Kilpailu

Voita ja testaa Suunnon uutuus urheilukuulokkeet, Suunto Wing tai Suunto Sonic! **arvonta on nyt suoritettu**

  • 7 February 2024
  • 99 kommenttia
  • 2839 katselukertaa
Voita ja testaa Suunnon uutuus urheilukuulokkeet, Suunto Wing tai Suunto Sonic! **arvonta on nyt suoritettu**

Näytä ensimmäinen kirjoitus
Aihe on suljettu kommenteilta.

99 kommenttia

Kunniamerkki

Suunto Sonic kuulokkeet olisivat mielenkiintoiset testata, varsinkin työmatkalla kaupungin hälinässä. Jos kadun äänet eivät pääsisi yllättämään ja silti voisi nauttia samalla laadukkaasta ja kovaäänisestä musiikista turvallisesti, niin avot! Takaa tuleva pyöräilijä rauhallisemmallakin raitilla, vaikka lenkkeillessä Mustikkamaalla, olisi hyvä havainnoida rokin soidessa.

Kuulokkeiden musiikin laadussa olen melko vaativa ja siksi tähän mennessä käyttänyt lähes kaiken muun äänen poissulkevia ja epämiellyttävän tiukkoja korvakäytävään muovautuvia nappikuulokkeita.

Kiinnostaa kovasti!

Kunniamerkki

Suunto Sonic

Musiikin kuuntelu ratkaisi valinnan.

Kunniamerkki

Testaisin mielelläni Suunto Sonic kuulokkeita. Olen testannut kuulosuojaimia ja erilaisia kuulokkeita työni puolesta ja viimeisimpänä pilotissa oli oman korvakäytävän mukaan valetut passiiviset kuulosuojaimet.

 

Ja jos arpaonni ei suosi niin toivottavasti arvonnan voittajilta saadaan hyvät ja kattavat arvostelut tuotteista 👍

Kunniamerkki

Suunto Sonic olisi mun valinta ,olisi mielenkiintoista testata ja antaa oma mielipide :)

Kunniamerkki

No mutta jos todellakin halutaan testata oikeassa elämässä niin minulla se onnistuu loistavasti.

Käyn salilla 2-3 kertaa viikossa , uimassa 1-2  viikossa JA mikä parasta kuuntelen äänikirjoja aina kun mahdollista lumitöissä ,ruohonleikkuussa, puu savotassa, raktoarin korjauksen yhteydessä eli yksin kertaisesti aina kun mahdollista. Olen valmis tekemään jokaisesta “tapahtumasta” raportin ja yhteenvedon tarvittaessa jos nämä kuulokkeet toimii minulla niin “wow” niin toimii ne todellakin monessa muussakin tilanteessa.

 

Kunniamerkki

Suunto Sonic olisi minun valintani testaukseen. Koska normi napit eivät pysy kyydissä mukana ja olen kuullut muilta käyttäjiltä kehuvia kommentteja luujohdekuulokkeista olisin tosi kiinnostunut kokeilusta. Itse käytän myös laseja joten mielelläni kokeilisin miten lasit ja kuulokkeet toimivat yhdessä. Ihan kevätaurinko houkuttelee ulos niin että kuulokkeita tulisi heti kokeiltua erilaisissa olosuhteissa. Kirjoittaisin mielelläni palautteen kokeilustani. 

Kunniamerkki

Olisin kiinnostunut Suunto Wing -mallista.

 

Ne antaisivat vapautta treenaamiseen ja turvallisuutta lenkillä käymiseen, kun kuulee myös ympäristön äänet

Käyttäjätaso 3
Kunniamerkki +2

Suunto Wing on minun kiinnostukseni kohde 😍

Kunniamerkki

Suunto Wing olisi valinta osittain värin takia, mutta myös paremmat ominaisuudet. Nämä olisi oivat myös nuorimmalle lapselleni, jolla toispuoleinen kuulo. 

Kunniamerkki +1

Mun valinta olis ehdottomasti Suunto Wing. Kuulokkeiden ominaisuudet sopisivat käyttööni hyvin. Pyöräilen ympäri vuoden, ja vastaan saattaa kirjaimellisesti lentää mitä tahansa. Lisäksi pysyn ympäristöstä hyvin kartalla, kun kuulen sen esteettä.

