Voita ja testaa uusi Apple Watch Series 4 GPS + Cellular -kello (2.7 – 14.7.2019)KILPAILU ON PÄÄTTYNYT! 


 


Arpaonni suosi tällä kertaa @Minnusk4 @msinisalo1 ja @Webdevvaltteri. Jos voitto ei tällä kertaa osunut kohdallesi, niin kannattaa kuitenkin pysyä kuulolla! Seuraava kilpailu käynnistyy taas piakkoin!


 


Applen ja älykellojen ystäville on tiedossa hyviä uutisia. Nyt sinulla on mahdollisuus voittaa itsellesi uusi eSIMiä tukeva Apple Watch! Arvomme yhteensä kolme kappaletta kelloja. Arvonnassa mukana ovat:


 


Apple Watch Series 4 GPS + Cellular 40 mm harmaana (arvo 539€)


 


Apple Watch Series 4 GPS + Cellular 44mm harmaana (arvo 569€)


 


Apple Watch Nike+ Series 4 GPS + Cellular 40 mm harmaana (arvo 539€)


 


 


Kellot ovat olleet muutaman viikon testissä meillä, mutta ne tulevat kotiovellesi hyväkuntoisina kaikkine tarvikkeineen. Kirjoitimme omat käyttökokemuksemme näistä kelloista tänne Yhteisöön. Pääset lukaisemaan meidän arviot Yhteisön blogista.


 


 


Etsimme testaajia uutuuskelloille


 


Osallistu arvontaan ja voit voittaa yhden näistä edellä mainituista kelloista itsellesi. Testasimme kellot jo ennakkoon ja haluaisimmekin vielä tietää sun fiilikset ja odotukset kellosta.


  • Olet arvonnassa mukana kommentoimalla tämän tekstin kommenttiboksiin: Mitä odotat uudelta Apple Watchilta, mitä ominaisuuksia siltä toivot ja mikä sen ominaisuuksista vaikuttaa sinusta kiinnostavimmalta?


 


 


Arpaonnen suosiessa odotamme sinulta


 


Jos voitat arvonnassa niin käytä ja testaa kelloa aivan kuten normaalistikin. Näin saat siitä kokemuksia arjessasi, joita haluamme sinun jakavan muillekin täällä Yhteisössä. Kirjoita kokemuksistasi kaksi juttua tänne Yhteisöön: Käyttökokemuksia Apple Watch GPS + Cellular


  • Ensitunnelmat kellon vastaanottamisen jälkeen (vähintään 100 sanan mittainen juttu)

 • Varsinainen arvostelu kahden viikon käyttämisen jälkeen (vähintään 300 sanan mittainen juttu)


 


Voit valita teksteihin oman näkökulmasi. Voit valita, keskitytkö esimerkiksi kellon ulkonäköön ja ensituntumaan, vai haluatko kertoa mieluummin odotuksistasi tai vaikkapa käyttöönotosta. Voit kertoa myös parhaista puolista sekä niistä, joita voisi vielä kehittää. Kirjoita rohkeasti siis omalla tyylilläsi!


 


Testin jälkeen voit pitää kellon maksutta itselläsi.


 


 


Skaba pähkinänkuoressa 


  1. Voit osallistua arvontaan 14.7.2019 kello 23:59 asti.

 2. Osallistumisajan suljettua suoritamme arvonnan seuraavana arkipäivänä 15.7. ja ilmoitamme voittajille voitosta Yhteisön yksityisviestillä.

 3. Osallistu arvontaan vastaamalla yllä esitettyihin kysymyksiin tämän blogin kommenttiosissa. Jos voitat arvonnassa, testaa kelloa kahden viikon ajan ja tee fiiliksistäsi kaksi juttua tänne Yhteisöön.

 4. Huomioithan, että osallistumalla arvontaan sitoudut siihen, että pystyt testaamaan kelloa, sekä kirjoittamaan siitä kaksi juttua tänne Yhteisöön: Ensikokemukset viikolla 30 (22.7. - 28.8.) sekä varsinainen arvostelu viikolla 31 (29.7. - 4.8.) 

 5. Saat pitää kellon itselläsi testin jälkeen maksutta.

 6. Lue ennen osallistumistasi vielä arvonnan säännöt, klikkaa tämän tekstin lopussa olevaa PALJASTUS-sanaa.


 


Huom! Arvonta on vain Yhteisön jäsenille. Jos et ole vielä jäsen niin liity mukaan ja voit osallistua tähän sekä myös muihin skaboihin tulevaisuudessa.


