Kilpailu

Voita ja testaa Sony PlayStation Portal, jolla pelaat PS5:een asentamiasi pelejä ilman TV:tä! ***päättynyt***

 • 9 November 2023
 • 172 kommenttia
 • 5736 katselukertaa
Voita ja testaa Sony PlayStation Portal, jolla pelaat PS5:een asentamiasi pelejä ilman TV:tä! ***päättynyt***
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22
 • Yhteisömanageri
 • 10439 kommenttia

Muokkaus 4.12.2023

Arvonnassa voitti @Jeitsei, onneksi olkoon 🙂 Palkinto lähtee lähiaikoina hänelle matkaan testiin ja jäämme suurella mielenkiinnolla odottamaan testiraportteja sekä kokemuksia.

Testiraportit tulevat löytymään alla olevan linkin kautta, otahan seurantaan. Kysy ja kommentoi.

 

Muokkaus 1.12.2023

Osallistumisaika on nyt päättynyt, kiitos kaikille 😎

Seuraavana on vuorossa arvonta, jonka suoritamme tänään ja tänään olemme voittajaan myös yhteydessä Yhteisön privan kautta. Joten seurailehan privojasi 😊 

 

 

 

Sony Playstation Portal -laitteella voit pelata PlayStation 5 -konsoliin asentamiasi pelejä wifin kautta, ilman televisiota ja vaikka toisessa huoneessa. PlayStation Portal on yksinkertaisesti sanottuna PS5 -konsolin ohjain, 8 tuuman Full HD -näytöllä varustettuna.

Tsekkaa esittely:

Kuulostaa ja näyttää makeelle, eikö?

No niin meistäkin ja siksi laitamme jälleen testaajan haun käyntiin! Jos sinulla on PlayStation 5 -konsoli sekä wifi-yhteys niin osallistu kilpailuun ja voita PlayStation Portal testiin ja omaksesi:

 

Olet arvonnassa mukana, kun vastaat tämän kirjoituksen kommenteissa 30.11. mennessä seuraavaan kysymykseen:

Mitä pelejä pelaisit PlayStation Portal -laitteella?

 

Arvomme kaikkien osallistuneiden kesken yhden Sony PlayStation Portal -laitteen, arvo 249€. Koska ennakkomyynti käynnistyi tänään ja laitteiden toimitukset käynnistyvät joulukuun alussa niin arvonta on käynnissä nyt vähän pidempään eli 30.11. asti.

 

Koska PlayStation Portal on PlayStation 5 -konsolin lisälaite niin arvontaan osallistuneilla tulee olla PlayStation 5 -konsoli, sekä wifi-yhteys. Osallistumalla arvontaan vahvistat, että sinulta löytyy molemmat.

 

Voittaja sitoutuu kirjoittamaan tänne Yhteisöön erikseen perustettavaan ketjuun kaksi 300 sanan mittaista testiraporttia muutaman kuvan kera. Lue tarkemmin tuosta alta.

Onnea arvontaan 😎

 

