Voita ja testaa uusi Apple Watch Series 4 GPS + Cellular -kello (2.7 – 14.7.2019)Näytä ensimmäinen kirjoitus

215 kommenttia

Käyttäjätaso 1
Kunniamerkki +2

Eniten kiinnostaa tuo sykemittari jonka anturi seuraa ja ilmoittaa sykkeen vaihteluista. Vedenpitävyys on must juttu ja treeniohjelmat kiinnostavat suuresti. Olisi mahtavaa päästä testaamaan tätä "super" kelloa ja tekemään siitä arvosteluja ?

Minulla on ollut Apple Watch series 3 käytössä nyt puolitoista vuotta ja se on ollut aivan mahtava. Mutta uudelta Apple Watchilta odotan mahdollisuutta soittaa puheluita ja käyttää nettiä ilman puhelinta. Mm kuunnella musiikkia kävelyllä tai vastata puheluihin kun puhelin on jäänyt vahingossa kotiin. Uuden version isompi näyttö ja EKG:n mahdollisuus kiinnostaa myös. Vanhoista ominaisuuksista Apple Pay on edelleen lyömätön. 

Applen käyttäjänä olen halunnut jo kauan kokeilla noita kelloja, mutta ikinä ei ole raaskinut ostaa semmoista. Olisi kiva jos tästä sellaisen saisi kokeiluun. ? varsinkin tuota GPS ominaisuutta olisi kiva testailla, kun lähtee metsään vaeltamaan. 

Tätä olen odottanut kauan että milloin Suomeen saada e-SIM Apple watch. Itsellä tällä hetkellä apple watch 3. 1gen watch tuli hommattua Hollannista heti Euroopan julkaisu viikolla ja tätä e-SIM versiota olen odottanut pitkään että pääsen lenkille ja voi ottaa pelkän apple watch mukaa.  IPhone 8 plus turhan iso mukana lenkillä. Ehdottomasti 4gen parannettu sykemittaus on mitä odotan eniten. 3gen on todella millä apple voin saada sen vielä paremmaksi 

Olisi tosi kivaa, jos saisin testata uutta, pienemmän kokoista Apple Watchia, kun on kuultu kaikkea hyvää uusista ominaisuuksista ja päivityksistä! 

 

Odottaisin kellolta aika paljon ”tsemppiä” liikumiseen, ja haluaisin yrittää sulkea ympyrät joka päivä. 

 

Syketoimintaa haluaisin kokeilla treenien yhteydessä, jotta löytäisin tietyt sykealueet treeniä ja laihtumista varten. Toivoisin myös, että nopeat viesten vastaukset ja ilmoitusten tarkistamiset sujuisi helposti. 

Eniten tulisi hyödynnettyä e-simmiä. Olisi "vapauttavaa" jättää luuri kotiin lenkille /viihteelle lähtiessä. Lisäksi kellon yksi kiinnostavimpia ominaisuuksia on ekg-mittaus ja kaatumisen tunnistus. 

Muiden valmistajien älykelloja/rannekkeita kokeilleena voi vain todeta että iPhone-käyttäjänä Apple Watch on ainoa oikeasti toimiva laite puhelimen rinnalle. 


Odotan Apple Watchilta arjen helpoitusta ja täydellistä lisää tyytyväisen Apple kuluttajan tuote valikoimaan. 

 

Toivon kellolta samaa saumattomuutta ja luotettavuutta kuin muiltakin Apple perheen tuotteilta olen saanut.

 

Oman liikkumisen seuranta, analysointi ja kehittäminen tämän kelloa avulla ovat näitä edellä mainittuja arjen helpoituksia.

Odotan kokonaisvaltaista käyttökokemusta ja olisi hienoa päästä vertaamaan älykelloa ns oikeaan rannekelloon. Odotan kellolta pitkää akun kestoa sekä olisi mielenkiintoista pääst vertailemaan urheiluominaisuuksia muihin älykelloihin kuten polar & suunto yms. Urheiluominaisuudet kiinnostavat itseäni eniten.

Akunkesto kuulostaa hyvälle ?

