esittely

Esittelyssä Samsung Galaxy Z Fold5

 • 27 July 2023
 • 0 kommenttia
 • 188 katselukertaa
Esittelyssä Samsung Galaxy Z Fold5
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +13

Samsungin taitettavien puhelinten viides sukupolvi on nyt täällä. Samsung esitteli juuri Unpacked-tilaisuudessaan joukon uutuuslaitteita, joista yksi on älypuhelin Galaxy Z Fold5. Z Fold5 on suunniteltu erityisesti käyttäjälle, joka haluaa todella suuren näytön, joka taipuu niin matkapuhelimeksi kuin tabletiksi. Se on Samsungin mukaan täydellinen kumppani sekä pelaamiseen että viihdekäyttöön, ja sillä voit myös tehdä töitä tai vapauttaa sisäisen luovuutesi. Tutustutaanpa sitten tähän uutuusmalliin tarkemmin!  

 

Puhelin ja tabletti yksissä kansissa


Z Fold5 näyttää muotoilultaan tyylikkäältä ja modernilta. Se on myös edeltäjäänsä ohuempi ja jopa 10 grammaa kevyempi. Tämän mahdollistaa uusi, saumaton saranamekanismi joka on kauttaaltaan yhtä ohut. Valmistuksessa on käytetty kestäviä materiaaleja: etunäytössä on Gorilla Glass Victus 2 -lasi ja runko on vahvaa alumiinia. Amoled-sisänäyttö on kooltaan 7,6 tuumaa ja etunäyttö 6,2 tuumaa. Molemmat näytöt ovat kirkkaita ja korkearesoluutioisia. Niillä on myös 120 hertsin virkistystaajuus, jonka ansiosta laite reagoi kaikkiin komentoihisi salamannopeasti.

Kun avaat sisänäytön, muuntuu puhelin yhtäkkiä tabletiksi. Voit vaikkapa avata puhelimesi puoliksi, asettaa sen pöydälle ja osallistua videokokoukseen. Samaan aikaan voit pitää presentaatiota tai tehdä muisiinpanoja yhteensopivalla S Pen -kynällä, joka toimii myös kauko-ohjaimena. 

Sisänäyttö kestää jopa 200 000 taittokertaa, ja Samsungin mukaan saat myös maksuttoman näytönsuojan vaihdon vuoden sisällä ostotapahtumasta. Pikkuroiskeet tai sade eivät hidasta menoa, sillä puhelimella on IPX8-luokitus. 

Puhelimeen on saatavilla verkkokaupassamme lisätarvikkeita, kuten läpinäkyvä suojakalvo, nahkainen ECO leather Case sekä tukijalallinen suojakotelo. Saatavilla on myös kotelo, jossa on erillinen pidike S Penille.

 

Tehokkuutta ja tietoturvaa missä vain


Z Fold vitosta pyörittää Snapdragon 8 Gen 2 for Galaxy -prosessori, joka on napsun verran edeltäjäänsä tehokkaampi. Voit siis striimata, työskennellä ja pelata laitteellasi missä vain ilman hidasteluja. 

Myös tietoturvaan on kiinnitetty erityistä huomiota; sisäänrakennettu tietoturva Samsung Knox suojaa henkilökohtaiset käyttäjätietosi ja muistosi, jotta vain sinä pääset niihin käsiksi. Samsungin mukaan suojaus on integroitu seitsemään kerrokseen sirusta ohjelmistoon kattaen koko laitteen elinkaaren.

 

Tarkat ja yksityiskohtaiset kuvat

 

Peräti 50 megapikselin Nightography-kameran avulla otat laadukkaita videoita ja kuvia missä vain - jopa hämärässä. 12 megapikselin 123° ultralaajakulmakamera ja kymmenen megapikselin telekamera mahdollistavat kuvaamisen kätevästi puhelimen ollessa sekä kiinni että auki. Käytössäsi ovat myös kolminkertainen optinen zoom sekä 30-kertainen Space Zoom. Kahden näytön ansiosta sinä ja kuvauksen kohde näette kuvaustuloksen suoraan puhelimen etunäytöltä.

 

Tekniset tiedot:

 • Näyttö: sisänäyttö: 7,6" (2176 x 1812), HID, Dynamic AMOLED, 1– 120 Hz Etunäyttö: 6,2" (2316 x 904), Dynamic AMOLED, 48– 120 Hz
 • Prosessori: Snapdragon 8 Gen 2 for Galaxy
 • Mitat: Auki: 129,9 x 154,9 x 6,1 mm. Kiinni: 67,1 x 154,9 x 13,4 mm
 • Paino: 253 g
 • Etukamera: 10 MP F2.2 + 4 MP F1.8 UDC
 • Takakamera: 50 MP F1.8 Ultra Wide: 12 MP F2.2, Telekamera: 12 MP F2.2
 • Muisti, tallennustila: 12 Gt | 256 Gt ja 512 Gt / 1 Tt
 • Liitännät: USB C-Type (3.2), NFC, BT 5.2, Wi-Fi 6E, GPS, UWB
 • Akku: 4400 mAh, Superpikalataus, Nopea langaton lataus, Wireless PowerShare
 • Muuta: Kapasitiivinen sivusormenjälkilukija, Dual SIM + e-SIM, Dolby Atmos, Sound by AKG, vedenpitävä IPX8-luokituksen mukaisesti, Samsung Knox
 • Pakkauksen sisältö: USB-kaapeli, suomenkieliset ohjeet sekä SIM-kortin poistossa käytettävä neula. Seinälaturi myydään erikseen.

 

Katso esittelyvideo:

 

Lue myös:

 


0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa