Esittely

Esittelyssä Samsung Galaxy Tab A9+ Kids Edition -tabletti

  • 2 May 2024
  • 0 kommenttia
  • 40 katselukertaa
Esittelyssä Samsung Galaxy Tab A9+ Kids Edition -tabletti
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +16

Verkkokauppamme Samsung Galaxy Tab A9+ on saanut rinnalleen lapsille suunnitellun Samsung Galaxy Tab A9+ Kids Edition -version! Tämä on lasten oma tabletti, joka tarjoaa turvallisen ja opettavaisen alustan nuorille oppijoille. Juuri tämä tabletti on oiva valinta lapsille, jotka haluavat ottaa ensimmäiset askeleet digitaaliseen maailmaan! 

 

Tabletissa on 11 tuuman WUXGA-näyttö, jossa on ohuet reunat. Nopea 90 Hz:n virkistystaajuus tekee esimerkiksi lasten- ja nuortenohjelmien katselusta ja verkossa selailusta nopeaa sekä sujuvaa. Tabletti on kevyt käyttää ja sen kapea muotoilu sopii pienempäänkin käteen, koska tabletin paino on vain 480 g ja paksuus 6,9 mm. Qualcomm SM6375 -prosessori tarjoaa lisää tehoa ja nopeutta, jonka ansiosta sisäänrakennetut sovellukset toimivat saumattomasti.

 

Samsung Kids -toiminto


On hyvä antaa lapsen tutkia maailmaa verkossa, oppia uutta, mutta meidän aikuisten on tärkeä huolehtia siitä että kaikki tämä tapahtuu turvallisesti. Voit asettaa peliajalle rajoituksia ja rajata sovellusten käyttöä. Galaxy Tab A9+ Kids Edition -tabletti sisältää 20 watin pikaladattavan akun, joten sillä saa nopeasti tablettiin virtaa esim. automatkan ajaksi.

Samsung Knox -tietoturvajärjestelmä huolehtii laitteen turvasta ja päivittyy automaattisesti. Se varmistaa, että tabletissa on aina uusimmat päivitykset laitteessa olevien tietoja suojaamiseksi. Innokkaat, pienet kädet voivat helposti tiputtaa tabletin lattialle, joten iskunkestävä ja värikäs Puffy Cover -suoja pitää tabletin ehjänä. Suojakuoren takaa löytyy tuki, joka pitää tabletin pystyssä lapsesi katsellessa sisältöjä.

Kids Pen: lapsi voi käyttää kosketusnäyttöä hauskalla liidun näköisellä kynällä. Sillä lapsi voi piirtää, värittää, kirjoittaa ja samalla oppia näiden kautta uusia taitoja. Paketissa on mukana myös tarroja, joilla on tabletti hauska koristella. Kavereista löytyy hauskat hahmot Crocro, Cooki, Lisa, Bobby, Leo sekä Finn. 

Tekniset tiedot

 

Näyttö Näytön koko
11"
Näytön ominaisuudet
WUXGA 1920 x 1200 px, jopa 90 Hz
Kamera Takakamera
8 MP, AF, F2.0
Etukamera
5 MP, FF, F2.2
Yleistä Suoritin
Qualcomm SM6375
Verkko
Wi-Fi 5
  Tallennustila
64 Gt
Muisti
4 Gt
  Bluetooth
BT 5.1
Liitännät
USB-C
  Akku
7040 mAh
Muut ominaisuudet
Kasvojentunnistus / Dolby Atmoksella varustetut nelikaiuttimet / MicroSD (Jopa 1 Tt)
Muuta Valmistajan väri
Grafiitti / Graphite
Mitat
257,1 x 168,7 x 6,9 mm / 491 g
 

Pakkauksen sisältö

Samsung Galaxy Tab A9+ Kids Edition

USB-C-datakaapeli

Suojakuori

Kids Pen -kosketusnäyttökynä

20 W matkalaturi

Tarra-arkki

Pika-aloitusopas

 

 

 

 

 

 




 

 

 

Lue myös

 


0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa