Esittelyssä Garmin Forerunner 165 -älykello

  • 16 April 2024
  • 0 kommenttia
  • 67 katselukertaa
Esittelyssä Garmin Forerunner 165 -älykello
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +16

Etsitkö kumppania juoksulenkeillesi? Garmin Forerunner 165 tarjoaa uuden vaihtoehdon, joka yhdistää edistyneet ominaisuudet ja käyttäjäystävällisyyden. Kello ei ole ainoastaan ensimmäinen askeleesi kohti tavoitteellista harjoittelua, vaan myös monipuolinen työkalu, jos olet jo kokeneempi urheilija. Kellon AMOLED-kosketusnäyttö, pitkä akunkesto ja Morning Report -toiminto tekevät siitä oivallisen valinnan, kun haluat laadukkaan juoksukellon kohtuulliseen hintaan.

 

Garmin Forerunner 165 -älykellon monipuoliset ominaisuudet

 

Garmin Forerunner 165 on GPS-juoksukello, joka tarjoaa monipuolisia ominaisuuksia juoksijoille, urheilijoille ja tavan liikkujille. Käydään joitakin sen ominaisuuksista käytännön hyötyjen kautta läpi.

AMOLED-näyttö: Kellon 1,2-tuumainen AMOLED-näyttö on kirkas ja helppolukuinen, mikä tekee harjoitustietojen, palautumisnäkymien ja älykkäiden ilmoitusten tarkastelusta vaivatonta.

Akun kesto: Forerunner 165 tarjoaa valmistajan mukaan jopa 11 päivän akun keston älykellotilassa ja 19 tuntia GPS-tilassa, mikä tarkoittaa vähemmän lataustarvetta ja enemmän aikaa harjoittelulle.

Henkilökohtaiset harjoitusohjelmat: Kello tarjoaa mukautettuja harjoitusohjelmia ja päivittäisiä suositeltuja treenejä Garmin Connect -sovelluksen kautta auttaen saavuttamaan henkilökohtaiset tavoitteesi.

Rannesykemittaus: Forerunner 165 mittaa sykkeen suoraan ranteesta, mikä mahdollistaa jatkuvan sykkeen seurannan ilman erillistä sykevyötä.

Juoksutehon ja -dynamiikan mittaus: Kello mittaa reaaliaikaista juoksutehoa ja keskeisiä juoksun mittareita, kuten askeltiheyttä, askelpituutta ja maakosketuksen kestoa, mitkä auttavat parantamaan juoksutekniikkaasi.

Harjoituksen vaikutus: Kello näyttää, miten treenit vaikuttavat kuntoon ja auttaa ymmärtämään harjoitusten hyödyt.

Lisäharjoitusprofiilit: Forerunner 165 sisältää yli 25 harjoitusprofiilia, kuten polkujuoksun, avovesiuinnin, sulkapallon, tenniksen sekä uusia harjoituksia voimaharjoitteluun, HIITiin, kardioon, joogaan ja pilatekseen.

Aamuraportti: Kello tarjoaa mukautettavan raportin, joka antaa yleiskatsauksen edellisen yön unestasi ja päivän harjoitusnäkymästä, mukaan lukien HRV-tilan (sydämenvaihteluväli) ja sään.

Nämä ovat vain joitakin esimerkkejä Garmin Forerunner 165:n ominaisuuksista, jotka tukevat aktiivista elämäntapaa ja auttavat saavuttamaan urheilulliset tavoitteesi. Kello on suunniteltu niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin juoksijoille, jotka haluavat seurata edistymistään ja parantaa suorituskykyään.

Kello on saatavilla mustana tai vaaleanharmaana. Pakkaukseen kuuluu kello, lataus-/datakaapeli sekä oppaat.

 

Linssi Kemiallisesti vahvistettu lasi
Kehys Kuituvahvisteinen polymeeri
Pikakiinnitteiset hihnat 20 mm, alan standardi
Hihna Silikoni
Kotelon koko 43 x 43 x 11,6 mm
Näytön koko Halkaisija 30,4 mm (1,2")
Näytön tarkkuus 390x390 kuvapistettä
Värinäyttö Kyllä
Suuri fontti -asetus Kyllä
Akunkesto Älykellotila: enintään 11 päivää
Älykellon akunsäästötila: enintään 20 päivää
Vain GPS -GNSS-tila: enintään 19 tuntia
Kaikkien järjestelmien GNSS-tila: enintään 17 tuntia
Lataustapa Garminin pistokelaturi
Muisti 4 GB

 

 

Mitä ominaisuuksia itse arvostat älykellossa eniten?
 

Lue lisää:

 


0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa