Voita ja testaa uusi Apple Watch Series 4 GPS + Cellular -kello (2.7 – 14.7.2019)Näytä ensimmäinen kirjoitus

215 kommenttia

Tästä oon haaveillut! Eniten kiinnostaa eSim-ominaisuus, että voi jättää puhelimen kotiin!

Hei, Apple Watch 2 seriesin tyytyväisenä omistajana,

Haluaisin päivittää uuteen malliin jossa eniten kiinnostaa

terveysominaisuudet ( EKG- mittaus ) sekä mahdollisuus ottaa kellolle

oma liittymä puheluita ja viestejä varten sekä streamata suoraan netistä

lenkillä musiikkia ja tehdä nämä kaikki ilman jatkuvaa puhelimen mukana pitoa.

Kuulostaa minusta täydelliseltä paketilta liikkuvalle ihmiselle.

Uudelta Apple Watchilta odotan eniten hyvää muotoilua ja mukavuutta. Useat kellot ovat alkaneet hiertämään hetken käytön jälkeen ja toivon että tätä ongelmaa ei Apple Watchilta löytyisi. Olen aikaisemmin käyttänyt vain muiden valmistajien älykelloja, mutta uskon että iPhoneni kanssa saisin tarkempia tuloksia harjoittelun että unen laadusta. 

 

Olen lukenut paljon Apple Watcheista joten tiedän jo paljon ominaisuuksista. Eniten kuitenkin odotan mielenkiinnolla puhe ominaisuutta. Se helpottaisi huomattavasti arkea ja varsinkin töissä, jossa en kovin usein kerkeä puhelinta näpräämään. Mielenkiinnolla myös odotan kuinka akku tulee kestämään nyt kun ominaisuuksia on huomattavasti enemmän kuin alkuperäisessä.

 

 

Odotan Applen uusimmalta kellolta itselleni tärkeitä ominaisuuksia. Suurimpana tietenkin kellon katsominen nopeasti, mutta myöskin aktiviteettien automaattinen tunnistaminen, Spotify sekä ilmoitusten, viestien, sekä puheluiden vastaanottaminen. Tarvittaessa kellolla soittaminen, ilman puhelinta on myöskin hyvä ominaisuus, niin ei tarvitse aina kantaa puhelinta mukana. Kellon akun tulisi myöskin mieluusti kestää ainaskin yhden vuorokauden normaalikäytössä, jotta ei tarvitsisi kesken päivän ladata. Omassa käytössä pidän enemmän isomman (44mm) kellon käytöstä, sillä olen tottunut jo isompaan Galaxy Watch:iin.

 

Suurimmalla mielenkiinnolla odotan tuota EKG:n, sekä epänormaalin rytmin ilmoituksia. Myöskin Apple Pay olisi mielenkiintoista päästä testaamaan kellolla, heti kun pankki sitä alkaa tukemaan.

Arvostelisin mielelläni seuraavan Series 4 GPS + Cellular 40 mm (arvo 539€), Apple Watch Series 4 GPS + Cellular 44mm (arvo 569€)

 

Odotan saavani lisää virtaa itselleni, että saisin itseni liikkumaan useammin. Olisi myös helpompi arvostella tuote ?

Kello kyllä kiinostaisi koska töissä ei voi aina käyttää puhelinta joten kun olisi kello niin sillä saisi tehtyä montaa asiaa työn lomassa.mutta vapaa aikana olisi myös hyötyä mm seuraamalla liikuttua matkaa ym

Iwatch 2 ollu käytössä useamman vuoden ja uskon että Nelosen uudet ominaisuudet mahdollistavat kellon itsenäisen käytön esim. lenkillä

 

 

Apple Watch tekee todeksi lapsuuden haaveen kellosta, jolla voi pitää yhteyttä muihin ihmisiin. Tällainen kello oli TV-sarja Taisteluplaneetta Galacticassa 80-luvulla. Puuhun tämä kello ei varmaankaan vie, mutta sillä voi seurata monipuolisesti omaa aktiivisuutta sekä unta <3

Nyt on Apple pistänyt parasta. Käytössä ensimmäisen sukupolven Apple Watch ja tällä ei kyllä moista saa aikaan. Uudesta tulisi paras treenikamu ja GPS:ssää pitiäisi testata eli lenkille mars, pääsisin vihdoin seuraamaan unia ilman erillistä latauskertaa illalla, eli kellon uusi akunkesto olisi pakko saada koettua, pystyä vastamaan ja puhumaan "puhelimessa" kellon kanssa olisi vain plussaa. En ole ikinä omistanut täysin vedenpitävää laitetta, eli nyt pääsis rannalle vaikka suppailemaan ilman minkään laista pelkoa.

Paremmat kootkin näköjään löytyy ! 

 

Olen #Appleforever ja tämä ei muutu. 