Kunniamerkki +3

Suunto Wing koska siinä on parempi vedenkestävyys ja mukana varavirtalähde.

Kunniamerkki

Olen jo hetken haaveillut luujohde kuulokkeista, joten tämä olisi oiva tilaisuus testata niitä omassa käytössä. 
Ottaisin ennemmin Sonic-mallin kuulokkeet, sillä varavirtaa tuskin tarvitsisin. Ensikädessä pitäisin näitä salilla ja lenkillä ulkona, joten uskoakseni kuulokkeiden IP-luokitus riittäisi näihin. 

Käyttäjätaso 1
Kunniamerkki +5

Haluaisin testata  Suunto Wing-urheilukuulokkeita, koska niissä on led-valot, joten niitä voi käyttää myös pimeässä ja valon saa tarvitessa pois päältä. On tärkeää, että voi kuunnella esim. musiikkia ja samalla havaita ympäristön äänet, koska kuulokkeet asetetaan korvien eteen ja ei tarvitsisi käyttää noita korvakäytäviin asetettavia kuulokkeita. Kuulokkeet myös pysyvät hyvin paikoillaan ja ovat IP67 -vedenkestävyysluokituksen ansiosta erinomaiset erilaisia liikuntamuotoja harrastaessa. Ja akunkesto on molemmissa kuulokkeissa tosi hyvä, joten ottaisin mieluusti jommat kummat näistä kuulokkeista kokeiltavaksi. 🙂

Kunniamerkki

Wing ykkösvalintani, molempia olisi mielenkiintoista kokeilla 🤔

Kunniamerkki

Wingeistä voisin arvostelun tehdä. Ne kävis mun kanssa aikakin avannossa ja nyrkkeilytreeneissä.

Kunniamerkki

Minulla on ollu käytössä kiinan halpis-luujohdinkuulokkeet, joissa äänenlaatu ei ole hyvä ja puheluissa mikrofoni on todella onneton. Sen kokemuksen perusteella kuulokkeet on toimivat, MIKÄLI äänenlaatu olisi kohdallaan.

Haluaisin testata kunnollisia johdinkuulokkeita ja käyttöä olisi päivittäin. Testiin käy kumpi vaan malli, toki tekstien mukaan Sonicissa äänenlaatu olisi parempi.

Kunniamerkki

Suunto Sonic, värinä mielellään musta. Olisi loistava etu kuulokkeissa tuo sään kestävyys ja noilla voisi vaikka kuunnella musaa ja äänikirjoja saunassakin. Pääasiassa käyttötarkoitus olisi kuitenkin työmatkalenkkeilyn parissa sekä muun liikunnan yhteydessä.

Käyttäjätaso 1
Kunniamerkki +2

Suunto Wing olisi valintani . Hyvät urheillessa. Kevyet ja Led valot. 

Kunniamerkki +1

Wings lähtisi testiin :) paremman suojausluokan takia

Käyttäjätaso 1
Kunniamerkki +4

Suunto Wing. Itsellä omat kuulokkeet peittää about kaikki äänet, joten nuo voisivat olla hyödylliset ulkoilessa,pyöräillessä tai juostessa

Käyttäjätaso 1
Kunniamerkki +1

Suunto Wing 😎

Kunniamerkki +3

Sonic -luujohdekuulokkeet - tyylikkäät ja mielenkiintoiset!

 

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22

Kiitos kaikille osallistuneille. Arvonta on nyt suoritettu ja voittajille on lähetetty privaa. Tsekkaahan siis yksityisviestisi 😊

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22

Nyt on voittajat tavoitettu ja he ovat:

  • Suunto Sonic: @Jemia & @Pappaks 
  • Suunto Wing: @RootBear 

Nämä kuulokkeet ovat mielenkiintoiset, ei jo pelkästään tekniikan (luujohde) takia vaan muutoinkin. Jäämme innolla odottamaan arvosteluita ja kokemuksia 😊

Jaan linkit arvosteluihin tänne sitten, kun ne on julkaistu.