 


Paljon onnea arvontaan! :smileyhappy:


 


  


 


Hide content


Arvonnan säännöt ja rekisteriseloste Voita ja testaa Apple Watch Series -kello


 


Arvonnan järjestäjä


Telia Finland Oyj, jäljempänä "Telia" (Telia Finland Oyj, Teollisuuskatu 15, 00510 Helsinki, Y-tunnus: 1475607-9, puh. 020401).


 


Osallistumiskelpoisuus


Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt pois lukien Telian sekä kumppaneiden henkilökunta ja heidän perheenjäsenensä, sekä niiden yhtiöiden ja organisaatioiden työntekijät, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan kanssa.


 


Osallistumisaika


Arvontaan voi osallistua 2.7 – 14.7.2019 kello 23:59 välisenä aikana. Telia ei vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista osallistumisista tai puutteellisista, asiattomista tai lukukelvottomista vastauksista.


 


Palkinnot


Palkintona arvotaan yhteensä kolme (3) kappaletta Apple Watch Series -kelloja. Kellot ovat Apple Watch Series 4 GPS + Cellular 40 mm (arvo 539€), Apple Watch Series 4 GPS + Cellular 44mm (arvo 569€) ja Apple Watch Nike+ Series 4 GPS + Cellular 40 mm (arvo 539€).


 


Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi tai muuksi hyödykkeeksi. Palkinto on henkilökohtainen eikä sitä voi myydä tai siirtää eteenpäin. 


 


Arvontaan osallistuminen


Arvontaan osallistuminen ei edellytä tuotteen tai palvelun ostamista. Arvontaan voi osallistua vastaamalla tämän blogin kommenttiosioon tässä blogissa esitettyihin kysymyksiin. 1 kommentti = 1 arpa. 1 arpa/henkilö.


 


Yhteystietoja ei luovuteta ulkopuolisten käyttöön.


 


Arvonnan suorittaminen ja palkinnon lunastus


Arvonta suoritetaan 15.7.  ja voitosta ilmoitetaan yksityisviestillä Telia Yhteisön kautta. Jos voittajaa ei tavoiteta kolmen (3) vuorokauden kuluessa, arvotaan uusi voittaja. Telia ei korvaa palkintoa, mikäli osallistujaa ei tavoiteta. Telialla on oikeus julkaista voittajan nimi ja kotipaikkakunta, sekä Yhteisön nimimerkki eri medioissa ilman erillistä suostumusta tai korvausta.


 


Testaajat sitoutuvat siihen, että he julkaisevat kahden viikon testijakson aikana kaksi artikkelia Telia Yhteisöstä löytyvään Käyttökokemukset Apple Watch eSim ominaisuudella -keskusteluun.


  • Ensituntumat 1-2 vuorokauden kuluessa kellon vastaanottamisesta (vähintään 100 sanan mittainen artikkeli). Julkaisu viikolla 30.

 • Varsinainen arvostelu kolmen viikon käyttämisen jälkeen (vähintään 300 sanan mittainen artikkeli). Julkaisu viikolla 31.


 


Testaajat voivat halutessaan tehdä juttuja myös enemmän. Testaajien tekemien artikkelien ja videoiden tulee olla hyvän tavan mukaisia eivätkä ne saa sisältää asiatonta sisältöä.


 


Osallistumalla kilpailuun ja lähettämällä Telialle tekemäänsä materiaalia henkilö myöntää Telialle oikeuden hyödyntää materiaalia Telian markkinoinnissa ilman eri korvausta, sekä julkaista materiaalin tehneiden henkilöiden Telia Yhteisön nimimerkit ja Youtube-kanavien nimet.


 


Jos kilpailun voittajat eivät tee artikkeleita Telia Yhteisöön testijakson aikana, Telia veloittaa voittajalta kellon hinnan, joka määräytyy kellon myynninaloituspäivän hinnan mukaan.


 


Verot


Telia sitoutuu maksamaan lakisääteiset verot näissä virallisissa säännöissä ilmoitetuista palkinnoista.


Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän arvontaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä arvonnan sääntöjä.


