Voita ja testaa uusi Apple Watch Series 4 GPS + Cellular -kello (2.7 – 14.7.2019)Näytä ensimmäinen kirjoitus

215 kommenttia

Rapakuntoinen ja ylipainoinen. Tarvitsen kaiken mahdollisen avun ja tsempin. Olen kuullut älykelloista (en omista edes tavallista kelloa) ja vannoutuneena apple käyttäjänä uskon että saisin paljon irti tästä kellosta.

yhdistämällä spotifyn tai äänikirjat ja sitten ulkoilemaan tai salille (uudella työpaikalla on hieno sali missä saa käydä vaikka joka päivä). Lisäksi uskon että tulen testaamaan kaikkia älykellon ominaisuuksia mikäli sellaisen saisin. Näillä eväillä jos ei selkävaivaisen ja huonokuntoisen elämä lähde nousuun niin ei sitten millään!

Moro,

 

itselläni jo vanhemman mallinen IWatch, mutta mieluusti testaisin uuttakin. Kännykästä riippumattomuus kuulostaa ainakin mahtavalta. ??

Tulihan mun faksi varmasti perille. Eli valmiina ollaan testaukseen. ??

Eniten odotan vapaa-ajalla mahdollisuutta lenkkeilyyn ilman luuria. Työpäivän aikana voisin olla tavoitettavissa "äänettömästi". Uskoisin myös kellon olevan oiva jatke kapulalle hetkisen arjen apurina kalenterin, viestien, mailien, matkasuunnitelmien, webaston, jne aikataulujen muistuttaja.

Odotan uudelta Apple watchilta parantunutta akun kestoa. Toivon, että uudistetun Digital Crown mekanismin avulla käyttömukavuus paranee entisestään.  Uudistettu Digital Crowin omainaisuudet kiinnotavat eniten. 

Haluaisin kokeilla kuinka saumattomasti eSim toimii ja miten se nopeuttaa/helpottaa/parantaa kellon ja puhelimen käyttöä.

 

Odotan kun sen helpottavan työskentelyä ja helpottavan sitä, ettei aina tarvitse kantaa puhelinta matkassa.

 

Odotan sujuvaa käyttöä sekä tarkkuutta mittauksIssa.

 

ESim on ehdottomasti tärkein ja mielenkiintoisin ominaisuus.

 

Apple-tuoteperheen yhteensopivuus vaikuttaa mielenkiintoiselta ja tämä kello lisää entistä enemmän mielenkiintoa!

odotan uudelta Apple Watchilta hiostamatonta ranneketta, kohtuullista akun kestoa, tarkempaa sykkeen mittausta kuin polarA370 ja tietysti niitä puhelin ominaisuuksia miten ne nyt sitten toimiikaan.

ominaisuudet tuossa jo tuli mut lisäksi vielä se synkkaus applen puhelimen kanssa on yksi ominaisuus mitä odotan kuinka saumaton se on saman valmistajan puhelimen kanssa.

puhelin/e-sim ominaisuus vaikuttaa ehkä kiinnostavimmalta.

Tämä on ollut toiveissa mutta hinta on estänyt ostamisen. Mielelläni tekstaisin monenlaisissa olosuhteissa. Ulkoillaan ja retkeillään paljon perheen ja koiran kanssa. Helpottaisi kun ei tarvitsisi puhelinta kantaa jokapaikkaan. Applen puhelimet ja padit käytössä koko perheellä, laatu ja käytettävyys ?

Noniin jes! Odotan uudelta kellolta paljon tätä olisi siisti päästä testaamaan treenien yhteydessä sekä nähdä miten e-sim toimii! Kaikki uusi on aina kiehtovaa! Applen tuotteista on vain hyviä kokemuksia joten olisi kiva nähdä myös kellojen laita. Aijempaa kokemusta Apple Watcheista minulla ei ole mutta nyt olisi oiva mahdollisuus avata uusi portti sinnekkin! Kiinnostavin oli juuri tuo viestien lähettely kuinka hyvin se käytännössä toimii ja kuitenkin on ihan uudesta asiasta kyse! Akun kesto on myös mielenkiintoinen asia  uudessa kellossa. Tietenkin kaikki uusi teknologia aina kiinnostaa ja tämä vaikuttaa ainutlaatuiselta nyt Innolla jään odottamaan josko saisin kellon testiin. 

 

Odotan monipuolista käyttäjäkokemusta; normaali kellona, älykellona esim. maksaminen ja aktiivisuusmittarina. Erityisesti kiinnostaa Apple Watch aktivoijana liikkumaan sekä ohjaamaan terveellisempään elämään. Kunnon seuranta, kellon toimiminen osittain puhelimen korvaajana sekä maksuominaisuuden käyttökokemus kiinnostavat erityisesti.

Apple watch ei ole aiemmin niin kiinnostanut, vaikka muuten ompputuotteita suosinkin. Tässä neljännessä sarjassa on muutama sellainen uusi ominaisuus, joka kiinnitti huomion. EKG, kaatumisen tunnistin jne. Juuri tällaisia "älykkäitä" toimintoja tuote on minusta kaivannut. Voipi olla että tämä on taas niitä asioita joita ei tiennyt tarvitsevansa..