Moikka


 


Olisi mahtava päästä testaamaan Apple Watchia. Oma käyttöni olisi varmasti suurimmaksi osaksi musiikin kuuntelua, treenikäyttöä ja tärkeimpänä asiana pääsisin seuraamaan diabeetikkolapseni glukoosiarvoja kellon avulla. Toivottavasti onni suosii.


 


Edit LiisaMn: poistettu viestistä allekirjoitus


Jos haluat lisätä viesteihisi allekirjoituksen, se onnistuu valitsemalla oman profiilin asetuksista henkilökohtaiset tiedot > allekirjoitus

”Hei Kitt! Tuletko hakemaan minut?” En ole Michael Knight, eikä minulla ole puhuvaa autoa, jolla on ledilista nokassa, mutta kelloon puhuminen voisi silti olla siistiä. Erityisesti viehättää huolettomuus, että rannalle ei tarvitse ottaa puhelinta tai lompakkoa mukaan. Apple Pay on nyt jo käytössä puhelimessa ja Apple Watch mahdollistaa sen, että lähdet vain kello kädessä. Samalla kello synkkaa askeleet ja muut terveystiedot Applen Terveys-sovelluksen kanssa, vaikka puhelin ei olisikaan mukana. Olisi mielenkiintoista testata kuinka riippumattomaksi puhelimesta voi tulla kellon avulla.

Itse odottaisin eniten sitä, miten laite vaikuttaa omaan puhelin- sekä liikkumistottumuksiin. En ole ennen käyttänyt älykelloja (ja hyvin satunnaisesti rannekellojakaan), mutta viime kuukausina kiinnostus on herännyt ja mielelläni voisin antaa ensikertalaisen ajatuksia käytöstä, koska niitä varmaan suurin osa ostajistakin on.

 

Ominaisuuksista oleellisia on tietenkin käytettävyys (UI) sekä akunkesto. Tyylikkyys tulee tärkeänä lisänä. 

 

Tällä hetkellä puhelimena on IPhone XR, jonka kuskaaminen juostessa on haastavaa. Olisi hyvä kuitenkin saada pidettyä puhelin ja liikkumiseen liittyvät apsit mukana, jolloin pystyisi hieman tavoitteellisempaan tekemiseen. 

 

Näistä syistä osallistun tähän arvontaan!

Olin erittäin innostunut kokeilemaan Apple Watch 4. Minulla on käytössä edellinen malli johon olen erittäin tyytyväinen. Olisin erittäin onnellinen kun voisin kulkea lenkeillä ilman puhelinta. Olisin innokas kirjoittamaan arviot. 

Itseäni kiinnostaa Apple Watch’ssa lähinnä nuo aktiivisuus-, uni-, sykemittarit eli terveyteen ja hyvinvointiin liittyvät asiat. Niitä pitäisi mitata ja seurata minun iässäni. Applen laitteista omistan iPadin ja sitä myöden käyttöjärjestelmä on tuttu. Älykelloa en ole aiemmin omistanut, joten sikäli Apple Watchin käyttäminen olisi aivan uusi kokemus. 

Mitä odotat uudelta Apple Watchilta, mitä ominaisuuksia siltä toivot ja mikä sen ominaisuuksista vaikuttaa sinusta kiinnostavimmalta?

 

Haluaisin kokeilla, onnistuuko elämä pelkän kellon varassa. Eli jääkö kännykästä kaipaamaan mitään muuta kuin kameraa. Käytän jo paljon Siriä ja Airpodeja iPhonen kanssa, joten tämä olisi looginen seuraava askel.

No pakko tähän on osallistua kun työkaveri niin kehui Apple Watchia.Aktiivisuusrannekkeita olen testannut mutta vaikka olen ollut iPhonen omistaja jo ainakin 10-vuotta en ole tällaista hienoutta raaskinut ostaa.

Toivon tietenkin pitkää akun kestoa mutta se ei taida tässä toteutua?

 Lähinnä mielenkiinnolla odotan sykeanturia sekä EKG-mittausta lähinnä ilmeisesti tunnistaen esim.rytmihäiriöt.Terveydenhuoltoalalla työskentelevänä nämä kiinnosta eniten.