 


Rekisteriseloste


Telian henkilötietolain mukainen rekisteriseloste on nähtävissä osoitteessa telia.fi/tietosuoja.


 


Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään.


 


Telia Finland Oyj


Helsingissä 2.7.2019 


Tarkemmat tekniset tiedot kelloista näet Applen sivuilta.


 


 


Lue myös:


  


 


 


215 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +21

No pitäähän tähänkin laittaa tiketti vetämään, kun yksi iPhonekin on.


Älykelloja olen testaillut pari kpl (Android) ja itsellä tällä hetkellä Samsung Gear Sport käytössä.


Eniten odotan Apple Watchilta akkukestoa, kuinka pitkälle päästään kun on vain mobiiliyhteys käytössä ja puhelin on jätetty kotiin. Testaamassani Huawei Watch 2:ssa se ainakin hupeni noin 1,5 vrk:ssa , kun SIM kortti oli kellossa ja mobiiliyhteys käytössä (muutama puhelu).


Kuinka vedenkestävä kello on? Ei varmaan ihan uimaan kannata lähteä kello kädessä.


Vesisade ei kuitenkaan haittaa varmaankaan, mutta miten kosketus toimii kun näyttö on märkä?


Sitten kiinnostavin asia ja mitä kaipaan (ennen testaamissani Samsung Gear S3:ssa ja Huawei Watch 2:ssa) on puheluihin vastaaminen kellolla. Tässä Apple Watchissa se pitäisi onnistua ilman että puhelinta pitäisi pitää lähettyvillä :smileyhappy:

Tämähän olisikin odotettu lisä applen tuotteisiin itselläni. Akunkesto vaikuttaa lupaavalta. Aiemmin ainoa omistamani älykello on ollut polarin, joka ei ihan saumattomasti iphonen kanssa toimi. Odotan siis tältä saumatonta yhteistyötä applen muiden tuotteiden, eteeniin iphonen kanssa. 

Näin vannoutuneena iIhmisenä tuo älykello on se mikä on ollut hankintalistalla.

eniten odotan kellolta saumatonta ja nopeaa suoriutumista sekä pitkälle akun kestolle plussaa.

ominaisuuksista tuo esim on mahtava

 

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +16

Laitetaanpa lottokuponki vetämään tähän! Applen vehkeistä ei ole kovin paljon käyttökokemuksia. Eniten odotan Apple Watchilta akkukestoa ja kuinka kauan se kestää mobiiliyhteyden varassa koko päivän ilman puhelinta. Lisäksi itseäni kiinnostaa kuinka hyvin oikeasti kello kestää vettä ja miten kosketus toimii vesisateen jäljiltä kun näyttö on kosteana. En malta odottaa mitä kaikenlaisia kiehtovia toimintoja kellosta löytyy lisäksi! 

Heitetään omakin kommentti arvontaan.

 

Mun on aika vaikea odottaa juuri uudelta Apple Watchilta mitään, koska en ole koskaan omistanut älykelloa tai aktiivisuusranneketta. Itseasiassa tavallista rannekelloakaan ei ole ranteessa ollut ainakaan 10 vuoteen, yksi perintökello kyllä odottaisi rannekkeen lyhennystä.

Toivomani ominaisuudet ja mielenkiintoisin ominaisuus nivoutuu yhteen. Olen miettinyt aika-ajoin älykellon tai aktiivisuusrannekkeen hankkimista. Omat elämäntavat kuitenkin tuntien on tuntunut siltä, että en uskalla. Tässä tapauksessa tosin mietin, että jos arpaonni osuu kohdalle saan ehkä vähän motivaatiota toimia terveyttä edistävillä tavoilla ts. täyttää päivittäisen aktiivisuusmäärän tai ainakin sen että noudatan kellon käskyä nousta välillä ylös kävelemään :D

Kyllähän tuollaisen toisenkin voisi ottaa. WatchOS 6 -tuki olis mahtava. ;-)

Eniten odotan uuden kellon gps ominaisuutta, sen sijaan ylivoimaisesti kiinnostavin on esim, olisihan se nyt mukavaa testata uutta tekniikkaa.

Käyttäjätaso 1
Kunniamerkki +6

Älykelloa ei ole tullut omistettuakaan vielä koskaan, joten olisi mielenkiintoista tutustua, millaista hyötyä tällaisesta laitteesta omassa arjessa olisi.

