Voita Samsung Galaxy Note 8 testikäyttöön ja omaksi


Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +20
  • Yhteisömanageri
  • 9426 kommenttia

  Tykkäätkö testailla uusia puhelimia ja jakaa niistä kokemuksia muillekin? Sinun ei tarvitse olla pro, vaan innostus ja testaamisen laaja-alaisuus ratkaisee. Ja aina parempi, jos keksit uusia tapoja tehdä puhelintestejä :) Testaajana kerrot Yhteisölle, mitä Note 8 -puhelimella voi tehdä, miten se tapahtuu ja kuinka se soveltuu juuri sinun käyttöösi. Olisi huippua nähdä kirjallisten arvioiden lisäksi myös kuvia ja videoita. Jos haluat, voit pitää puhelimen itselläsi testien jälkeen. ***Edit 1 20.11.2017 Osallistumisaika on nyt umpeutunut, kiitos kaikille osallistumisesta 🙂 Seuraavana valitsemme voittajat. Olkaahan kuulolla :) ***Edit 2 20.11.2017 Hakemukset on nyt käyty läpi ja voittajat on onnistuttu valitsemaan, helppoa se ei ollut. Toinen voittaja löytyi täältä Yhteisöstä ja toinen Telian Facebookin kautta osallistuneista. Kunhan saamme heidät kiinni niin julkaisemme voittajien nimet tässä blogissa :) *** Edit 3 29.11.2017 Voittajat ovat: @depepe sekä toinen voittaja valikoitui Facebookin puolelta eli Mirva Rontti. Onneksi olkoon voittajille ja jäämme innolla odottamaan testien käynnistymistä Hymiö Onnellinen *** Toimi näin 1) Tee lyhyt "hakemus" jossa kerrot, mihin kaikkeen Note 8 pääsisi kanssasi. Kirjoita hakemuksesi vähintään 30 sanalla tai esitä se vähintään 30 sekunnin pituisella videolla. Postaa tuotoksesi tämän julkaisun kommentteihin tai Telian Facebook-sivuilta löytyvään julkaisuun. 2) Hakemuksen tulee olla julkaistuna 19.11.2017 klo 23.59 mennessä, jotta olet mukana kisassa. Yhteisön ylläpito valitsee 20.11.2017 kaksi testaajaa, joille lähetämme testiluurit. Huomioithan nämä - Testiraportit julkaistaan täällä Yhteisössä, joten testaajan tulee olla Yhteisön jäsen. Jos et ole vielä niin liity mukaan nyt ja voit hakea tähän sekä tulevaisuudessa myös muihin testiskaboihin ja ties mihin.- Voittajat sitoutuvat tekemään Yhteisöön vähintään kolme juttua yhden kuukauden mittaisen testijakson aikana:

  • Ensimmäinen juttu ns. unboxing hengessä, "ensifiilikset"


  • Toinen juttu noin kahden viikon testaamisen jälkeen, "miten yhteinen matka on sujunut"


