Voita ja testaa uusi Apple Watch Series 4 GPS + Cellular -kello (2.7 – 14.7.2019)Näytä ensimmäinen kirjoitus

215 kommenttia

Mitä odotat uudelta Apple Watchilta, mitä ominaisuuksia siltä toivot ja mikä sen ominaisuuksista vaikuttaa sinusta kiinnostavimmalta?

 

Omenariippuvaisena, ja vielä toistaiseksi ilman Apple Watchia eläneenä, olisi mahtavaa saada tehtyä arjesta parempaa kellon avulla. Ennen kaikkea houkuttaa ajatus, että puhelinta ei tarvi aina kantaa mukana esimerkiksi lenkille koiran kanssa. Toisaalta sivusta seuranneena Apple Pay kellolla on erittäin kätevää. ?

Mitä tuossa Watch 4:ssä ei rakastaisi?

Apple Watch S3 GPS:n omistajana kiinnostaa erityisesti teknologinen harppaus joka näiden mallin välillä vallitsee.

Ensinnäkin onko kasvanut näyttö käyttäjälle parempi? Huomaako sen käytettävyydessä tai akkukestossa?

Toiseksi eSimin mukaan tuominen, helpottaako päivän somehälinä ja kännykän hapuilu kun jättää puhelimen kotiin tai vaikka autoon ja hoitaa yhteydenpidon ranteessa heiluvalla kellolla?

Ja kolmantena tietysti EKG, onko ominaisuus pelkkä kuriositeetti vai voiko siitä saada ihan hyödyllistä dataa tavalliselle käyttäjälle?

Kunniamerkki +2

Älykello on juuri hankintalistalla ja nämä olisivat vaihtoehtoina myös. Odotan monipuolista toiminnallisuutta ja luotettavaa toimintaa kaikin tavoin. Kokeilin aikoinaan muutamia, mutta niissä ei ilmoitukset toimineet luotettavasti, toivottavasti näihin on saatu se jo toimivaksi 

Pakko osallistua, en ole aiemmin omistanut minkäänlaista älykelloa ja iPhonekin kuitenkin jo löytyy.

Jostain kumman syystä en ole aiemmin saanut ostettua tai hommattua Apple Watchia joten nyt olisi hyvä sauma päästä viimein kokeilemaan ja testailemaan miten se toimii.

Olen ahkera liikkuja ja toistaiseksi juoksut,hölkkälenkit sekä fatbike-pyöräilyt olen taltioinut luurista löytyvään appiin SportsTracker.

Odottaisin kovasti kiinnostuneena eri ominaisuuksia kun pääsen testaamaan Apple Watchia, miten käytännössä helpottaa eri suoritusten seuraamista, miten hyvin akku riittää ja tarviiko kuinka useasti latausta. Kun kuitenkin mennää kesästä kohti syksyä myös vedenkesto kiinnostaa ja sen miten kosteissa olosuhteissa Apple Watch suoriutuu ilman ongelmia.

Älykelloa en ole kokeillut. Varmasti tärkein olisi mutkaton tiedon kulku ja saisi kerättyä tietoa omasta liikkumisesta ja olisi helposti käytettävä hoituisi kätevästi mailit ja maksaminen. Akun kesto myös oltava hyvä reissussa.

Mitä odotat uudelta Apple Watchilta, mitä ominaisuuksia siltä toivot ja mikä sen ominaisuuksista vaikuttaa sinusta kiinnostavimmalta?

 

Vaikea kommentoida mitään mistään kelloista , kun ei ole koskaan käyttänyt kyseisiä härveleitä.

Mutta jos nyt voittaisi niin siitä se tietotekniikkaa tulis meikänkin ranteeseen....

Wau nyt olisi testauskohde kohdillaan! Paljon liikkuvana olen haaveillut älykellosta. Lenkkeilen, työmatkapyöräilen päivittäin (12km). Käytän puhelimessa trackeria mutta se ei anna kovin yksilöllistä tietoa. Tästä löytyisi monia mielenkiintoisia ominaisuuksia joilla saisi omaa liikkumista seurattua. Tietysti myös tällä olisi kiva kokeilla pitää muistutukset ja kalenteri ylhäällä. Ipadia ja iphone löytyy joten tämäkin olisi applen käyttäjän nähtävä ja koettava!

Kunniamerkki +4

Moro!Arvontaan mukaan ku ei o itellä ollut älykelloa;-))Kaikkia ominaisuuksia testailisin mielenkiinnolla!!

Olen vuoden päivät käyttänyt Garmin S60-älykelloa joten olisi hieno päästä vertaamaan näitä laitteita keskenään. Erityisesti mielenkiintoa on ennakkoon herättänyt esim yhteensopivuus nykyisen android-puhelimen kanssa (OnePlus 6T),  eSim-käyttö sekä akun kesto kun nykyisellä kellolla pärjää viikon per lataus.

Kunniamerkki +1

Aktiivisuusranneke hajosi viimekesänä, jonka jälkeen olen ollut ilman ranteessa olevaa ajan näyttäjää. Jo jonkin aikaa on tehnyt mieli testata aktiivisuusranneketta, nyt siihen on oiva tilaisuus joten pitänee minunkin osallistua kisaan.