Käyttäjätaso 2
Kunniamerkki +8

Olen jo useamman vuoden käyttänyt erilaisia urheilukelloja eri brändeiltä. Apple Watchilta odotan eniten viihdeominaisuuksien hallintaa työmatkapyöräillessä. Lähimaksuja suoraan kellon näytöltä. Nuo ovat tietääkseni Applen vahvuuksia verrattaessa sitä perinteisiin urheilukelloihin, jotka toki osaavat myös näyttää tekstarit ja WA-viestit, kunhan luuri on vain siinä lähettyvillä.

Voisihan tuota kelloa testailla. Kokemusta minulla on noista kaiken maailman lehtien tilaajalahjoina tulleista "älykelloista" ja taisinpa tilata tuolla Wishissä pörrätessäni jonkun vähän tasokkaammankin virityksen, mutta tuonne laatikoiden perille ne ovat aina syystä tai toisesta päätyneet. Yksi paha ongelma on tuo kellon pito ranteessa kaiken päivää ja yötä: Kas, kun itse luovuin aikanaan rannekellosta jo pari vuosikymmentä sitten, niin tuntuu tosi oudolta pitää jotain ranteessaan, vieläpä nukkuessa. Uskoisin kuitenkin, että jos laite on tarpeeksi mielenkiintoinen, selkeä luettavuudeltaan ja käytettävyydeltään, niin meistä voisi tulla pitempiaikaiset kaverit. Ainakin tuo vaimo on nykyisin erottamaton pari tuon kellonsa kanssa, jonka hän sai sen Huawei 30 puhelimen kylkiäisenä.

No empä oo koskaaan ajatellut APPLE WATCH SERIES 4 GPS + CELLULAR -KELLOa. Jotenkin on semmoinen snopien kello.

Odotan uudelta Apple Watchilta etenkin isomman näyttöpinta-alan mahdollistamia uusia kellotauluja ja niiden myötä isompaa määrää informaatiota tarjolla ihan vaan ranteeseen vilkaisemalla. Ominaisuuksien osalta Series 3:a parempi suorituskyky ja akkukesto kiinnostavat EKG:n lisäksi. Mobiiliyhteys eSIMin avulla houkuttelee myös testata jos vaan liittymätekniset esteet saa ratkaistua.

Käytössä iPhone ja kiinnostus kokeilla kuinka Apple Watchin toimintaa. Eniten akun kestosta haluaisin nähdä omin silmin, kykeneekö korvaamaan arjessa perinteisen rannekellon. (Kestääkö akku koko päivän)

 

Myös eri sovellusten kellotoimivuus kiinnostaa. Kuinka sovellukset on tehty toimimaan ja avustavatko käyttöä kuinka useassa tilanteessa.

Kunniamerkki

Hei!

Itsellä jo kolmas Apple watch menossa. Eli ykkönen, kakkonen ja nyt kolmosversio isoimmalla näytöllä olleet ranteessa. Series 3 on ollut käyttökelpoinen niin salilla kun arjessa. Nykyinen watch on käynyt niin uitettuna Arabian meressä kuin uimahallilla ja melontareissulla ja vedenpitävyys on kyllä huippuluokkaa. Muutenkin kellon laatu on joutunut testiin sen otettua vähän väliä osumaa johonkin kulmaan, mutta hyvin on vielä kestänyt. Nyt toiveissa on saada nelosversio ( tai syksyllä tuleva 5 versio) mobiilinetillä, koska ongelma on juoksulenkillä ja salilla ollut se, ettei pysty tsekkaamaan onko joku yrittänyt soittaa tahi viestitellä, kun puhelinta en tykkää pitää mukana. Lisäksi uusi koko, uudet kellotaulut, ekg-mittaus sekä kaatumissensori kiinnostaisivat nelosversiossa.

Mielellään aloittasin testaamisen, ja kello joutuisi hyvin testiin niin arjessa, liikunnassa kuin työmaailmassa.

Käyttäjätaso 1
Kunniamerkki +4

Odotan uudesta Apple Watchista sellaista jokapäiväistä muistuttajaa, joka pitää huolen että kalenterimerkinnät, viestit ja muut tärkeät asiat eivät mene ohi. Puhelin ei ole kädessä 24/7, mutta kello pysyisi aina mukana.