Kilpailun yksityiskohdat

 • Osallistu kilpailuun 30.11.2023 mennessä
 • Arvomme voittajan 1.12. ja lähetämme tämän jälkeen tiedon hänelle voitosta Yhteisön kautta yksityisviestillä
 • Toimitamme palkinnon joulukuun alussa, heti kun laitteita on meillä varastossa
 • Osallistumalla arvontaan vahvistat, että sinulla on sekä PlayStation 5 -konsoli sekä wifi-yhteys, koska tarvitset niitä Portal-laitteen käyttämiseksi
 • Osallistumalla arvontaan sitoudut myös siihen, että voiton osuessa kohdalle kirjoitat kaksi testiraporttia PlayStation Portal -laitteesta tänne Yhteisöön erikseen perustettavaan ketjuun:
  • Ensimmäinen kirjoitus paketin vastaanottamisen ja laitteen käyttöönoton jälkeen. Kirjoituksen tulee olla vähintään 300 merkkiä pitkä ja sen tulee olla unboxing-henkinen eli mitä pakkaus sisältää ja miltä ne näyttää, miltä laite tuntuu kädessä ensikokemalta ja kuinka käyttöönotto sujui. Lisää kirjoitukseen 1-2 kuvaa pakkauksen sisällöstä ja Portal-laitteesta.
  • Toinen kirjoitus noin yhden viikon testaamisen jälkeen. Kirjoituksen tulee olla vähintään 300 merkkiä pitkä ja sen tulee olla loppuraportti-henkinen eli miltä laitetta on tuntunut käyttää ja kuinka usein olet sillä pelannut vs. PS5, miten laite on toiminut, kauanko akku kestää sekä muita valinnaisia huomioita. Lisää myös tähän kirjoitukseen 1-2 kuvaa laitteesta (esimerkiksi pelaamisen yhteydessä). 
 • Jos haluat niin voit julkaista vaikka videon kirjoituksen yhteydessä
 • Testaamisen, ja kirjoituksien julkaisemisen jälkeen voit pitää laitteen itselläsi maksutta

 

Tsekkaa vielä arvonnan säännöt alta.

Arvonnan säännöt ja rekisteriseloste

Voita ja testaa Sony PlayStation Portal, jolla pelaat PS5:een asentamiasi pelejä ilman TV:tä!


Arvonnan järjestäjä
Telia Finland Oyj, jäljempänä "Telia" (Telia Finland Oyj, Pasilan asema-aukio 1, 00520 Helsinki, Y-tunnus: 1475607-9, puh. 020401).
 

Osallistumiskelpoisuus
Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt pois lukien Telian sekä kumppaneiden henkilökunta ja heidän perheenjäsenensä, sekä niiden yhtiöiden ja organisaatioiden työntekijät, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan kanssa.

Arvontaan osallistuneilla tulee olla Sony PlayStation 5 -konsoli sekä wifi-yhteys, koska niitä tarvitaan Portal-laitteen käyttämiseksi. Osallistumalla arvontaan henkilö vahvistaa, että hänellä on molemmat käytettävissä.

 

Osallistumisaika
Arvontaan voi osallistua 9.11. - 30.11.2023 välisenä aikana. Telia ei vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista osallistumisista tai puutteellisista, asiattomista tai lukukelvottomista vastauksista.

 

Palkinnot
Palkintoina arvotaan yhteensä yksi (1) kappale Sony PlayStation Portal -laitteita. Palkinnon arvo 249€.

Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi tai muuksi hyödykkeeksi. Palkinto on henkilökohtainen eikä sitä voi myydä tai siirtää eteenpäin. 

 

Arvontaan osallistuminen

Arvontaan osallistuminen ei edellytä tuotteen tai palvelun ostamista Telialta. Arvontaan voi osallistua vastaamalla tässä kirjoituksessa esitettyyn kysymykseen tämän kirjoituksen kommenttiosiossa. 1 kommentti = 1 arpa. 1 arpa/henkilö.

Yhteystietoja ei luovuteta ulkopuolisten käyttöön.

 

Arvonnan suorittaminen ja palkinnon lunastus
Arvonta suoritetaan 1.12.2023 ja voitosta ilmoitetaan Telia Yhteisön kautta yksityisviestillä. Jos voittajaa ei tavoiteta kolmen (3) vuorokauden kuluessa, arvotaan uusi voittaja. Telia ei korvaa palkintoa, mikäli osallistujaa ei tavoiteta. Telialla on oikeus julkaista voittajan nimi ja kotipaikkakunta sekä Yhteisön nimimerkki eri medioissa ilman erillistä suostumusta tai korvausta.