En ole koskaan Apple laitteita käyttänyt, joten nyt voisi olla aika selvittää onko niistä mihinkään. 

Käytössäni on ollut 1. sukupolven Apple Watch kohta jo neljä vuotta. Paljon on kello kehittynyt vuosien aikana, eniten uutuudessa kiinnostaa tietenkin mobiiliyhteys sekä treenaamiseen ja terveyteen liittyvät ominaisuudet. Etenkin EKG herättää ”seniorissa” mielenkiintoa. Samoin akun kesto. Nykykelloni ei jätä vuorokaudessa minua pulaan, saapa nähdä kuinka uusi pärjäisi ja vielä osaksi mobiiliyhteydellä.

Mieluusti  testaisin minäkin tätä 4. sukupolven kelloa. Itselläni on ollut Series 2 kello jo kohta 3 vuotta ja olen erittäin tyytyväinen siihen. Kuitenkin nuo uudet ominaisuudet kiinnostavat kovasti. Siksi haluaisin mukaan.

Tätä olisi hyvä testata ja vertailla Polariin ja Samsung Geariin

Kunniamerkki +2

 

Odotan mielenkiinnolla miten hyvin apple watch toimii androidissa verrattuna iphone puhelimeen, tai entä jos älypuhelinta ei ole lainkaan? Toivon että tuki olisi monipuolistunut aiemmasta. Muuten uusista ominaisuuksista kiinnostavimpia ovat biomonitorointi ominaisuudet.

Mukana!

 

Käytössäni on ollut puolitoista vuotta AppleWatch Series 3 normaalina GPS-mallina ilman Cellular-ominaisuutta. Odotan eniten uudelta Cellular-mallilta riippumattomuutta puhelimesta lenkillä ja muuten ulkoillessa. Puhelinominaisuudet, viestit, musiikki ja muiden appien ilmoitukset kiinnostavat eniten.

Käyttäjätaso 1
Kunniamerkki +4

Morjensta!

Itelläni on ollut yli vuoden käytössä Apple Watch 3 cellural,  kello on kylläkin ostettu jenkeistä ”riskillä”ettei versio toimi Suomessa . Silti tai  olen aktiivisesti vuoden aikana kannustanut Teliaa ottamaan tämä e-sim  tekniikka käyttöön ensimmäisenä Suomessa telian asiakkaille. Nyt kun tekniikka ja sen mahdollistavat kelloversiot saatiin telian kautta Suomeen, niin kävi ilmi, ettei tämä jenkki version cellural malli toimi Suomessa erilaisen LTE taajuuden tai anteenin vuoksi, ääähhh!! No kohtahan julkaistaan Apple Watch 5 täytyy jaksaa odottaa vielä vähän aikaa.... tai ellei sit käy ihan hirveee munkki kilpailussa!!!? ???? 

Odotan nopeampaa ja sulavampaa käyttökokemusta. Tällä hetkellä minulla on Applewatchista ensimmäinen versio johon ei saa enää päivityksiä. Lisäksi radiopuhelin ominaisuus ja pidempi akunkesto kiinnostaa.

Sitä odotan jos puhelin jää kotiin pärjäänkö pelkällä Apple Watchilla ? ja sitä miten sen kanssa pelkästään pärjään vaelluksilla ?

Aikaisempi älykello on Polar, joten Applen tuotteelta odotan parempaa integrointia iPhonen ja Apple Healtin kanssa. Akkukesto on ehkä suurin epäilyksen aihe.

Mitä odotat uudelta Apple Watchilta, mitä ominaisuuksia siltä toivot ja mikä sen ominaisuuksista vaikuttaa sinusta kiinnostavimmalta? 

 

Odotan että apple watch mahdollistaa yhtäaikaisen musiikin kuuntelun, somen selaamisen ja mutkattoman yhteistyö Applen puhelimien kanssa, mahdollisuus vastailla viesteihin ja ennen kaikkea että, kello olisi tyylikäs käyttää arjessa kuin liikunnassa. 

 

Kaikista eniten kiehtoo eSim mahdollisuus Sekä kellon uutudet. 

Toivon ennen kaikkea kellosta kumppania helpottamaan arkea ?

Olisi hienoa päästä testaamaan uutta omppukelloa! :) 

Odotan tyylikästä ja loppuun saakka viimeisteltyä Apple-tuotetta. Eniten minua kiinnostaa Apple Watchin toiminta e-simmillä ilman puhelinta, ei tarvitsisi ottaa lenkille/suunnistusreissulle puhelinta enää mukaan. Toiveissa myös urheilureissuilla tarvittava hyvä akunkesto, monipuoliset ja muokattavat toiminnot sekä mahdollisuus käyttää sitä maksuvälineenä. Nike+versio ykköstoiveena mutta muutkin ottaisin ilolla vastaan;)

Olisihan tuo monen isännällä aika kätevä töissä kun puhelimeen ei ehdi vastailemaan niin kätevästi voisi työ päivän aikana pakollisiin puheluihin työhön liittyen vastailla kellon avulla vaikka samalla jatkaisi töitään tehokkuus ennen kaikkea 

Vastaa