  • Kolmas ja viimeinen juttu, "loppuraportti"         
  Let the game begin Ei muuta kuin hakemuksia rustaamaan! Klikkaa Paljastus-sanaa löytääksesi kilpailun säännöt. Hide contentKilpailun säännöt: Voittajat (2 kpl) valitaan kaikkien tähän blogiin ja Telian Facebook-sivuilta löytyvään julkaisuun hakemuksen kirjoittaneiden (vähintään 30 sanaa) tai videon julkaisseiden (vähintään 30 sanaa) joukosta. Hakemukset, jotka on julkaistu 19.11.2017 klo 23.59 mennessä, huomioidaan kilpailussa. Valinta suoritetaan 20.11.2017 ja voittajille ilmoitetaan voitosta Yhteisön kautta yksityisviestillä tai vastaamalla henkilön kommenttiin Facebookissa. Tämän jälkeen heidän nimimerkkinsä tai nimensä julkaistaan myös tässä blogissa. Kilpailun voittajat sitoutuvat julkaisemaan voittamastaan puhelimesta tekemänsä kirjalliset artikkelit tai videot tätä varten perustetussa ketjussa (Käyttökokemukset Samsung Galaxy Note 8). Jos henkilö tuottaa videomateriaalia, hän toimittaa sen ensin Telialle, jonka jälkeen Telia Yhteisön ylläpito siirtää materiaalin Telian Youtube-kanavalle. Telian Youtubessa voidaan mainita videon tehneen henkilön oman Youtube-kanavan nimi sekä Yhteisössä käyttämä nimimerkki, jos voittaja haluaa. Testaajat sitoutuvat siihen, että he julkaisevat yhden (1) kuukauden testijakson aikana vähintään kolme juttua pituudeltaan 200 sanaa (kirjallinen artikkeli tai video) seuraavista aiheista:1) Ensikokemukset pian puhelimen vastaanottamisen jälkeen
2) Käyttökokemukset kahdelta ensimmäiseltä viikolta
3) Lopullinen arvio, "loppuraportti" kuukauden kuluttua puhelimen vastaanottamisestaTestaajat voivat halutessaan tehdä juttuja myös enemmän. Testaajien tekemien artikkelien tai videoiden tulee olla hyvän tavan mukaisia eivätkä ne saa sisältää asiatonta sisältöä. Kilpailun voittajat voivat testijakson jälkeen joko palauttaa puhelimet Telialle tai pitää puhelimen itsellään, jolloin he vastaavat veroista ja ovat velvollisia ilmoittamaan saamansa edun omassa verotuksessaan. Palkintoon ei sisälly puhelinliittymää. Osallistumalla kilpailuun ja lähettämällä Telialle tekemäänsä materiaalia henkilö myöntää Telialle oikeuden hyödyntää materiaalia Telian markkinoinnissa ilman eri korvausta, sekä julkaista materiaalin tehneiden henkilöiden Telia Yhteisön nimimerkit ja Youtube-kanavien nimet. Jos kilpailun voittajat eivät tee kolmea artikkelia Telia Yhteisöön kuukauden testijakson aikana, Telia veloittaa voittajalta puhelimen hinnan joka määräytyy laitteen myynninaloituspäivän hinnan mukaan. Telian sekä Telian kumppaneiden henkilökunta perheineen eivät voi osallistua kilpailuun.

 
89 kommenttia

Jaa että testiä pukkais. No mitäs kaikkea Note 8 voisikaan tehdä maatilalla. No ainakin peltokirjanpitoa, eläinkirjanpitoa ja kaikkea muuta kirjanpitoa mitä tähän kuuluukin paljon. Sillä kynällä olisi helppo piirtää lohkojen rajoja sekä kaikkea muuta tarkkaa pikku näpräämistä. Ja vapaa-ajalla tietty sit kovaa testaamista kaikessa muussa mikä ei liity maatalouteen. 

Moi?

Eli minulla puhelin saisi monipuolista ja ehkä kovaakin kyytiä. Varsinkin akkukesto olisi todellisessa testissä.

Itsellä puhelinta tulee käytettyä varsinaisten puhelin toimintojen ohella mm. Kuvaamiseen ja videoimiseen, jonka vuoksi kamera on tärkeässä roolissa. Lisäksi harrastan kuntoilua eri lajeissa ( pyöräily,kävely, juoksu) joten erilaiset ”kuntoilusovellukset” ovat kovassa käytössä. Edellisten lisäksi akkua kovasti kuluttavaa on messengerin videopuhelut, koska kihlattuni asuu toisella puolella maapalloa, joten olemme yhteydessä siten. 

Kuvien muokkaus tulee myös tutuksi, koska olen ahkera jakamaan someen kuviani.

Puhelin tosi testiin ja myös tarpeeseen?

Hei. Olen 18-vuotias lukion abivuotta käyvä Hämeenlinnalainen nuori. Note 8 tulisi käteväksi erityisesti lukio-opintojen parissa. Suurin osa opetuksesta on nykyään siirtynyt sähköiseen muotoon, joten puhelimen suuresta koosta ja "multitasking" ominaisuuksista olisi hyötyä oppikirjojen lukemisessa ja muistiinpanojen tekemisessä. Lisäksi älykynän avulla voisi myös tehdä luonnoksia ja kaavoja esimerkiksi kemian opiskelussa. Puhelimen monipuolisuuden ansiosta se voisi korvata perinteisen ja painavan läppärin, jota kannan koulussa päivittäin. 

 Myöskin vapaa-ajalla puhelin olisi kovassa käytössä niin netflixin suurkulutuksen kuin pelaamisen ja sosiaalisen median parissa. Olen myös lähdössä joulukuussa Lappiin joten akunkestoa kylmissä olosuhteissa pääsisi testamaan ja kameran suoriutumista niin päivänvalossa kuin iltahämärässäkin. Toisin myös esille puhelimen edut nuorten ja nuorten aikuisten kannalta.