Voittaja sitoutuu siihen, että hän julkaisee laitteesta kaksi kirjoitusta noin yhden viikon jakson aikana:

 • Ensimmäinen kirjoitus pian paketin vastaanottamisen ja laitteen käyttöönoton jälkeen. Kirjoituksen tulee olla vähintään 300 merkkiä pitkä ja sen tulee olla unboxing-henkinen eli mitä pakkaus sisältää ja miltä ne näyttää, miltä laite tuntuu kädessä ensikokemalta ja kuinka käyttöönotto sujui. Kirjoitukseen tulee lisätä 1-2 kuvaa pakkauksen sisällöstä ja Portal-laitteesta.
 • Toinen kirjoitus noin yhden viikon testaamisen jälkeen. Kirjoituksen tulee olla vähintään 300 merkkiä pitkä ja sen tulee olla loppuraportti-henkinen eli miltä laitetta on tuntunut käyttää ja kuinka usein hän on sillä pelannut vs. PS5, miten laite on toiminut ja kauanko akku kestää sekä muita valinnaisia huomioita. Myös tähän kirjoitukseen on hyvä lisätä 1-2 kuvaa laitteesta (esimerkiksi pelaamisen yhteydessä). 

Kirjoitukset julkaistaan Laitekokemukset-osioon julkaistavaan keskusteluketjuun. Testaaja voi kertoa halutessaan kokemuksistaan myös useammin kuin kahdesti. Testaajan tekemien kirjoituksien sekä julkaisemien kuvien tai videoiden tulee olla hyvän tavan mukaisia eivätkä ne saa sisältää asiatonta sisältöä.

Osallistumalla kilpailuun ja lähettämällä Telialle tekemäänsä materiaalia henkilö myöntää Telialle oikeuden hyödyntää materiaalia Telian markkinoinnissa ilman eri korvausta, sekä julkaista materiaalin tehneiden henkilöiden Telia Yhteisön nimimerkit ja Youtube-kanavien nimet.

Jos kilpailun voittaja ei tee kirjoituksia Telia Yhteisöön testijakson aikana, Telia veloittaa voittajalta Portal-laitteen hinnan, joka määräytyy laitteen myynninaloituspäivän hinnan mukaan.

 

Verot
Telia sitoutuu maksamaan lakisääteiset verot näissä virallisissa säännöissä ilmoitetuista palkinnoista. Palkinnon voittaja vastaa muista mahdollisista palkinnon vastaanottamiseen tai käyttämiseen taikka arvontaan osallistumiseen liittyvistä kustannuksista. Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän arvontaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä arvonnan sääntöjä.

Arvonnan sääntöjen noudattaminen
Arvonnan säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän arvontaan osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä arvonnan sääntöjä sekä mahdollisia arvontaan osallistumisen yhteydessä esitettäviä ohjeita ja muita tarkentavia ehtoja. Mikäli arvontaan osallistunut on menetellyt näiden sääntöjen tai muiden arvontaan liittyvien ohjeiden vastaisesti tai lainvastaisesti, on Telialla oikeus hylätä osallistuminen. Tilanteessa, jossa arvonnan voittaja hylätään, menettää voittaja oikeutensa palkintoon.
 

Vastuunrajoitus

Telia ei vastaa mistään välittömästä tai välillisestä vahingosta, mukaan lukien viivästys tai käyttämättä jääneen palkinnon käyttömahdollisuudesta aiheutunut vahinko, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen arvontaan osallistumisesta tai palkinnon vastaanottamisesta. Tämä vastuunrajoitus ei kuitenkaan heikennä arvontaan osallistuvalle kuluttajansuojalain nojalla kuuluvia oikeuksia.
 

Henkilötietojen käsittely

Henkilötietoja käsitellään Telian tietosuojalausunnon mukaisesti. Tietosuojalausunto on luettavissa osoitteessa telia.fi/tietosuoja.

 

Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään.


Telia Finland Oyj
Helsingissä 9.11.2023

 

 


Aihe on suljettu kommenteilta.