 

Apple Watch voisi myös muistuttaa vaikka päivittäisestä askeltavoitteesta ja toivon että kellosta löytyy toimintoja jotka innostavat valitsemaan lenkillä sen pitemmän reitin ja motivoimaan, että nyt vielä vähän matkaa lisää.

 

Kiinnostavin ominaisuus olisi sykemittaus. Olen aiemmin harkinnut erillisen sykemittarin hankkimista, mutta älykello voisi luontevasti hoitaa senkin homman. Olisi mielenkiintoista seurata edistymistään tuolla tavoin.

Mukavahan tuota olisi päästä testaamaan ja kyllä minä sitä kovassa käytössä kokeilisin. Raporttia pukkais sitten oliko hyvä omassa käytössä.

En ole ikinä omistanut eikä käyttänyt älykelloa mutta luulisin, että tämä älykello helpottaa paljon arkielämää. eSim-palvelua vaikuttaa mielenkiintoisimmalta, koska ymmärtääkseni ei tarvitse kantaa puhelinta mukana eli kello toimii ns. mini kännykkänä.Olisi erittäin mielenkiintoista päästä testaamaan Applen älykelloa.

Kunniamerkki +3

Jos joskus niin nyt toivon, että onni osuisi kohdalle arvonnassa. Apple Watch älykello olisi ihan unelma. Ensinnäkin jo siksi, että odotukset kaikilta Applen laitteilta ovat korkealla laadun suhteen ja koska itsellä ei ole vielä ollut ainoatakaan älykelloa, niin olisi mielettömän hienoa vihdoin saada tällainen ja päästä testaamaan ja oikein vielä muillekin raportoimaan! Eniten kiinnostaa kaikki, kuinka kellolla saa seurattua terveydentilaa ja liikkuessa sykettä. Odotan ennen kaikkea, että Apple Watchista tulisi itselleni uskollinen ja luotettava treenikaveri, jonka avulla voisin entistä paremmin seurata sykettä, kehittymistä, harjoituksia. Terveysintoilijalle tämä olisi kokeiluun todella mahtava!

Haluaisin kokeilla tuotetta koska minulla ei ole vielä ollut älykelloa ja olisi mukava nähdä että onko se itselle kiinnostava ja hyödyllisen tuntuinen. 

Odotan uudelta Apple Watchilta eniten sen eSim -ominaisuutta, jolloin kellon toiminnallisuutta ei ole sidottu matkapuhelimen läheisyyteen. EKG:n ottaminen vaikuttaa myös hyvin mielenkiintoiselta. Toivon ehkä eniten sitä, että puhelinta ei aina tarvitsisi ottaa mukaan kaikkialle.

Testaisin erittäin mielelläni Apple Watch Series 4 GPS + Cellular -kelloa. Olen jo pitkän aikaa odottanut Apple Watchiin eSIM-ominaisuutta, jotta kännykän voisi jättää tarvittaessa kotiin. Erittäin tärkeää on, että akku kestäisi pitkän aikaa, jotta sitä ei tarvitsisi jatkuvasti ladata. GPS on myös tärkeä, jotta paikannusominaisuus olisi kellossa. 44 mm malli sopii minulle paremmin kuin 40 mm.

eSim ominaisuuksien testausta ja akun kestoa.

Olisi upeata päästä kokeilemaan elämänsä ensimmäistä ns.älykelloa.Urheilevana ja töissäkäyvänä ihmisenä,puhelissa kiinnostaa urheilu sekä hyvinvointi sovellukset.Apple käyttäjänä,myös maksusovellukset ja tietenkin Apple Watchin toimivuus muiden Applen laitteiden kanssa kiinnostaa.Olen huomannut,että ihmiset täällä Telia yhteisössä ovat kritisoineet Apple Watchin akkua,joten olisihan se hienoa tietää miten kauan akku oikeasti kestää normaali käytössä.

Kunniamerkki +6

Ilman muuta arpalippu vetämään.
Löytyy iPhone 8 ja P20 Pro perheestä, joten mielenkiintoista nähdä mitä Applen kellolla pystyy tekemään.

Akunkesto tietysti kiinnostaa. ihan joka päivä ei viitsisi ladata.
P20 Pron kaverina Honor Watch Magic, jonka akunkesto noin 5 päivää ilman GPS:n käyttöä.

Täähän olis mahtava laite maastopyöräilyssä, niin ei tarvitse kantaa puhelinta mukana.

Vastaa