Mielenkiintoista olisi tietää oppiiko tällainen täti ikäinen nainen käyttämään kyseistä laitetta (57-vee)

Olen ollut Applen käyttäjä noin 35 vuotta. Ikäihmisenä alan odotella, että kellosta olisi hyötyä arjen askareissa, että se pitäisi kirjaa riittävästä aktiivisuudesta ja jopa kannustaisi liikkumiseen ja terveydestä huolehtimiseen. Valitettavasti jonkinlainen turvatoimintokin alkaa olla ajankohtainen.

Sen verran leikkimieltä on kuitenkin jäljellä, ettei kaiken tarvitse olla hyödyllistä saati kuolemaa lykkäävää. Jotain hauskaa opeteltavaa ja uteliaisuutta herättävääkin siis odottaisin.

Hei,

Olen ollut Apple watchin käyttäjä useamman vuoden. Kello palvellut hyvin, uusissa malleissa kiinnostaa se eSim ja sen toiminta käytännössä ja kustannus. Tällä hetkellä kännykän sim kortista oli kaksoiskappale jos langaton yhteys kotona. Kuinkahan se eSim toimii? Akun kesto on myös kysymys? Liikuntaan liittyvät sovellukset olleet käytössä hyvin ja olisi kiva tietää mitä kehitystä niiden suhteen kellolla on. Marja- ja sieni metsässä sitä aina kopeloi taskua ettei vaan puhelin ole pudonnut vaikka kuin on vetoketjullisessa taskussa. Tällä mallilla olisi tuokin ”pakkoliike” pois pyyhitty.

Jonkin aikaa selaillut sivuja joissa applen watcheja esitelty. Huimauksesta kärsivänä puhuttelee tuo kaatumisen tunnistuksen ominaisuus. Toisi turvallisuutta elämään. Hinta ollut hankkimisen esteenä tähän saakka, jos kokeilemisen kautta saisi tuon, olisi superhieno juttu. 


@HannaSu@  kirjoitti:

Applen ja älykellojen ystäville on tiedossa hyviä uutisia. Nyt sinulla on mahdollisuus voittaa itsellesi uusi eSIMiä tukeva Apple Watch! Arvomme yhteensä kolme kappaletta kelloja. Arvonnassa mukana ovat:

 

Apple Watch Series 4 GPS + Cellular 40 mm harmaana (arvo 539€)

 

Apple Watch Series 4 GPS + Cellular 44mm harmaana (arvo 569€)

 

Apple Watch Nike+ Series 4 GPS + Cellular 40 mm harmaana (arvo 539€)

 

 

Kellot ovat olleet muutaman viikon testissä meillä, mutta ne tulevat kotiovellesi hyväkuntoisina kaikkine tarvikkeineen. Kirjoitimme omat käyttökokemuksemme näistä kelloista tänne Yhteisöön. Pääset lukaisemaan meidän arviot Yhteisön blogista.

 

 

Etsimme testaajia uutuuskelloille

 

Osallistu arvontaan ja voit voittaa yhden näistä edellä mainituista kelloista itsellesi. Testasimme kellot jo ennakkoon ja haluaisimmekin vielä tietää sun fiilikset ja odotukset kellosta.

 

 • Olet arvonnassa mukana kommentoimalla tämän tekstin kommenttiboksiin: Mitä odotat uudelta Apple Watchilta, mitä ominaisuuksia siltä toivot ja mikä sen ominaisuuksista vaikuttaa sinusta kiinnostavimmalta?