Joo, kyllä mä voisin testata, mukana skabassa ollaan. Kiinnostaa akun kesto ja onnistuuko kuvien otto?

Olisi hienoa päästä kokeilemaan uutta Apple Watch kelloa koska olen monta vuotta käyttänyt useita Garminin tuotteita, olisi hienoa vertailla pärjääkö Apple Watch nykyiselle kellolle liikunta suorituksissa  sykkeen mittaamisessa sekä arjen elämässä. Olen lähdössä lohen pyynti reissulle pohjoiseen jolloin kellon akkun kestoa pääsisi testiin puhumattakaan GPS-ominaisuus.

Vapautta, helppoutta mutta ajantasalla oloa?Olimme sitten vapaalla, töissä tai harrastamassa /kilpailemassa koti-tai ulkomailla.


  


Edit LiisaMn: upotettu kuva viestiin

Olen käyttänyt nyt muutaman kuukauden Apple watchia ja onhan tämä ollut paras kello tähän mennessä. Ainoa miinus on ollut se, että puhelin on kuitenkin oltava mukana kaikkialla ja olisi suuri edistys, että ulkoilessa, treeneissä ym. ei tarvisi puhelinta kantaa mukana, vaan kellosta saisi puhelut, kartan, musiikin, kaikki. :) 

Kunniamerkki +6

Kotoa löytyy iPhone 8, joten sitä kautta kello pääsisi arvoiseensa seuraan.

Odotan, että Apple Watch on laadukas Applen tuote, josta ei juuri bugeja löydy.
Tai jos löytyy, niin ne korjataan nopeasti.
Toivon Apple Watchilta hyvää akun kestoa, sillä ihan joka päivä ei näitä viitsisi latailla.
Kiinnostavin ominaisuus on ehdottomasti se että puhelimen voi jättää kotiin ja silti onnistuu puheluihin ja viesteihin vastaaminen (eSim).

Would like to test sports mode and daily life usability!

Olisi hieno testata applen laitteiden keskinäinen toimivuus. Tällä hetkellä käytössä garminin älykello, joka iphonen kanssa pätkii ja ilmoitukset eivät aina pelaa. Akun kestolla ja ominaisuuksilla on iso merkitys menevässä arjessa ja oman aktiivisuuden seurannassa. 

Olisi mukava testata apple watch kun on jonkin aikaa ollut harkinnassa joko kyseinen applen älykello tai jokin urheilukello. Hyvä ominaisuus olisi lenkkeillessä että esimin avulla puhelimen voisi jättää kotiin ja musat voisi kuunnella kellolla ja vastata jopa puheluihin. Kiinnostaisi myös kokeilla miten tarkka on rannesyke mittaus tässä kellossa.

Älykellot ovat olleet markkinoilla muutaman vuoden ja nyt voisikin olla loistava hetki hypätä mukaan puettavien älylaitteiden maailmaan. Applen muiden laitteiden käyttäjänä kellolta odotan kuinka yksi lisälaite hyppää mukaan Applen jo toimivaan ekosysteemiin mukaan. Kellojen akun kesto on mietittänyt ja nyt mukana oleva eSIM tarjoaa varmasti haasteen myös Apple Watchille. Olisi hienoa nähdä kuinka jopa koko päivästä selviäisin ilman puhelintani, pelkän Apple Watchin avulla. Tämä onkin kiinnostavin ominaisuus uudessa Apple Watchissa. Kaupassa maksaminen ja jonottaminen ärsyttää. Voisinko hoitaa kaupassa osten maksamisen pelkällä kellolla, joka kulkee ranteessa jokapäivä. Työssäni ajan pitkiäkin matkoja autolla, joten navigointi ja puhelutoiminnot kiinnostaa älykelloissa. mm. näitä asioita odotan uudelta Apple Wacthilta. 

Soittoominaisuus vaikuttaa hyvältä ei sen jälkeen tarvitsis enää pihelinta aina ottaa esille.

En tiedä mitä odottaa uudelta kun aikasempaa ei ole mutta taksia ajan työkseni ja olis hyvä päästä kokeilemaan miten toimii tässä työssä ennen kuin oman ostaisi

Terve, aktiivinen urheilun harrastaja ja minulla on nyt käytössä Suunto 3.

Minulla todettu flimmeri eli sydämen rytmihäiriö. Suunto 3 sykkeen seuranta ei ole riittävä ja siksi olisin testaaja Apple wacth 4.

Odotan erityisesti sitä että jatkossa musiikki seuraa myös kellossa, kun urheilen. Toki myös puheluiden hoitaminen Apple watchin avulla on positiivinen juttu, kun e-SIM on käytössä. 

 

Myös omien terveystietojen seuraaminen onnistuisi loistavasti tämän kellon avulla, ja kello myös kannustaa minua liikkumaan aktiivisemmin nyt ja tulevaisuudessa. 

Odotan kellolta hyvää akunkestoa sekä nopeaa prosessoria. Urheilevaa ihmisenä minua erityisesti kiinnostaa millainen on kellossa aktiivisuuden seuranta, sekä millainen lajivalikoima urheilua varten on. Millainen motivaattori kello on, sekä miten hyvin sykkeen mittaus toimii. Odotan myös innolla series 4:n ominaisuutta mitata EKG. 

Vastaa