Puhelin pääsisi hyviin käsiin. Valokuvausreissuille, jossa testataan akkukestoa ja kameraa. Kirpparikierroksille eri puolille suomea, joten karttasovellukset, datayhteydet ym tulisi testattua kunnolla. Lisäksi olen musiikin suurkuluttaja, spotify ja youtube päivittäin aktiivikäytössä. Ja tottakai, maratonpuhelut perheen ja ystävien kesken kuuluu myös päivittäisiin rutiineihin. Summa summarum, kaikki uusi kiinnostaa ja olis äärimmäisen mielenkiintoista päästä kokeilemaan mitä uutta Samsungilla on annettavanaan.

Puhelin pääsisi tietotyöläisen(koodari) monimuotoiseen käyttöön. Vapaa-aikana käyn koiran kanssa lenkkeilemässä puistoissa, mistä napsin kuvia sekä instaan, että faceen. Muutoinkin tykkään erilaisista vitkuttimista ja niitten kanssa värkkäämisestä.

Note8 puhelin pääsisi mukaan joka paikkaan. Lapintuntureista ulkomaille saakka. Kertoisin ehdottomasti puhelimen mahtavista ominaksuuksista! Postaisin siitä blogiin, facebookkiin ja instaan. Sekä myös lehteen ?. 

Olisin todella innokas kertomaan ja mainostamaan huippulaadukkaasta Samsung Note8:sta! 

Lähden talveksi kiertämään Aasiaa kuten Thaimaa, Malesia, Kamboza, Vietnam jne.. Teen videoblogia koko reissun ajan ja uusi puhelin hyvällä kameralla olisi suuri apu! Samsung S6 tällä hetkellä mutta pieni päivitys ei olisi pahitteeksi 😉

Ajan työkseni rekkaa ympäri Eurooppaa ja puhelin näyttelee erittäin suurta osaa. Lähes kaikki työhön liittyvä hoidetaan sähköpostilla ja sen lisäksi podcastit,Spotify ja nettiradiot viihdyttävät päivää. Hiuka on haasteita ollut Telialla kuuluvuuden ja netin kanssa varsinkin saksassa ja haluaisin paremmalla laitteella kokeilla.

Käsissäni Note 8 pääsisi ulkoilemaan säännöllisesti niin metsään kuin hiekkalaatikon reunalle, keinun hurjiin vauhteihin ja lastenrattaidenkin kyytiin. Suurtestauksessa tulisi olemaan kamera ja kuvien muokkaustoiminnot, akunkesto, erilaisten sovellusten pyöritys, sekä somen kanavat. Suurimpiin riskeihin Note 8n elämässä meillä kuuluisivat kuola, nopeat ja pienet vauvan sormet, hiekka, lumi ja kura, läiskyneet ja roiskuneet ruuat ja juomat, sormivärit sekä kaikkialle levittäytyvät koiran karvat.

 Note 8 ehtisi sopivasti mukaan 23.11 alkavalle 4 vk matkalle Vietnamiin ja Thaimaahan.  Matkalta tulisi paljon Notella tallennettua kuvaa ja videota eri somekanaville.

Jos note 8 sattuisi siunaantumaan kohdalleni pääsisi se tosi kovaan testiin. Pystyisin vertaamaan sitä mm. Oneplus 3 kanssa. tekemään testejä noten huippu hyvästä kamerasta ja upeasta näytöstä. Note pääsisi kanssani monille autoreissuille ja uutenavuotenakin kamera saisi tosi haasteen ilotulitteiden kanssa ja muutenkin pimentyvässä Suomessa olisi hyvä testata kameran hämärä kuvaus ominaisuuksia. Akun kesto tulisi myös kovaan testiin, koska käytän puhelinta joka päivä paljon pelaten mm. Hearthstonea.

Täällä note 8 pääsisi ammattikorkeakoulun päivittäisiin muistiinpanotehtäviin korvaamaan perinteisiä menetelmiä, sekä painavaa tietokonetta jota tarvitsee hyvin usein tiedonhankintaan ja opetusmateriaalin selailuun. Kiinnostavaa olisi nähdä pystyykö mobiililaite korvaamaan  perinteisen kynän ja paperin muistiinpanoissa / tietokoneen kokonaan ?