 

 

Arpaonnen suosiessa odotamme sinulta

 

Jos voitat arvonnassa niin käytä ja testaa kelloa aivan kuten normaalistikin. Näin saat siitä kokemuksia arjessasi, joita haluamme sinun jakavan muillekin täällä Yhteisössä. Kirjoita kokemuksistasi kaksi juttua tänne Yhteisöön: Käyttökokemuksia Apple Watch GPS + Cellular

 

 • Ensitunnelmat kellon vastaanottamisen jälkeen (vähintään 100 sanan mittainen juttu)
 • Varsinainen arvostelu kahden viikon käyttämisen jälkeen (vähintään 300 sanan mittainen juttu)

 

Voit valita teksteihin oman näkökulmasi. Voit valita, keskitytkö esimerkiksi kellon ulkonäköön ja ensituntumaan, vai haluatko kertoa mieluummin odotuksistasi tai vaikkapa käyttöönotosta. Voit kertoa myös parhaista puolista sekä niistä, joita voisi vielä kehittää. Kirjoita rohkeasti siis omalla tyylilläsi!

 

Testin jälkeen voit pitää kellon maksutta itselläsi.

 

 

Skaba pähkinänkuoressa 

 

 1. Voit osallistua arvontaan 14.7.2019 kello 23:59 asti.
 2. Osallistumisajan suljettua suoritamme arvonnan seuraavana arkipäivänä 15.7. ja ilmoitamme voittajille voitosta Yhteisön yksityisviestillä.
 3. Osallistu arvontaan vastaamalla yllä esitettyihin kysymyksiin tämän blogin kommenttiosissa. Jos voitat arvonnassa, testaa kelloa kahden viikon ajan ja tee fiiliksistäsi kaksi juttua tänne Yhteisöön.
 4. Huomioithan, että osallistumalla arvontaan sitoudut siihen, että pystyt testaamaan kelloa, sekä kirjoittamaan siitä kaksi juttua tänne Yhteisöön: Ensikokemukset viikolla 30 (22.7. - 28.8.) sekä varsinainen arvostelu viikolla 31 (29.7. - 4.8.) 
 5. Saat pitää kellon itselläsi testin jälkeen maksutta.
 6. Lue ennen osallistumistasi vielä arvonnan säännöt, klikkaa tämän tekstin lopussa olevaa PALJASTUS-sanaa.

 

Huom! Arvonta on vain Yhteisön jäsenille. Jos et ole vielä jäsen niin liity mukaan ja voit osallistua tähän sekä myös muihin skaboihin tulevaisuudessa.

 

Paljon onnea arvontaan! :smileyhappy:

 

 

 

 

Hide content

Arvonnan säännöt ja rekisteriseloste Voita ja testaa Apple Watch Series -kello

 

Arvonnan järjestäjä

Telia Finland Oyj, jäljempänä "Telia" (Telia Finland Oyj, Teollisuuskatu 15, 00510 Helsinki, Y-tunnus: 1475607-9, puh. 020401).

 

Osallistumiskelpoisuus

Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt pois lukien Telian sekä kumppaneiden henkilökunta ja heidän perheenjäsenensä, sekä niiden yhtiöiden ja organisaatioiden työntekijät, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan kanssa.

 

Osallistumisaika

Arvontaan voi osallistua 2.7 – 14.7.2019 kello 23:59 välisenä aikana. Telia ei vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista osallistumisista tai puutteellisista, asiattomista tai lukukelvottomista vastauksista.

 

Palkinnot

Palkintona arvotaan yhteensä kolme (3) kappaletta Apple Watch Series -kelloja. Kellot ovat Apple Watch Series 4 GPS + Cellular 40 mm (arvo 539€), Apple Watch Series 4 GPS + Cellular 44mm (arvo 569€) ja Apple Watch Nike+ Series 4 GPS + Cellular 40 mm (arvo 539€).

 

Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi tai muuksi hyödykkeeksi. Palkinto on henkilökohtainen eikä sitä voi myydä tai siirtää eteenpäin. 

 

Arvontaan osallistuminen

Arvontaan osallistuminen ei edellytä tuotteen tai palvelun ostamista. Arvontaan voi osallistua vastaamalla tämän blogin kommenttiosioon tässä blogissa esitettyihin kysymyksiin. 1 kommentti = 1 arpa. 1 arpa/henkilö.

 

Yhteystietoja ei luovuteta ulkopuolisten käyttöön.