Uudelta Apple Watchilta odotan mahdollisuuksia elintapojen ja treenin seurantaan! Haluan testata erityisesti kellon terveyssovelluksia, mutta myös muita ominaisuuksia joita puhelimella en ole tottunut käyttämään, kuten applePayta. Odotan myös innolla, saisiko kello omaa ruutuaikaa vähenemään kun puhelimen voi jättää sivummalle.

Olisin kiinnostunut testaamaan uutta Apple Watchia sen vuoksi, ettei puhelinta tarvitsisi kantaa mukana, kun soittaa tai vastaa puheluihin. Lisäksi kiinnostaa sen akun kesto ja veden kestävyys myös. Sen moninaiset ominaisuudet haluaisin kokeilla ja olisi hienoa omistaa tuo uuden sarjan kello. Viestien vastaanotto kellosta nopeuttaa arkena, kun voi vaan vilkaista ne kellosta. Siinä on niin paljon hienouksia mukana, että raportoin sitten lisää, kunhan saan kellon käyttööni ?. 

Kaikkein eniten odotan GPS- ominaisuutta, sekä WatchOsin tuomia uudistuksia. En ole koskaan ennen omistanut älykelloa, mutta olen jo iät ja ajat haaveillut Apple Watchista. Omistan Applen tietokoneen, sekä puhelimen eli käyttöjärjestelmä on ainakin tuttu. Olisi lisäksi myös aivan mahtavaa päästä testaamaan uusinta kelloa, varsinkin kokemuksien jakamista julkisesti. Kyseistä työtä tulee tehtyä vapaa-ajallakin somekanavissa sekä blogikirjoituksissa.

Kiinnostus olisi siihen suurempaan malliin. Kokemusta löytyy jo series 1 ja 3 malleista. Tietysti kiinnostaa tuo suurentunut näyttö näin lukulasit vast'ikään saaneena. Tietysti on plussaa jos puhelinta ei tarvitse jokaisella pyöräily ja lenkkireissulla kuljettaa mukana tai jos puhelin on jäänyt vaikka epähuomiossa kotiin. Myös akunkesto kiinnostaa, jos olisi vaikka parantunut. Olisi myöskin kiva seurata esim. että kuinka levoton olen unissani. Mielenkiinnolla odotan mitä uutta se toisi ns. älykodin hallintaan. Myös kaikki uusi ja innovatiivinen kiinnostaa, etenkin jos se tuo helpotusta digikäytettävyyteen.

Olen omistanut sekä ensimmäisen version että series 2:sen Apple Watchista. Polaria sekä Suuntoa olen myös käyttänyt ja tällä hetkellä ranteessa Samsung Gear S3, jotenka vertailupohjaa löytyy. Applen puhelinkin on käytössä, joten mielellään älykellonkin vaihtaisin takaisin Appleen.

Tällä hetkellä odotan eniten juurikin eSIM ominaisuutta, joka vapauttaisi Apple Watchin "kahleistaan". Useat kerrat olen esim. töissä unohtanut puhelimen keikalle lähdettäessä ja eSIM ominaisuus olisi ollut loistava, se olisi pitänyt tavoitettavissa. Myös urheilun ja lenkkeilyn vuoksi odotan uudelta Apple Watchilta tarkempia mittauksia ja että pääsisin taas takaisin Apple Healthin pariin, joka vain toimii mielestäni paremmin kuin kilpailijoiden sovellukset. Voisin vihdoin jättää myös puhelimen kotia, lyödä Airpodsit korviin ja heittäytyä täysin Apple Watchin varaan ilman taskussa tai käsikotelossa olevaa puhelinta ja olla silti tavoitettavissa. Mielenkiinnolla odotan myös mainostettua EKG-ominaisuutta, jota kohtaan olen melko skeptinen. Olisikin hauska laittaa töissä kellon EKG ihka oikeaan testiin ja vertailla sen tuloksia oikeaan EKG:aan, sykkeen tarkuutta unohtamatta. Haluaisin myös päästä kokemaan uuden näytön, joka on vaikuttanut lupaavalta sekä kellolla maksamisen ihmeellisen maailman.

 

Toivoisin että tämä versio Apple Watchista vihdoin erottaisi kellon puhelimesta ja toisi tarvittavaa itsenäisyyttä, jotta kello voisi loistaa paremmin ominaisuuksillaan. Odotukset ovat korkealla, mutta harvoimpa Apple on pettymyksiä tuottanutkaan. 

Olen käyttänyt muutaman vuoden "vähemmän älykästä" kelloa päivittäisten ruutieni seuraamiseen ja miettinyt Apple watchin hankintaa Series 2:ta lähtien. Series 4 julkaistuksen jälkeen mielenkiintoni vain kasvoi Apple watchia kohtaan. Olisi loistava kaveri iPhone X:lle ja odotan kelloltakin samaa laatua ohjelmistolta sekä raudalta kuin Applen puhelimilta joihin olen ollut erittäin tyytyväinen jo iPhone 3 GS lähtien.  

Vastaa