Moi. Note 8 pääsee minulla loistavaan aikaan testattavaksi, koska 4viikon isyysloma alkoi juuri. Vaikka olen vannoutunut iphone käyttäjä, annan mielelläni mahdollisuuden myös Samsungin parhaimmalle. Testaaminen menisi puhtaasti viihdekäyttöön, koska työt saa olla nyt lomalla. Valokuvaaminen ja kuvien käsittely, sosiaalinen media, sähköposti, netflix ja muut suoratoistopalvelut olisivat kovassa käytössä pienen neidin nukkuessa. 

Terve, sellaista että note 8 tahdon omaksi kun suurempaa puhelinta harkitsemassa kun tuosta löytyy ominaisuuksia vaikka mihinkin niin olisi mahtava

 Kiinnostaisi hyvinkin saada note 8 testiin olen omistanutkin tähän asti 3 samsung galaxy tuotetta ja olisin tyytyväinen jos 4 samsungin laite tulisi omistuksiin. Koska tämän hetkinen puhelin on ehkä vähän huono saattaa jäädä joskus jumiin ja muutenkin olisi hyvää vaihtelua.

Ja tällä hetkellä maailman huonoin puhelin honor 7.

Tuo Note8 pääsisi tämän elämäntapa securiitin reissuille mukaan. Välissä vaeltelemaan ja kuvailemaan saaristo maisemiin kahden aktiivisen dobermannin kera. Toteuttamaan työvuorolistoja, muistiinpanot hälytykselle mennessä S-penillä,  osallistumaan TVEAT:n opiskeluun ja näyttötöiden tekoon Samsung DeX: iä hyödyntäen! 

Tiivistettynä, puhelin tulisi kaikilta osa-alueiltaan "tiukkaan siviili/arki" testiin, oli kyse sitten kuvaaminen,sääolosuhteet,akunkesto, tekstin- & kuvankäsittely,näytön jakaminen TV:n kanssa, some, videot, musiikki, you name it. 

Terve! Täällä Note 8:n akku saisi kyytiä, työmatkat (kävellen) kuinka kestää musiikin kuuntelua. Kirjattaisiin tunnit ylös S Penin avulla.

Kameran ominaisuudet testattaisiin myös. Kuvia ja videoita tulee napsittua milloin mistäkin, päivänvalossa sekä hämärässä. Tuon kokoisella näytöllä testattaisiin myös netflixin ja youtuben katseleminen illalla sängyssä. Isompikokoista näyttöä luuriin muutenkin jo kaipailisi.... tällä hetkellä 4" iPhone SE.

Työhön mukaan jolloin voisi vertailla xgoverin kanssa toimivuutta raskaassa teollisuus työssä. Puhelimen käyttöä vapaaajalla eri harrastusten parissa vanhan xl 950 tilalla. Vaikkakin xl on kestänyt mukana hyvin niin matkoilla, metsässä, lenkkipoluilla ja järvellä. Mökillä netti yhteyden jakamisen pitäisi myös toimia ja akun kapasiteetin kesto pitäisi olla hyvä.

Note 8 houkuttaa, antaa pienen kihinän, koukuttaa. 

Sillä selviäisin kaikista älypuhelinasioista. 

Kuvaisin, videoita ja stillejä.

Nappaisin mukaan menoon.

Lähettäisin memoja ja viestejä.

Kuuntelisin uutta ja vanhaa musaa.

Asentelisin sovelluksia arkikäyttöön ja sunnuntain rauhaan.

Pelaisin pelaamattomia pelejä, tekisin ennätykset vanhoihin tuttuihin.

Lataisin akkuja ja omiakin välillä.

Ottaisin Samsungin Note 8 -älkkärin osaksi elämää :)

Se on tyylikäs ja hienostunut, kelpaa käyttää niin arjessa kuin juhlassa.

Valitkaa minut testaajaksi, olen luova ja hyvä kirjoittamaan.

 

Galaxy note 8 kiinnostaisi, koska tarvitsisin hyvän puhelimen, jossa on hyvä kamera ja akunkesto, uusia ominaisuuksi ja kestää pakkasta. Minulla on ehkä vähän epätyypilline harrastus tytölle - nimittäin mäkihyppy ja yhdistetty. Tällä puhelimella voisi saada hyvin kuvattua hyppyjäni. Lajini vuoksi matkustelen ympäri Suomea ja joskus jopa ulkomailla, joten tämä puhelin sopisi hyvin myös kisatapahtumien, treenien ja maisemien ikuistamiseen. 