172 kommenttia

Kunniamerkki +3

Blasphemous 2 on vielä kesken, joten sillä olisi hyvä aloittaa!

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +10

Juuri sopivasti hypännyt PS5 peli maailmaan joten osallistutaan nyt tähän kilpailuun.   Muutama vasta ostettu mutta farcry6, F1 22, nhl24 ainakin jos soveltuu laitteelle.

Kunniamerkki +3

Diablo IV olis täydellinen peli pelata tälläsellä laitteella, yksinpeleistä uudet Spider Man 2 ja Alan Wake 2 on myös suunnitelmissa pelailla.

Kunniamerkki

Diabloa pelaisin, kuin myös WRC rallia. Farmipelikin varmasti hyvä tämän kautta

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +6

Just myin pleikka kolmosen 🤭

Kunniamerkki +2

F1 23 ja NHL 24

Kunniamerkki

Lawn moving simulator

Kunniamerkki

Alan Wake 2 ja Spider Man 2 tällä hetkellä menossa. Joulukuun aikana olisi tarkoitus pelata Armored Core IV ja Baldurs Gate 3

Käytän kännykän kautta Remote Playta silloin kun vaimo tai lapset katsovat telkkaria joten tämä olisi siihen suuri parannus.

Kunniamerkki +1

Terve! Tarina- ja ratkaisupelit vois ottaa aluksi kokeiluun. Varmasti Spiderman pelejä ja ilmestyvä Alan Wake 2 sekä muut pelit kokeiluun tällä Sony PlayStation Portalilla. Sohvalla ja sängyllä istuen, löhöten ja pimennetyssä huoneessa fiilistellen myös. Toivottavasti näytön koko ja tarkkuus vakuuttaa, exciting moments! 👍👻🎃

 

Kunniamerkki

WRC Pelejä.

Kunniamerkki

Tetris Effect ja Pinball FX

Kunniamerkki

Pelaisin ainakin juuri ostettuja EA Sports WRC:tä, COD MW III ja NHL 24 pelejä. Mahdollisesti myös Dead Spacea.

Kunniamerkki +3

Pelaisin ainakin Gran Turismoa ja God Of War Ragnarökiä, ja myös Martha is dead on kesken

Kunniamerkki +1

Spiderman 2 ja elden ring olisi varmaan ekana testissä. Sekä todennäköisesti ps1 klassikot kuten final fantasy vii.

Käyttäjätaso 1
Kunniamerkki +6

Ainakin Spider Man 2 ja Assassins Creed Miragea

Kunniamerkki

Seuraavia ps5 pelejä tulisi pelattua.

Kena: Bridge of spirits.

Alan Wake 2.

Horizon: Forbidden West.

Resident evil: Village.

 

Lisäksi kokoelmani ps4 peleistä varmaan seuraavia.

The Walking dead: the telltale definite series.

MediEvil.

 

Tuotteella pelaaminen vapauttaisi television muuhun käyttöön.

Kunniamerkki

Fortnitea olisi kiva pelailla sängystä käsin

Kunniamerkki

Oispa mahtava vehe.

Jotai rallipeliä vois kokeilla.

Onnistusko fortnite?

saa nähdä.

Sais puhelimella pelata.

Hyvä pukinkonttiin lahja.

Meille olis kyllä käyttöä tuolle laitteelle.

mahtava kun arpovat hienoja laitteita.

Ois kiva voittaa.

Kiitos!

Kunniamerkki

😎

Kunniamerkki

Änäriä.

Kunniamerkki

Resogun. Saisi vähän viiveistä selkoa…

Kunniamerkki +1

Uus wrc ja nhl 24

Kunniamerkki

Tetris Effectin läpäisisin viimein

Kunniamerkki

Spider-man 2, battlefield 1 ja 2042, cities skylines 2, aliens fireteam ainakin…

Kunniamerkki

WRC ja Assassin's Creed 👌