisuus! Haluan jakaa elämän iloja läheisilleni ja kunnon kameralla tämä onnistuu parhaiten.

Olisihan tuo mielenkiintoinen puhelin kameroiden ja akunkannalta testattavaksi. Kuinka lähellä sillä pääsee Huawei puhelimia. 

Odotan puhelimelta eniten mahtavaa kameraa ja näyttöä niinkuin samsungilta voi olettaakkin, kiinostavin ominaisuus on uudistunut muotoilu 

Samsungia olisi mukava tunnustella ja hypistellä; millaisia rakenneratkaisuja on Galaxy A70:ssä. Ja sitten se sisältö sekä toimivuus! Akku on ihan se eka juttu, miten se kestää käytössäni. Metsäolosuhteissa akun kestävyyden lisäksi koetuksille joutuu sään armoillakin oleva Samugga. Erilaisissa olosuhteissa kameran ominaisuudet selviäisivät - mm. juhlatilaisuuksissa, vetten äärellä, sateessa, Jazzeilla, paahteessa (toivottavasti) ja ikäväkseni myös pölyisissä olosuhteissa. Käyttis Pie 9,0 kiinnostaa, mitä siitä saa irti. Paljon, paljon kaikkea kiinnostavaa olen lukenut Samsung Pie 9,0:n pitävän sisällään. Seuraan mielenkiinnolla.

Puhelimella olisi kiva napsia kuvia lapsenlapsesta, lemmikeistä ja luonnosta. Hyvä akunkestävyys ja iso näyttö kiinnostaa. Uusin käyttöjärjestelmä ja hyvä selattavuus plussaa.

Speksien perusteella A70 vaikuttaisi olevan suorituskykyinen puhelin. Käytän puhelinta paljon, mutta en juurikaan soittamiseen. Odotan että puhelimella pystyy kuuntelemaan musiikkia, podcasteja, katsomaan ohjelmia mm. netflixistä, selaamaan nettiä jne. ilman suurempia tökkimisiä. 

 

Olisi mielenkiintoista nähdä miten akku riittää kovalla käytöllä. Nyt latailen puhelinta pari kertaa päivässä, jotta akku ei lopu yllättäen. Puhelin kulkee oikeastaan aina mukana ja hyvät kameraominaisuudet ovatkin erittäin tärkeät. Monesti tulee räpsittyä kuvia erilaisissa tilanteissa, joissa kamera ei muuten ole mukana.

 

Puhelimen suuri koko hieman mietityttää. Miten sopii käteen ja pitääkö aina kantaa laukkua mukana? Olisi mielenkiintoista testailla puhelinta.

 

 

Odotan kaikkein eniten näyttöä ja sen hurjaa tarkkuutta, mutta myös kameraa jonka speksit ovat vähintäänkin vaikuttavat!

Odotan Samsungilta prosessoritehoja, jotta uusimmat sovellukset toimisivat moitteettomasti. Myös kameralta odotan paljon ja tulisin testaamaan kameraa aikalailla haasteisissa oloissa. Akun kannalta testiä tulee melkolailla, kun otan nuo sovellukset käyttöön sähköttömässä metsäkämpässä, jonne matkaan jossain vaiheessa kesää. Muotoilua tulen varmaankin tutkailemaan isolla kädellä. 

Kamera etenkin vaikuttaa hyvin mielenkiintoiselta ja sitä olisi kiva päästä testaamaan

Eniten odotan akunkestoa, sillä se on nykyisessä puhelimessa huono. Toinen tärkeä asia on hyvä kamera, myös tyylikäs ulkonäkö plussaa tässä puhelimessa. 

Viimeiset 10 vuotta olen käyttänyt pelkästään Applen puhelimia. Olisi mielenkiintoista kokeilla missä androidit menevät nykyään.

 

Ominaisuuksista/muotoilusta mielenkiintoisimmat asiat ovat kamera ja etenkin koko puhelimen etuosan kokoinen uusi näyttö!

Mielenkiintoa löytyisi yllin kyllin päästä testaamaan ja omistamaan kyseisen puhelimen. Testi olisi varmasti monipuolinen sillä puhelimella olisi todella aktiivista käyttöä monipuolisesti päivästä toiseen. Odotan kyseiseltä puhelimelta pitkää ja tehokasta akunkestoa sekä vahvan tasaista suorituskykyä.

Odotan A-sarjan Samsungilta erityisesti laadukkaan oloisten kameraominaosuuksien testaamista käytännössä. Lisäksi olen kiinnostunut Android Pie 9.0 -käyttöjärjestelmän toimivuudesta. 

Puhelin on päivittäin ahkerassa käytössä, joten lupaus akun kestosta kuullostaa lupaavalle. 

 

Kamera on toinen asia, mikä tässä puhelimessa kiinnostaa. Tietenkin tarkat, laadukkaat kuvat haastavissa tilanteissa tulisi testattavaksi ensimmäisenä. 

töist sain just "uuden" samsungin ja se ei täysin synkannut tabletin kanssa joten siihen olis toiveita uudenpien mallien kanssa. ja tämän sivun ei tarttis kesken kirjoituksen heitellä mitään popup kyselyita jotka tuhoaa tämän varsinaisen asian. prkl.