 

Arvonnan suorittaminen ja palkinnon lunastus

Arvonta suoritetaan 15.7.  ja voitosta ilmoitetaan yksityisviestillä Telia Yhteisön kautta. Jos voittajaa ei tavoiteta kolmen (3) vuorokauden kuluessa, arvotaan uusi voittaja. Telia ei korvaa palkintoa, mikäli osallistujaa ei tavoiteta. Telialla on oikeus julkaista voittajan nimi ja kotipaikkakunta, sekä Yhteisön nimimerkki eri medioissa ilman erillistä suostumusta tai korvausta.

 

Testaajat sitoutuvat siihen, että he julkaisevat kahden viikon testijakson aikana kaksi artikkelia Telia Yhteisöstä löytyvään Käyttökokemukset Apple Watch eSim ominaisuudella -keskusteluun.

 

 • Ensituntumat 1-2 vuorokauden kuluessa kellon vastaanottamisesta (vähintään 100 sanan mittainen artikkeli). Julkaisu viikolla 30.
 • Varsinainen arvostelu kolmen viikon käyttämisen jälkeen (vähintään 300 sanan mittainen artikkeli). Julkaisu viikolla 31.

 

Testaajat voivat halutessaan tehdä juttuja myös enemmän. Testaajien tekemien artikkelien ja videoiden tulee olla hyvän tavan mukaisia eivätkä ne saa sisältää asiatonta sisältöä.

 

Osallistumalla kilpailuun ja lähettämällä Telialle tekemäänsä materiaalia henkilö myöntää Telialle oikeuden hyödyntää materiaalia Telian markkinoinnissa ilman eri korvausta, sekä julkaista materiaalin tehneiden henkilöiden Telia Yhteisön nimimerkit ja Youtube-kanavien nimet.

 

Jos kilpailun voittajat eivät tee artikkeleita Telia Yhteisöön testijakson aikana, Telia veloittaa voittajalta kellon hinnan, joka määräytyy kellon myynninaloituspäivän hinnan mukaan.

 

Verot

Telia sitoutuu maksamaan lakisääteiset verot näissä virallisissa säännöissä ilmoitetuista palkinnoista.

Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän arvontaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä arvonnan sääntöjä.

 

Rekisteriseloste

Telian henkilötietolain mukainen rekisteriseloste on nähtävissä osoitteessa telia.fi/tietosuoja.

 

Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään.

 

Telia Finland Oyj

Helsingissä 2.7.2019

 

Tarkemmat tekniset tiedot kelloista näet Applen sivuilta.

 

 

Lue myös:

 

 

 

 


Odotan kellolta pitkää akunkestoa. Ja muita uusia ominaisuuksia.

   AppleWatch 4 :ssa kiinnostaa eniten sen terveyteen ja hyvinvointiin liittyvät sovellukset ja ❤ sykettä mittaavat sensorit.

 

   Myös mahdollisuus musiikin suoratoistoon ja puheluihin vastaamiseen ilman puhelinta esimerkiksi juoksulenkillä on iso parannus nykyiseen. Samoin parantunut akunkesto ja vesitiiviys.

 

   Syksyllä julkaistava watchOS 6 tuo varmasti vielä lisää uusia hienoja ominaisuuksia tähän todelliseen älylaitteeseen.

 

   Haluan ehdottomasti mukaan testaamaan ja nauttimaan uudesta mallista heti kuin suinkin mahdollista!

 

:catvery-happy:

Odotan että kellolla pystyy maksamaan lähimaksuominaisuudella. Myös viestien lähettäminen kellon kautta on ominaisuus jota odotan?

Viestien lähettäminen kellon kautta kiinnostaa ja miten puhelut toimivat.

Apple Watch 1 menty monta vuotta. Nyt olisi tilaisuus seurata kuinka tekniikka mennyt eteenpäin!

Olen tähän asti käyttänyt Polar sykevyötä Iphonen kanssa. Ei ole kiva yhdistelmä. Esimerkiksi lenkillä ja kuntosalilla on puhelin paino taskussa epämukava. Sen takia kaipaan älykelloa missä olisi e-sim mahdollisuus ja mikä pysty toistamaan musikkia Spotify sovelluksesta. Myös Cardio  ominaisuus kuulosta mahtavalta. ?

Vastaa