Note 8 pääsisi kanssani tavallisiin paikkoihin. Juuri niihin, joissa valtaosa ihmisistä viihtyy: Omassa kodissa, työpaikalla, harrastuksissa ja ylipäätään kaikessa arjessa. Siksi koska juuri niistä paikoista löytää todella mielenkiintoista kuvattavaa Samsungin lippulaivapuhelimella. Useimpia meistä kiinnostavat tavalliset ihmset, tutut paikat ja ne perinteiset kissakuvat, ei niinkään eksotiiiset maisemat ja tuntemattomat seudut. Arjen harmaudesta löytyy todella paljon värejä ja elämän eri nyansseja kuvin kerrottuina. Note 8 otettu yksi kuva vastaa varmasti tuhatta ja yhtä sanaa.

Unohtamatta toki sitä puhelimen perimmäistä käyttöaluetta, kommunikointa puheluin ja viestein.

 Hei! Note 8 pääsisi kovaan käyttöön ylä-asteella olevan nuoren kanssa. Akun kesto pääsisi koetukselle sekä puhelimen suoritusnopeus mikä on tärkeää somea ja eri pelejä käyttäessä. Älykynän tuomien ominaisuuksien ansiosta sitä voisi hyödyntää koulussa. Kameran laatu ja oninaisuudet tulisi testiin melkeinpä joka päivä somen ansiosta. Paljon puhelinta käyttävänä nuorena Note 8 tulisi koluttua ja testattua läpi helposti.

Puhelin pääsisi maailmalle matkaan aika rankkaan työkäyttöön ja myöskin somettamiseen.. Sähköpostit laulaa ja paljon tykätään puhelimen kanssa ottaa kuvia ja jakaa myös niitä muillekkin ihmeteltäväksi. Testiin pääsis myös miten tuo toimii exeleiden pyörittämiseen ja mitä vielä.. kaikkea tultaisiin kokeilemaan

Jos Note 8 tänne päätyy, pääsee se kovaan testiin. Arkisin puhelin tulisi kulkemaan mukaan lukion penkille, jossa laitteelle olisi kokoajan käyttöä opetuksen digitalisoitumisen takia, jonka seurauksena pääsisin näkemään kuinka pystyisin hyödyntämään S-peniä opiskeluissani. Akkukin pääsisi kovaan testiin, sillä tarvitsen puhelinta käytännössä koko ajan koulussa.

Vapaa-ajalla puhelin pääsisi kiertelemään ympäri Suomea, jossa kamera sekä puhelimen IP68-suoja pääsisi kovaan koetukseen. Kuvia tulee räpsittyä satoja viikossa ja myös, koska puhelin kestää vettä niin ei tarvitse säästä tai paikasta huolehtia kuvia ottaessat tai muutenkaan puhelinta käyttäessä. Olisi myös mielenkiintoista nähdä miten puhelimen kamera pärjää pimeämmissä olosuhteissa. Puhelin myös pääsisi juuri sopivasti mukaan matkalle Espanjan rannoille, jossa puhelimen IP68-suojasta olisi vieläkin enemmän hyötyä, sekä laadukkaalla kameralla voisi myös tallentaa ikimuistoisia hetkiä.

Olisi myös mukava nähdä, miten tuo Samsungin oma touchwiz on edennyt ja muutenkin mihin suuntaan Samsungin puhelimet menneet, sillä ei yli 5-vuoteen ole sampan puhelinta ollut.

Noteerasin, että täällä tarvitaan testaaja Notelle!

 

Galaxy S -sarjan fanipoikana osaan laittaa Noten legendaariseen stressitestiin: luuri läähättää mukana, kun päihitän askelhaasteita S Healthissa, kärtsään kumia CSR Racing 2:ssa ja ikuistan fotoja pohjoisen Pariisin, Oulun, hekumallisista illoista. Notelle on varattu kunniatehtävä: karkaan jouluksi Kiinaan, joten innoittavat matkasuunnitelmat raapustetaan - tadaa - S Pen -kynällä!

 

Antaa tulla, Telia. Tämä testaaja on valmis kuin vastatuuli!

Vastaa