Käytän päivittäin puhelinta paljon eri käyttö tarkoituksiin, joten efityisesti akun osalta odotan paljon positiivisia käyttökokemuksia. Odotan erityisesti kameran käyttöä myös sillä valokuvaaminen harrastuksena on tärkeä. Myös puhelimen suurikokoinen näyttö on yksi asia mikä tässä mallissa on odotettava asia. 

Ilmoittaudutaan mukaan... Nyt jo vähän akun puolesta väsähtävän omenan käyttäjänä kiinnostaisi päästä "stressitestaamaan" mainostettua akun kestoa kun kulkee paikannus aktiivisena. Nyt tarvitsisi pari lisäakustoa mukaan jos mielii olla koko päivän liikkeellä. Toisena on mahdollinen kameran testaus mukana kulkevana satunnaisten kuvien tallentajana. Jos jaksaisi, voisi katsoa miten kuvanlaatu poikkeaa n. kymmenen vuotta vanhasta kamerasta, joka oli aikanaan parasta alle pro-hinnoittelun luokassa.

Uudet Samsungit ovat ottaneet huimia harppauksia eteenpäin kameratekniikassa. Galaxy A70 voisi mainiosti kilapilla parhaimpien kamerakännyköiden sarjassa Huawein ja Honorin kanssa. Mielenkiinnolla ainakin tutustuisin tähän oivaan laitteeseen jossa ominaisuuksia näyttää riittävän.

Puhelin on laadukkaan ja kivan näköinen, mutta todennäköisesti verhoaisin sen suojakuoreen, niin ulkonäkö ei näyttele suurta roolia puhelinta valitessa. Käytettävyyden kannalta odottaisin kasvojentunnistuksen toimivuutta, sellaista kun en ole koskaan päässyt vielä testaamaan. Puhelimen ominaisuuksita arvostan erityisesti hyvää kameraa ja sitä testaisin mielelläni eri olosuhteissa.

Kunniamerkki +4

Samsungin laatuun aina luottaneena tämä puhelin vaikuttaa melko mukavalta.

Puhelimen koko vaikuttaa juuri sopivalta esim mökillä streamien katseluun ja akkukin on riittävä.

Nyt kun festarikausi on alkamassa niin, tuo takakamera on vallan mainio keikkakuvaukseen.

Pientä roiskesuojausta olisin toivonut, niin olisi kalakameraksikin sopinut paremmin, nyt täytyy suojata manuaalisesti.

Pari vanhempaa Samsungia on ollut käytössä ja haluaisin kovasti tätä testata. Speksien mukaan olisi oiva peli juuri minulle. Arvostan hyvää akun kestoa, sekä kunnon kameraa. Puhelin tosin joutuisi erittäin kovaan testiin...

Samsung A70 kiinnostaa erityisesti kamera ja sen linssit ?. Haluaisin testata kameraa potrettikuvissa, joissa henkilö on tarkkana ja taustan saisi mukavasti epätarkaksi. Myös maisemakuvaukseen soveltuvat polttovälit tulisivat testaukseen. Tämän puhelimen pitäisi olla ihan huippua näin pienellä koolla tapahtuvaan maisemakuvaukseen, tarkkuus ja värit eivät ilmeisesti poikkea paljoa järkkärin ominaisuuksista. 

 

Design kiinnostaa myös, puhelimen reunat ovat todella kauniit. Suuri näyttö on ehdottoman hyvä tekstin lukemisen, kirjoittamisen ja kuvien käsittelyyn. Mutta miltä puhelin tuntuu käytännössä, miten tehot riittävät kuvien käsittelyyn ja siirtoon? ? Siitä olisi mukava saada kunnon tuntuma. Onko liian suuri ja vaikesti käsiteltävä vai onko helppokäyttöinen ja miellyttävä? Tästä ei välttämättä liikkeessä saa täyttä tuntumaa vaan vasta sitten, kun oikeasti kuvaa ja julkaisee kuvia.

Akun kesto ja kameran ominaisuudet paljon kuvaavana on minulle tärkeät ominaisuudet.

Odotan A70 puhelimelta laadukkaita kameraominaisuuksia sekä akkua, joka kestäisi koko päivän 🙂 Odotan eniten puhelimen kolmoiskameraa ja haluaisin sitä päästä kokeilemaan

Odotan uudelta A70-puhelimelta koko hintansa arvosta laatua ja toimivuutta ja ennen kaikkea hyvää kameraa, jolla saisi otettua laadukkaita kuvia. Myös akun kesto kiinnostaa, sillä hyvä sellainen on aina iso plussa älypuhelimissa.

 

Hyvät kameraominaisuudet kiinnostavat itseäni tässä kaikkein eniten. Olisi mahtavaa saada tämä testattavaksi mukaan kesän menoihin :)

Vastaa